Πρόγραμμα Υποτροφιών Royal Canin – Τελετή απονομής του 6ου κύκλου

γράφει η Έλενα Αντωνιάδη, Υπεύθυνη Marketing, Κτηνιατρικό τμήμα Royal Canin Hellas

Η κα. Ελένη Λάζου Γιαλαμά και ο κ. Παναγιώτης Εμμανουηλίδης της Royal Canin Hellas με τον Πρόεδρο του Τμήματος Κτηνιατρικής του Α.Π.Θ, κ. Νίκο Παπαϊωάννου, τον Επίκουρο Καθηγητή του Τμήματος Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, κ. Νίκο Σολωμάκο και την Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του 14ου Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συνεδρίου της Ελληνικής Κτηνιατρικής Εταιρείας, κα. Μαρία Λινού και τους υποτρόφους του ακαδ. Έτους 2017 -18.

Η τελετή απονομής του Προγράμματος Υποτροφιών της Royal Canin Hellas για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος 2017-18 πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11 Μαΐου στα πλαίσια του 14ου Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συνεδρίου της Ελληνικής Κτηνιατρικής Εταιρείας, στο Porto Palace, στη Θεσσαλονίκη.
Οι οκτώ φοιτητές που επελέγησαν στον 6ο κύκλο του Προγράμματος Υποτροφιών της Royal Canin Hellas και παρέλαβαν την υποτροφία τους, υπό το ζεστό χειροκρότημα καταξιωμένων επιστημόνων της Κτηνιατρικής, είναι οι: Ευστρατία Μίχου, Ζωή – Σταματία Μπέλλου, Κωτσιόπουλος Γεώργιος, Σπληνάκη Χρυσή από το Τμήμα Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, και οι: Δημήτρης Αργύρης, Ευαγγελία – Δανάη Τανάκη, Μαρκάκης Γρηγόριος, Μαρία Λαγού από το τμήμα Κτηνιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ο Διευθυντής του Κτηνιατρικού, κ. Παναγιώτης Εμμανουηλίδης της Royal Canin Hellas μαζί με τον Πρόεδρο του Τμήματος Κτηνιατρικής του Α.Π.Θ. κ. Νίκο Παπαϊωάννου και τον Επίκουρο Καθηγητή του Τμήματος Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, κ. Νίκο Σολωμάκο απένειμαν τις υποτροφίες και ευχήθηκαν καλή πορεία στη συνέχιση των σπουδών των φοιτητών.
Η Royal Canin Hellas, εκφράζοντας έμπρακτα τη φιλοσοφία της η οποία προάγει τη Γνώση και το Σεβασμό στη γάτα και το σκύλο, μέσω του Προγράμματος Υποτροφιών, έρχεται ως αρωγός της εκπαιδευτικής διαδικασίας των αυριανών επιστημόνων που μεριμνούν για την υγεία και τη φροντίδα των ζώων συντροφιάς μας.
Οι άνθρωποι της Royal Canin Hellas εύχονται στους Υποτρόφους φοιτητές να συνεχίσουν το δρόμο των επιτυχιών στην ακαδημαϊκή και την επαγγελματική τους πορεία.