THE SHOW EXPERIENCE: ZOOMARK INTERNATIONAL 2023

Από τις 15 έως τις 17 Μαΐου 2023, η BolognaFiere θα ανοίξει τις πόρτες της στην 20η έκθεση Zoomark International. Η μοναδική εμπορική έκθεση της ιταλικής βιομηχανίας κατοικίδιων ζώων επιστρέφει, προσφέροντας μια χαρακτηριστική καινοτόμο επιχειρηματική εμπειρία, η οποία αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς για την παγκόσμια αγορά.

πηγή: δελτίο τύπου Zoomark

Η Zoomark International, η διεθνής εμπορική έκθεση για τα προϊόντα και τον εξοπλισμό κατοικίδιων ζώων, ανακοίνωσε επίσημα τις ημερομηνίες της: από τις 15 έως τις 17 Μαΐου 2023, η κορυφαία εκδήλωση της βιομηχανίας κατοικίδιων ζώων στην Ευρώπη θα επιστρέψει στην Μπολόνια συγκεντρώνοντας τις κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο και ολόκληρη την επιχειρηματική κοινότητα, για να αξιοποιήσει τις τελευταίες τάσεις, να βοηθήσει στη δημιουργία συμμαχιών, να αντιμετωπίσει τις νέες προκλήσεις και να ενημερωθεί με βάση τα επίκαιρα ζητήματα και τις στρατηγικές.

«Η Zoomark International θέτει ολοένα και πιο φιλόδοξους στόχους, με στόχο να ξεπεράσει τα εξαιρετικά αποτελέσματα, που επιτεύχθηκαν απροσδόκητα, τον Νοέμβριο του 2021 (επισκέφθηκε την έκθεση πάνω από το 60% των διεθνών εκθετών και επισκεπτών από 83 διαφορετικές χώρες), παρά όλες τις επιπλοκές που δημιούργησε η πανδημία» σχολίασε ο Antonio Bruzzone, Γενικός Διευθυντής της BolognaFiere. «Πρόθεσή μας είναι να επιβεβαιώσουμε τον ρόλο της Zoomark International ως κομβικό σημείο για τους επαγγελματίες της βιομηχανίας ζώων συντροφιάς ώστε να έρθουν σε επαφή και να δραστηριοποιηθούνεπιχειρηματικά. Μια γνήσια εμπειρία που επιτρέπει στους συμμετέχοντες να κάνουν μια προεπισκόπηση των κύριων καινοτομιών, να διερευνήσουν τις πιο σημαντικές τάσεις του παρόντος και του μέλλοντος και να ενημερωθούν για όλες τις εξελίξεις σε μια συνεχώς εξελισσόμενη αγορά που καλείται να ανταποκριθεί γρήγορα σε νέες προκλήσεις».

Η επικείμενη έκθεση παρουσιάστηκε επίσημα στον Διεθνή Τύπο την Τετάρτη 25 Μαΐου, στην Αίθουσα «Χονγκ Κονγκ» στην Interzoo της Νυρεμβέργης. Οι οικοδεσπότες της γερμανικής εκδήλωσης, Rowena Arzt, Επικεφαλής Εκθέσεων της Interzoo, και Gordon Bonnett, Διευθύνων Σύμβουλος της WZF/ZZF, «πέρασαν τη σκυτάλη» μεταξύ των δύο εκθέσεων, οι οποίες αποτελούν τα βασικά ευρωπαϊκά γεγονότα για τη διεθνή βιομηχανία κατοικίδιων ζώων, όπου η μία πραγματοποιείται σε μονές χρονιές, ενώ η άλλη σε ζυγές.

Η συνέντευξη τύπου στις 25 Μαΐου στην Interzoo παρουσίασε επίσης μια σύνοψη της έκθεσης Assalco-Zoomark του 2022 σχετικά με τις τροφές αλλά και τη φροντίδα των κατοικίδιων ζώων, παρέχοντας, όπως πάντα, μια επίκαιρη εικόνα ενός από τους πιο δυναμικούς τομείς της ιταλικής οικονομίας.

Οι εκπρόσωποι της BolognaFiere και της Zoomark International στην ίδια εκδήλωση παρουσίασαν τις επιβεβαιωμένες καινοτομίες της έκθεσης για το 2023. Την επιστροφή μερικών πολύ δημοφιλών πρωτοβουλιών για εκθέτες και επισκέπτες, όπως το Pet Vision, ο καινοτόμος τρόπος συγκέντρωσης απόψεων για τα νέα προϊόντα καθώς και ο χώρος του Aqua Project, μαζί με νέες εκδηλώσεις για επαγγελματίες του εμπορίου που βλέπουν τη Zoomark International ως πηγή απαραίτητης διορατικότητας για την επιχειρηματική δραστηριότητα στον κλάδο, και την υιοθέτηση ενός οράματος προσανατολισμένου προς την καινοτομία.

Η νέα έκθεση Zoomark International 2023 θα εστιάσει την προσοχή της στην καινοτομία, τη βιωσιμότητα και την κοινωνική ευαισθητοποίηση

«Η νέα έκθεση Zoomark International 2023 θα εστιάσει την προσοχή της στην καινοτομία, τη βιωσιμότητα και την κοινωνική ευαισθητοποίηση», επιβεβαίωσε ο Domenico Lunghi, Διευθυντής Επιχειρηματικής Μονάδας της BolognaFiere«Η έκθεση θα βασιστεί στην πολύτιμη εμπειρία που αποκτήθηκε στις 19 εκθέσεις που προηγήθηκαν αυτής και στα θετικά σχόλια που λάβαμε για την εξαιρετική έκθεση του Νοεμβρίου 2021, προσβλέποντας σαφώς στο μέλλον».