METROPOLITAN EXPO (HALL 4)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4, ΣΑΒΒΑΤΟ 5
& ΚΥΡΙΑΚΗ 6
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Πληροφορίες

Τοποθεσία
 • METROPOLITAN EXPO
 • Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών
 • «Ελευθέριος Βενιζέλος», Σπάτα
Λειτουργία
 • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 12:00 - 20:00
 • ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ: 10:00 - 20:00
Σε Ποιούς Απευθύνεται
 • Αποκλειστικά σε επαγγελματίες του κλάδου των Ζώων Συντροφιάς
 • Δωρεάν είσοδος
 • Απαιτείται Προεγγραφή
Επικοινωνία

 

 

Πληροφορίες

Ένα σημείο συνάντησης για να κλείσετε συμφωνίες με πελάτες, να ανακαλύψετε νέα προϊόντα και να μάθετε τις εξελίξεις της αγοράς. Η PETS TODAY 2024, θα ανοίξει τις πόρτες της με μια θετική και δυναμική νότα.

Στο αβέβαιο οικονομικό κλίμα, είναι σημαντικό οι εταιρείες να είναι εκεί ώστε να διατηρούν το προβάδισμά τους στην πραγματική αγορά, να συναντήσουν υπάρχοντες αλλά και νέους πελάτες, καθώς και να “αρπάξουν” την ευκαιρία να γνωρίσουν (υπό την ίδια στέγη) τη διαθέσιμη ποικιλία των προϊόντων της κλαδικής βιομηχανίας. Αυτό θα παρέχει η PETS TODAY 2024, το μεγαλύτερο ραντεβού των επαγγελματιών του κλάδου των ζώων συντροφιάς, η οποία το 2024 θα παρουσιάσει πληρέστερη την εικόνα του κλάδου από κάθε άλλη χρονιά.

Προϊόντα για σκύλους και γάτες, ενυδρεία και τερράρια, αξεσουάρ, ρουχαλάκια, προϊόντα και λύσεις για όλα τα μικρά ζώα: Η PETS TODAY 2024 θα αποτελέσει μια μοναδική «αρένα» πωλήσεων για να ανακαλύψετε νέα προϊόντα και Brands, είναι μια μοναδική πλατφόρμα στην οποία παρουσιάζονται οι νέες τάσεις και οι καινοτομίες της αγοράς. Η επιθυμία όλων εμάς, των ανθρώπων που οργανώνουμε την PETS TODAY 2024, είναι η σωστή παρουσίαση όλων των κοινωνικών και οικονομικών αλλαγών, η ανταπόκριση στις ανάγκες τόσο των εκθετών όσο και των επισκεπτών και η ενσωμάτωση όλων των μεγάλων εξελίξεων, ώστε να διασφαλιστεί ότι η PETS TODAY 2024 θα συνεχίσει να αποτελεί το κορυφαίο γεγονός του κλάδου.

Που θα πραγματοποιηθεί;

Επιλέξαμε για ακόμη μια φορά, το METROPOLITAN EXPO τόσο για το στρατηγικό του σημείο, που επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση απ’όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, όσο και για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρει σε εκθέτες και επισκέπτες. Το Metropolitan Expo άνοιξε τις πύλες του την 1η Ιανουαρίου 2009. Η δημιουργία του πλέον σύγχρονου στεγασμένου χώρου εκδηλώσεων της χώρας μας, μία επένδυση 50 εκατομμυρίων ευρώ, με ευρωπαϊκού επιπέδου υποδομές, αποτελεί ορόσημο στην Ελληνική επιχειρηματικότητα. Δείτε αναλυτικά τις οδηγίες πρόσβασης στο Metropolitan Expo εδώ.

Γιατί να μας επισκεφθείτε

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να πάρετε πληροφορίες για τα προϊόντα και τους προμηθευτές, όμως μόνο στην PETS TODAY 2024 μπορείτε να ελέγξετε οι ίδιοι, όλους τους ισχυρισμούς του προμηθευτή – εξετάζοντας από κοντά τα προϊόντα, ρωτώντας τους ίδιους τους παραγωγούς και συγκρίνοντάς τα με τον ανταγωνισμό.

Ειδικότερα, προγραμματίστε την επίσκεψη σας στην PETS TODAY 2024, για να:

Ενημερωθείτε για τις εξελίξεις της αγοράς και του κλάδου στο Inspiration Area

Η PETS TODAY 2024 θα αποτελέσει για σας πλούσια πηγή νέων ιδεών και εφαρμογών και ως τέτοιες παίζουν ιδιαίτερο ρόλο στον στρατηγικό σχεδιασμό και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Οι διοργανωτές εργάζονται στενά με τους εκθέτες ώστε να διασφαλίσουν ένα γεγονός που να στέκεται στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων. Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα της ενότητας Inspiration Area εδώ.

