Ξεκίνησε η προετοιμασία για την PETS TODAY 2021

γράφει o Bασίλης Γουλιέλμος, εκδότης-διοργανωτής

Οι προετοιμασίες για την έκθεση του 2021 έχουν ξεκινήσει δυναμικά, πάντοτε με βάση την ασφάλεια όλων εκθετών και επισκεπτών αλλά επίσης και για την εξασφάλιση της εμπορικής επιτυχίας επίσης για όλους. Το βλέμμα των επαγγελματιών του κλάδου των προϊόντων και των αξεσουάρ των ζώων συντροφιάς, είναι στραμμένο στο κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός που για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί σε μονό έτος.

“ Όλοι οι άνθρωποι της WELL DONE Ltd, παραμένουμε πιστοί στις αρχές μας για διοργάνωση ολοκληρωμένων, και επιτυχημένων εμπορικών εκθέσεων και συνεδρίων και ως εκ τούτου, με βαθύ αίσθημα ευθύνης προς όλους εσάς που στηρίζετε τον κλάδο και την έκθεση, όλα αυτά τα χρόνια, δεν θα μπορούσαμε παρά να ξεκινήσουμε δυναμικά για να παρουσιάσουμε ένα ολοκληρωμένο εκθεσιακό γεγονός το Φθινόπωρο του 2021.
Σας ευχαριστούμε για την αμέριστη στήριξη και συνεργασία “

Παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, η έκθεση – θεσμός, θα αναβαθμίσει τις επιχειρήσεις του κλάδου και θα συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη της εξωστρέφειάς τους, σε μια περίοδο που καταγράφεται μάλιστα ρεκόρ κατανάλωσης και αύξηση του αριθμού απόκτησης ζώων συντροφιάς. Είναι σημαντικό επίσης το γεγονός ότι ο κλάδος των εξειδικευμένων καταστημάτων (PET SHOP) όχι μόνο κατάφερε να παραμείνει «αλώβητος» στο μεγαλύτερο μέρος του, αλλά και να δει μία αύξηση ζήτησης και εσόδων.

Για ακόμη μια χρονιά, η PETS TODAY 2021 θα αποτελέσει την κορυφαία στιγμή́ για την εγχώρια αγορά́, δίνοντας την ευκαιρία σε πολλές σημαντικές εταιρίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να αναδείξουν τα προϊόντα τους στους χιλιάδες επαγγελματίες επισκέπτες της έκθεσης, τους σημαντικούς αγοραστές από το εξειδικευμένο δίκτυο λιανικής με αποτέλεσμα να συνάψουν σπουδαίες συμφωνίες!

3 ημέρες λειτουργίας, σχεδιασμένες με ιδιαίτερη προσοχή και πολλά δρώμενα, για ακόμα μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία…

Με προτεραιότητα την ασφάλεια εκθετών και επισκεπτών, η PETS TODAY 2021 θα πραγματοποιηθεί ακολουθώντας τους κανονισμούς με βάση τα ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου για την διοργάνωση εκθέσεων. Επιπλέον, θέλοντας να διασφαλίσουμε τη μεγάλη επισκεψιμότητα και την εμπορική αποτελεσματικότητα που έχουν χαρακτηρίσει την PETS TODAY EXPO, παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν, προσθέτουμε δρώμενα και παρουσιάσεις. Έτσι, και με στόχο η PETS TODAY EXPO να παραμείνει άρτια σε όλους τους τομείς παρέχοντας τα γνωστά εμπορικά οφέλη στους εκθέτες και τους επισκέπτες της, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της θα παρουσιάσει μια μεγάλη έρευνα καταναλωτικής συμπεριφοράς.
Παραμένουμε πιστοί στο όραμά μας για τον κλάδο των προϊόντων και των αξεσουάρ των ζώων συντροφιάς. Μένουμε ασφαλείς και σχεδιάζουμε μπροστά τα επόμενα κοινά μας βήματα!