Πολύ καλές οι προοπτικές για την Interzoo 2021

Θα πραγματοποιηθεί σε νέες ημερομηνίες:
από 1 έως 4 Ιουνίου 2021!

πηγή: δελτιο τυπου Ιnterzoo / WZF

Οι νέες εγγραφές εκθετών αποδεικνύουν την απόλυτη κυριαρχία της Interzoo ως κορυφαίας επαγγελματικής πλατφόρμας για τον κλάδο των προϊόντων και των αξεσουάρ για τα ζώα συντροφιάς. Περισσότεροι από 1.600 εκθέτες έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους για την επόμενη Interzoo του 2021, ενώ οι προετοιμασίες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.
«Ο αριθμός των εκθετών που έχουν ήδη εγγραφεί αποτελούν μοναδική απόδειξη ότι υπάρχει πλήρης υποστήριξη από τον κλάδο για τη νέα ημερομηνία της έκθεσης, το 2021» σχολιάζει η Διευθύνων Σύμβουλος της WZF, Alexandra Facklamm και συνεχίζει «Η δεύτερη φάση εγγραφής προσφέρει τώρα σε όλες τις εταιρείες την ευκαιρία να εγγραφούν ως εκθέτες για την Interzoo 2021 και να εξασφαλίσουν την πρόσβαση τους στην απόλυτη πλατφόρμα για την ανάπτυξη των υπαρχόντων πελατών και την δημιουργία νέων συνεργασιών».
Για την Alexandra Facklamm, το γεγονός ότι πάνω από το 90% των εκθετών έχουν μεταφέρει την αρχική τους κράτηση για τον Ιούνιο του 2021 στη νέα ημερομηνία της έκθεσης, αποτελεί απόδειξη της εμπιστοσύνης τους στις εμπορικές εκθέσεις ως εργαλείο μάρκετινγκ γενικά, αλλά και για την Interzoo ειδικότερα. Το σημαντικό ενδιαφέρον του κλάδου για την Interzoo, δείχνει ότι οι εμπορικές εκθέσεις στην κατηγορία του B2B θεωρούνται πολύ σημαντικές ενώ οι ψηφιακές μορφές, εξυπηρετούν απλά έναν και μοναδικό συμπληρωματικό σκοπό.
«Οι ψηφιακές λύσεις μπορούν πράγματι να παρουσιάσουν κάποια προϊόντα, αρκετά συχνά με δημιουργικό τρόπο και να παρουσιάζουν λεπτομέρειες, αλλά δεν υποκαθιστούν την πολυμορφική εμπειρία μιας εμπορικής έκθεσης με όλες τις αισθήσεις. Για πολλά προϊόντα, η επικοινωνία πρόσωπο με πρόσωπο και η εμπειρία που περιλαμβάνει για όλες τις αισθήσεις είναι ακόμα απαραίτητη, ειδικά όταν εμπλέκονται καινοτομίες που παρουσιάζονται στην αγορά για πρώτη φορά», προσθέτει η Δρ Rowena Arzt, Διευθύντρια της WZF. «Αυτό που επίσης παρατηρούμε είναι ότι οι ψηφιακές υπηρεσίες, γίνονται ολοένα και πιο σημαντικές ως συμπληρωματικές υπηρεσίες μιας εμπορικής έκθεσης.»

Πάνω από το 90% των εκθετών έχουν μεταφέρει την αρχική τους κράτηση για τον Ιούνιο του 2021