Δείτε τι καινούργιο υπάρχει

Οι εκθέσεις είναι μια αναγνωρισμένη πλατφόρμα λανσαρίσματος νέων προϊόντων και ένα ιδιαίτερα χρονο-αποτελεσματικό μέσο ώστε να ενημερωθείτε με τις τελευταίες καινοτομίες.

Αξιολογήσετε προϊόντα και προμηθευτές

Μπορείτε να μαζέψετε μια ευρεία γκάμα πληροφοριών για ανταγωνιστικά προϊόντα και προμηθευτές μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Σύμφωνα με έρευνες οι εκθέσεις αποτελούν μια «ιδιαιτέρως χρήσιμη» πηγή για πληροφορίες προμηθειών, σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο μέσο.

Δικτυωθείτε και να αναπτύξετε επιχειρησιακές σχέσεις

H PETS TODAY 2024 αποτελεί τη δύναμη της βιομηχανίας καθώς έλκει έναν ευρύ αριθμό αντιπροσώπων, παραγωγών, εμπόρων, διανομέων και άλλων φορέων. Θα προσφέρει ένα πλήρες πρόγραμμα σχετικών δραστηριοτήτων άρα επιπλέον ευκαιρίες για νέες επαγγελματικές επαφές και γνωριμίες.

Άλλοι κοινοί λόγοι για να επισκεφθείτε την PETS TODAY 2024 είναι για να:

✔ Επιβεβαιώσετε επιχειρησιακές σας σχέσεις.
✔ Λύσετε συγκεκριμένα προβλήματα.
✔ Βρείτε αντιπροσώπους.
✔ Συζητήσετε συγκεκριμένους όρους συνεργασίας με το ανώτερο management.
✔ Λάβετε περισσότερες ειδικές γνώσεις.
✔ Συζητήσετε τις επιχειρησιακές σας ανάγκες σε ένα ουδέτερο περιβάλλον.

Η έκθεση Pets Today 2024, στο Metropolitan Expo θα είναι η εικόνα του κλάδου των ζώων συντροφιάς σήμερα. Είναι το πάθος ενός επαγγέλματος, η φιλική ατμόσφαιρα, η δυναμική της ανταλλαγής απόψεων-ιδεών-εμπειριών. Η ίδια η έκθεση Pets Today 2024 είναι μια επαγγελματική εμπειρία.

Διαβάστε αναλυτικά όλες τις πληροφορίες για τους επισκέπτες της έκθεσης εδώ.

 

Η είσοδος στην Pets Today 2024 είναι δωρεάν για επαγγελματίες του κλάδου και απαιτείται εγγραφή.

Η προεγγραφή απαιτείται για κάθε επαγγελματία επισκέπτη ή για κάθε επισκέπτη που σχεδιάζει να επενδύσει στον κλάδο, ξεχωριστά. Για την είσοδό σας στην έκθεση θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας εκτυπωμένο το e-mail με το barcode που θα λάβετε ή να το έχετε εύκολα διαθέσιμο στο κινητό σας. Διαβάστε περισσότερα για τις προεγγραφές και βρείτε τη σχετική φόρμα εγγραφής εδώ.

Επαγγελματίες του κλάδου θεωρούνται:

Ιδιοκτήτες καταστημάτων petshop, κτηνίατροι, εκπαιδευτές, groomers, επαγγελματίες εκτροφείς, ιδιοκτήτες πανσιόν, καθώς και εργαζόμενοι στις παραπάνω επιχειρήσεις, στελέχη εταιρειών εισαγωγής- εμπορίας ή κατασκευής προϊόντων για ζώα συντροφιάς.

Στην Pets Today 2024, στο Metropolitan Expo, δημιουργήσαμε τους όρους και το περιβάλλον, που βοηθά την ανάπτυξη, ώστε όλοι να διευρύνουμε το πλαίσιο αναφοράς μας.

Σας καλούμε:

 • Να επισκεφτείτε όλα τα περίπτερα της Pets Today 2024.
 • Να γνωρίσετε από κοντά τους ανθρώπους που προσπαθούν καθημερινά για την επιτυχία του κλάδου.
 • Να γνωρίσετε νέα προϊόντα και υπηρεσίες.
 • Να αναζητήσετε λύσεις στα επιχειρηματικά σας πλάνα.
 • Να επιλέξετε συνεργάτες και να εδραιώσετε σχέσεις.