O βασιλιάς της Barf πούλησε 5.000.000 μερίδες!

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ BARFFOOD, ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ BARF ΜΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΗ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΠΕΡΣΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΕΡΙΔΕΣ BARF MIΛΑ ΣΤΟ PETS TODAY.

Η ανάπτυξη της BARFFOOD είναι ανοδική και ραγδαία και αυτό γιατί εκτός από τη ποιότητα του προϊόντος μας, επενδύουμε στους συνεργάτες μας και τους στηρίζουμε σε ό,τι χρειαστούν!

συνέντευξη στον Βασίλη ΓουλιέλμοΟ Δημήτρης Ψυχογυιός δεν είναι ένας τυπικός επιχειρηματίας διότι εξετάζει ένα θέμα από πολλές διαφορετικές οπτικές γωνίες, μπορεί να προβλέπει τάσεις, να μαντεύει πώς θα κινηθεί η αγορά και να προσαρμόζεται σε αυτή.

Η βιομηχανία που κατέκτησε όλη την ελληνική επικράτεια και όχι μόνο!

Η BARFFOOD δραστηριοποιείται δυναμικά και σε Βαλκάνια, Κύπρο, Μ.Βρετανία, Γερμανία, Ιταλία και Μάλτα. Πέρσι οι πωλήσεις της ηγέτιδας BARFFOOD αυξήθηκαν κατά 33%, από αυτές τις πωλήσεις το 38,9% έγιναν στο εξωτερικό, δηλαδή 4 στα 10 ευρώ που μπαίνουν στο ταμείο της BARFFOOD προέρχονται από τις διεθνείς αγορές.
Σύμφωνα με τον επιχειρηματία μια μερίδα υπερτροφής barf είναι ένα πλήρες πρωτεϊνικό γεύμα και δε μπορεί να πωλείται στα 2 ευρώ δεν υπάρχει λογική σε αυτή τη τιμολόγηση.

Ο κ. Ψυχογυιός θεωρεί ότι ένα τέτοιο προϊόν θα πρέπει να πωλείται το ελάχιστο 2,5 με 3,5 ευρώ αν θέλουμε να μιλάμε για ένα ποιοτικό προϊόν. Στην Ελλάδα σήμερα η τιμή για μια μερίδα έχει αυξηθεί πάνω από τα 3 ευρώ, στη Βρετανία που είναι ο μεγαλύτερος εξαγωγικός προορισμός είναι πάνω από 8 λίρες, στην Αμερική στα 10 δολάρια και στη Γερμανία πάνω από 5 ευρώ.

Κύριε Ψυχογυιέ αρχικά θα ήθελα να μας πείτε λίγα λόγια για την ιστορία της Barffood

Η επιχειρηματική μου πορεία είναι ιδιαίτερη. Γεννήθηκα στη Αθήνα στο προάστιο της Νέας Ερυθραίας. Η απόφασή μου να ασχοληθώ με την οικογενειακή βιοτεχνία κρέατος ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του 90, παράλληλα με τις σπουδές μου. Έχοντας μεγάλες ανησυχίες ως άτομο δημιούργησα πολύ σύντομα την αλυσίδα ψητοπωλείων GRILL POINT.
Οι ανησυχίες δε σταματάνε και μετά από μια πετυχημένη πορεία στο χώρο της εστίασης παίρνω τη μεγάλη απόφαση! Πουλάω την αλυσίδα των ψητοπωλείων και με ένα καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό αποφασίζω να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα, το όνειρο που γεννήθηκε μέσα από τη μεγάλη μου αγάπη για τα ζώα.
Μεγάλωσα από μικρός σε μια οικογένεια με πολλούς κυνηγετικούς σκύλους και όχι μόνο. Η ανάγκη για τη σωστή διατροφή τους με έκανε να ξεκινήσω να επεξεργάζομαι τις πρώτες ύλες για ανθρώπινη κατανάλωση ώστε να δημιουργήσω μια τροφή 100% φυσική, υγιεινή και θρεπτική χωρίς συντηρητικά.
Το χόμπι έγινε όραμα και το όραμα έγινε η BARFFOOD.

Ποιό θεωρείτε ότι είναι το σημαντικότερο πλεονέκτημά σας ως εταιρεία;

Το σημαντικότερο πλεονέκτημά μας είναι ότι επεξεργαζόμαστε καθημερινά αγνά, πάντα φρέσκα προϊόντα και ελεγμένα προς ανθρώπινη κατανάλωση για τη παραγωγή BARF BIOLOGICAL RAW FOOD. Έχουμε δώσει ιδιαίτερη σημασία στην ασφαλή τυποποίηση του προϊόντος με συσκευασία φιλική προς το περιβάλλον ecological ώστε να παραμένει φρέσκο και ποιοτικό μέχρι τη στιγμή της κατανάλωσής του.

