Λάβετε μέρος στην Interzoo Digital | 1 – 4 Ιουνίου 2021

Τέσσερις ημέρες με τις επιχειρήσεις του κλάδου σε μια διαδικτυακή, διαδραστική και παγκόσμια πλατφόρμα

Προμηθευτές από όλο τον κόσμο θα παρουσιάσουν τα προϊόντα, τις καινοτομίες και τις υπηρεσίες τους για τις εξής κατηγορίες: Διατροφή ζώων συντροφιάς l Τεχνολογία τροφίμων l Προϊόντα περιποίησης l Αξεσουάρ l Ενυδρεία l Terrariums l Προϊόντα για ζώα στον κήπο l Ιππασία l Εξοπλισμός καταστημάτων. Είναι η τέλεια ευκαιρία να συναντήσετε παραγωγούς, αντιπροσώπους, παρόχους υπηρεσιών, επαγγελματικές ενώσεις, στελέχη που ασκούν επιρροή στον κλάδο και εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης.
Είναι η τέλεια ευκαιρία να εμπνευστείτε από τις τελευταίες διεθνείς τάσεις του κλάδου!

Όλα όσα προσφέρονται στην Interzoo.digital

Γνωρίστε αυτούς που σας ταιριάζουν περισσότερο εδώ: δημιουργήστε επαφές και ανακαλύψτε νέα προϊόντα!

ΕΚΘΕΤΕΣ & ΠΡΟΪΟΝΤΑ: Επισκόπηση της διεθνούς αγοράς
Στην Interzoo.digital το επίκεντρο θα δοθεί σε καινοτόμα προϊόντα, μάρκες και υπηρεσίες, καθώς και συναρπαστικές εξελίξεις και τάσεις από όλο τον κόσμο. Εδώ θα συναντήσετε κορυφαίους προμηθευτές από τη βιομηχανία κατοικίδιων ζώων μαζί με νέες εταιρείες και νεοσύστατες επιχειρήσεις.

ΝΕΑ: Νέα και τάσεις από τον κλάδο!
Μείνετε ενημερωμένοι για το 2021 και προωθήστε την επιχείρησή σας! Γνωρίστε νέα προϊόντα, παρακολουθήστε τις εξελίξεις στην αγορά και συζητήστε τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις για τη βιομηχανία προμηθειών κατοικίδιων ζώων.

ΔΙΚΤΥΩΣΗ: Έξυπνα εργαλεία δικτύωσης και συναντήσεων!
Επωφεληθείτε από τα διάφορα εργαλεία μας για την αποτελεσματική δικτύωσή σας στον τομέα των προμηθειών κατοικίδιων ζώων. Χρησιμοποιήστε το εργαλείο δικτύωσης για να βρείτε νέες ή οικείες επαφές και κανονίστε να τις συναντήσετε μεμονωμένα ή σε μια ομάδα σε εικονικές αίθουσες συσκέψεων πριν από ή κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ: Ψηφιακό πρόγραμμα συνεδρίων!
Μάθετε για τις τάσεις και τις εξελίξεις στον τομέα ή δείξτε την εμπειρία σας και μοιραστείτε τις γνώσεις σας σχετικά με τα στάδια παρουσίασης στην Interzoo.digital. Χρησιμοποιήστε τους εικονικούς χώρους μας για συζητήσεις με τους εκθέτες, τους επισκέπτες και τους συνεργάτες της Interzoo.digital σχετικά με τα ζητήματα που κινούν τον τομέα των προμηθειών κατοικίδιων ζώων.

Λόγοι για να συμμετάσχετε:

1. Να αναζητήσετε εκθέτες και προϊόντα και να δημιουργήσετε επαφές
2. Να προσεγγίσετε φορείς λήψης αποφάσεων από τον παγκόσμιο τομέα προμηθειών κατοικίδιων ζώων σε ψηφιακή πλατφόρμα
3. Μόνο για επαγγελματίες – να καλλιεργήσετε και να επεκτείνετε τα δίκτυα των επιχειρήσεών σας
4. Πρόγραμμα συνεδρίων με ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων
5. Υπερσύγχρονη ψηφιακή πλατφόρμα, διαδραστική και εύχρηστη

Θέλετε να λάβετε μέρος;
Συχνές ερωτήσεις για συμμετέχοντες

Για όλες τις σημαντικές ερωτήσεις και απαντήσεις σε όλες τις πτυχές της συμμετοχής σας στην Interzoo.digital, παρακαλούμε κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί:


Συχνές ερωτήσεις για συμμετέχοντες

Θα θέλατε να παρευρεθείτε στην Interzoo.digital ως εκθέτης;


Γίνετε εκθέτης