Μία επιτυχημένη έκθεση και ένα δυναμικό νέο ξεκίνημα για το 2023

Bασίλης Γουλιέλμος
Εκδότης
[email protected]

Η επιτυχημένη επαγγελματική έκθεση Pets Today 2022 είναι πλέον παρελθόν, αφήνοντας πίσω της έναν αέρα ανανέωσης και αλλαγής, τους καλύτερους οιωνούς για το μέλλον, τα πιο θετικά σχόλια και τις πιο όμορφες εντυπώσεις, από έναν κλάδο που δείχνει ότι είναι «παρών», με σχέδια για το μέλλον και επιχειρηματικούς στόχους.

Το μεγαλύτερο ραντεβού των επαγγελματιών των ζώων συντροφιάς έγινε πραγματικότητα στην Pets Today 2022, παρουσιάζοντας πληρέστερη την εικόνα του κλάδου από κάθε άλλη χρονιά! Φέτος, η επισκεψιμότητα ήταν πιο υψηλή από ποτέ, αφού ο αριθμός των συνολικών επισκεπτών κατά τη διάρκεια της 3ήμερης λειτουργία της άγγιξε τους 2.325! Γεγονός που αποδεικνύει ότι ο κλάδος των προϊόντων και αξεσουάρ για τα ζώα συντροφιάς, εξελίσσεται και αναπτύσσεται ραγδαία.
Το ενδιαφέρον ήταν τεράστιο και αυτή η μεγάλη επισκεψιμότητα αποδεικνύει ότι οι επαγγελματίες επιθυμούν και στοχεύουν στα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για την επιχείρησή τους, κάτι που μας κάνει πολύ αισιόδοξους, αφού ο κλάδος συνεχίζει δυναμικά, με τις καλύτερες βλέψεις για το μέλλον! Σας ευχαριστούμε όλους για την έμπρακτη υποστήριξη και τη συμμετοχή σας!
Το ραντεβού μας ορίζεται ξανά για τον Οκτώβριο του 2024!

Το 2023 προμηνύεται μία δυναμική χρονιά!

Tο ζωοφιλικό φεστιβάλ – θεσμός Pet Festival, στη Θεσσαλονίκη, από τις 3 έως τις 5 Φεβρουαρίου. Ένα ακόμη μοναδικό event, μία μεγάλη γιορτή για όλους τους ζωόφιλους, έρχεται με τη νέα χρονιά στη Θεσσαλονίκη! Στο πλαίσιο της 12ης Διεθνούς Έκθεσης για την Κτηνοτροφία και την Πτηνοτροφία, γνωστή ως Zootechnia, συνεχίζεται η επιτυχημένη συνεργασία μεταξύ της Helexpo και Well Done Μ.Ε.Π.Ε.
Έτσι, στο Pet Festival 2023, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για θέματα εκπαίδευσης, διατροφής και υγείας γύρω από τα ζώα συντροφιάς.

Σε συνεργασία με τον Κυνολογικό Όμιλο Ελλάδας (Κ.Ο.Ε.) προγραμματίζουμε μια σειρά εκδηλώσεων για τους λάτρεις του σκύλου (δείτε στον πίνακα όλες τις ημερομηνίες) με αποκορύφωμα τη νέα έκδοση του Discover Dogs, που θα πραγματοποιηθεί 20-22 Οκτωβρίου στο MEC Παιανίας.

Για το κλείσιμο του 2023 προγραμματίζουμε το All About Cats Festival στις 2 και 3 Δεκεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου. Το πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα φεστιβάλ αποτελεί ένα μοναδικό στο είδος του, καινοτόμο γεγονός που έχει ως στόχο την ενημέρωση, την εκπαίδευση και την ευαισθητοποίηση των κηδεμόνων και φίλων της γάτας σε θέματα ποιότητας ζωής, κοινωνικής ευθύνης, δικαιωμάτων, υποχρεώσεων και καθημερινότητας και έχει πλέον εδραιωθεί ώς το απόλυτο σημείο συνάντησης των φίλων της γάτας.

Κάθε γεγονός που σχεδιάζoυμε αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία προβολής των προϊόντων και των υπηρεσιών σας και έναν εξαίρετο τρόπο επικοινωνίας με ένα ευρύ αλλά στοχευμένο κοινό κηδεμόνων και φίλων των μικρών ζώων. Σας περιμένουμε όλους και τη νέα χρονιά στις διοργανώσεις της Well Done Μ.Ε.Π.Ε.!