Πού δίνετε ιδιαίτερη σημασία ως ιδιοκτήτης και επιχειρηματίας της Barffood;

Ιδιαίτερη σημασία και κύριο μέλημα ως επικεφαλής είναι η άμεση και απευθείας παράδοση των προϊόντων από το εργοστάσιο παραγωγής στους συνεργάτες μας δίχως μεσάζοντες. Με αυτόν τον τρόπο πετύχαμε καλύτερη εξυπηρέτηση χάρη στις τακτικές παραδόσεις με τα σταθερά προγραμματισμένα δρομολόγια μας και τις συχνές επισκέψεις από το άρτια καταρτισμένο, εξειδικευμένο προσωπικό μας.

Πείτε μας ένα σημαντικό επίτευγμά σας…

Σημαντικό επίτευγμα είναι η δημιουργία μιας μονάδας βιολογικής ωμής τροφής για ζώα συντροφιάς, στις ιδιόκτητες σύγχρονες εγκαταστάσεις οι οποίες είναι πιστοποιημένης λειτουργίας ISO-HACCP, τον ιδιόκτητο στόλο ψυχόμενων οχημάτων καθώς και οι συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρείες κατάψυξης για την ασφαλή παράδοση των προϊόντων μας πανελλαδικά 360 ημέρες το χρόνο ΔΩΡΕΑΝ.

Που πιστεύετε ότι οφείλεται η συνεχής σας ανάπτυξη εκτός της ποιότητας του προϊόντος σας;

Η ανάπτυξη της BARFFOOD είναι ανοδική και ραγδαία και αυτό γιατί, εκτός από την ποιότητα του προϊόντος μας, επενδύουμε στους συνεργάτες μας και τους στηρίζουμε σε ότι μας χρειαστούν με στόχο τη συνεχή ανάπτυξη της συνεργασίας μας.

Ποια είναι τα πλάνα που θέλετε να επιτύχετε για τη νέα χρονιά;

Με τη νέα χρονιά θέλουμε να ολοκληρώσουμε το λανσάρισμα της νέας γκάμας των προϊόντων μας.

Έχετε λάβει κάποια βραβεία για όλη αυτή τη δουλειά και την καινοτομία;

Μέχρι και σήμερα έχουμε λάβει έξι βραβεία. Η εταιρεία Barffood έχει βραβευτεί σε αρκετούς διαγωνισμούς κατά καιρούς και έχει το τίτλο στα PET AWARDS 2020-2021-2022-2023. Με τη συμμετοχή μας στα φετινά βραβεία στη κατηγορία ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ & ΓΑΤΕΣ βραβευτήκαμε με το χρυσό βραβείο από τα NATURAL AND ORGANIC AWARDS 2022 & GOLD BIO FOOD AWARDS 2023

Πιστεύετε ότι η πορεία σας μέχρι τώρα μπορεί να χαρακτηριστεί επιτυχημένη;

Είμαστε πολύ χαρούμενοι με όσα πετύχαμε όλα αυτά τα χρόνια, δεν εννοώ φυσικά μόνο για το οικονομικό αποτέλεσμα αλλά για την επιτυχία μας σε συνεχείς βραβεύσεις της τροφής μας.

Στο απώτερο μέλλον, τι να περιμένουμε από τη Barffood και τον Δημήτρη Ψυχογυιό;

Έχουμε ήδη πολλά projects ανοιχτά. Μπορώ να υποσχεθώ ότι δε σταματούμε και σίγουρα επιφυλάσσουμε εκπλήξεις.

Θα θέλατε να πείτε κάτι δημόσια στους πελάτες σας και τους συνεργάτες σας;

Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους τους πελάτες που μας στηρίζουν, μας εμπιστεύτηκαν από την αρχή της συνεργασίας μας και παραμένουν κοντά μας.
Επίσης ευχαριστώ τους συνεργάτες μου που είναι πάντα δίπλα μου, με προτάσεις, ιδέες, στόχους και ομαδικό πνεύμα.

PREMIUM DOG TREAT
NATURAL HANDMADE SNACKS
Φυσικά Χειροποίητα Σνάκς Αποξήρανσης