Η Argos pet products παρουσιάζει την super premium σειρά διατροφής για γάτες Winner Plus!

Η εταιρεία ARGOS Pet Products από το 1998 προσφέρει με αγάπη και συνέπεια, ποιοτικά και ελεγμένα προϊόντα ικανοποιώντας κάθε ανάγκη και κάθε προτίμηση των ζώων συντροφιάς. Με γνώμονα πάντα την ευημερία των σκύλων και γάτων επέλεξε να λανσάρει στην ελληνική αγορά τη super premium σειρά διατροφής Winner Plus για γάτες, που περιλαμβάνει φόρμουλες από φυσικά συστατικά, που καλύπτουν τις διατροφικές ανάγκες κάθε γάτας. Πιο συγκεκριμένα, η σειρά περιλαμβάνει:

SUPER PREMIUM CAT

  • Το WINNER PLUS Kittencat είναι ιδανική για γατάκια στο στάδιο της ανάπτυξης και για γάτες κατά τη διάρκεια της κύησης και της περιόδου θηλασμού.
  • Η WINNER PLUS Delicat με τη σωστή σύνθεση φυσικών φυτικών ινών ευνοεί την ισορροπία της εντερικής χλωρίδας που εξουδετερώνει τον σχηματισμό τριχόμπαλων (ιδανικό για γάτες με μακριά τρίχα).
  • Η WINNER PLUS Lightcat είναι ιδανική τροφή για την υποστήριξη μιας ήπιας απώλειας βάρους και για τις ηλικιωμένες γάτες.
  • Η WINNER PLUS Seacat με σολωμό, ως αποκλειστική πηγή ζωικής πρωτεΐνης, με ρύζι και πατάτες εξασφαλίζουν μια νόστιμη και υγιή σύνθεση.

SUPER PREMIUM CAT – HEALTHY QUALITY

  • Η WINNER PLUS Cat Sterilized Diet ειδικά σχεδιασμένη για την υγεία και την ευεξία όλων των ενήλικων στειρωμένων γατών. Η χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά, βοηθά στη διατήρηση του βάρους της γάτας.
  • Η WINNER PLUS Cat Indoor diet, για ενήλικες γάτες όλων των φυλών που ζουν σε οικιακό περιβάλλον. Περιέχει κοτόπουλο που βοηθά στη διατήρηση της σωστής φυσικής κατάστασης χάρη στη χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά.
  • Η WINNER PLUS Cat Urinary diet, είναι εμπλουτισμένη με κοτόπουλο και με χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά και ανόργανα άλατα, παρέχει πρόσληψη θρεπτικών συστατικών που συμβάλλουν στην κανονικοποίηση του pH στα ούρα, χωρίς να ευνοείται ο σχηματισμός πετρών. (Περιεκτικότητα σε pH στα ούρα 6.2.)

SUPER PREMIUM CAT – HOLISTIC

  • To WINNER PLUS Cat Chicken Holistic, είναι μια ολιστική, μονοπρωτεινική τροφή με την προσθήκη φρέσκου κοτόπουλου, ιδανικό για ενήλικες γάτες όλων των φυλών.
  • Το WINNER PLUS Cat Salmon Holistic, είναι μια ολιστική, μονοπρωτεϊνική τροφή με την προσθήκη φρέσκου σολομού, ιδανικό για γάτες με τροφικές αλλεργίες.

Χωρίς: Σόγια, Σιτάρι, Ζάχαρη, Δημητριακά, Καλαμπόκι, Γαλακτοκομικά προϊόντα, Χημικά χρώματα& αρωματικές ουσίες, Γλουτένη.
Διαθέσιμες Συσκευασίες: 300gr, 2 kg