«Η COUNTRY FARMS™ σε συνεργασία με την Οργάνωση Γη επέστρεψαν στη φύση λίγη από την καλοσύνη που μας προσφέρει»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρωτοβουλία της COUNTRY FARMS™ «Το καλό είναι στη φύση τους» που στόχο είχε να επιστρέψει στη φύση λίγη από την καλοσύνη που μας προσφέρει . H COUNTRY FARMS™, σε συνεργασία με την Οργάνωση Γη και τη συμμετοχή του κόσμου που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση για δενδροφυτεύση επιλέγοντας τις συσκευασίες της, φύτεψε 1.300 δεντράκια και κατάφερε να δεσμεύσει 430.62 κιλά διοξείδιο του άνθρακα. Με την ανάπτυξη των συγκεκριμένων δέντρων, στόχος της COUNTRY FARMS™ είναι το αποτύπωμα της μείωσης του άνθρακα να φτάσει τα 7.469,79 κιλά τα επόμενα πέντε χρόνια. Η πρωτοβουλία, που προσέφερε μια ανάσα στο περιβάλλον και φροντίδα στο οικοσύστημα μας, ολοκληρώθηκε στις 10 Ιούνιου με τη συμβολική δενδροφυτεύση στο Κέντρο της Γης, στις εγκαταστάσεις της Οργάνωσης Γη.

«Είμαστε υπερήφανοι για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και τη θετική ανταπόκριση που είχε. Η συνεργασία με την Οργάνωση Γη μας έφερε ακόμα πιο κοντά στη φύση καθώς η COUNTRY FARMS™ είναι μια μάρκα που σέβεται το περιβάλλον, λειτουργεί και παράγει προϊόντα από τους καρπούς που η φύση προσφέρει απλόχερα για τα αγαπημένα μας κατοικίδια. Το οξυγόνο είναι η πηγή της ζωής. Θέλουμε αυτή η πρωτοβουλία να αποτελέσει έμπνευση και να πρασινίζουμε με κάθε ευκαιρία χώρους που έχουν ανάγκη», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Κακούτης, Group Brand Manager Country Farms.

Ο Κωνσταντίνος Μαχαίρας, Διευθυντής της Οργάνωσης Γη δήλωσε: «Τα περιβαλλοντικά οφέλη των δενδροφυτεύσεων ιδίως όσο αφορά την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης είναι πολλά και σημαντικά. Η πρωτοβουλία της Country Farms για φύτευση δενδρυλλίων αποτελεί μια πρόταση για το πώς ο καθένας από εμάς μπορεί να συνδράμει στη δημιουργία ενός νέου μοντέλου διαβίωσης που σεβόμενο την βιοποικιλότητα θα οδηγήσει σε ένα υγιές περιβάλλον για όλους. Η Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω της Πράσινης Συμφωνίας ευελπιστεί να αναστρέψει την απώλεια της βιοποικιλότητας και της υποβάθμισης των οικοσυστημάτων.  Εμείς ως Οργάνωση Γη στόχο έχουμε να συνδράμουμε στη φιλόδοξη εκπλήρωση αυτής της στρατηγικής, δημιουργώντας συνεργασίες μεταξύ οικονομίας και κοινωνίας προς όφελος των πολιτών. Ευχαριστούμε θερμά την Country Farms για αυτή τη δράση και για την ευρύτερη στήριξη της αποστολή μας».

H COUNTRY FARMS™, θα παραμείνει πιστή στη δέσμευση της να παρασκευάζει θρεπτικές τροφές για τα αγαπημένα μας κατοικίδια, με όλα τα οφέλη από τον πλούτο της γης. Γιατί το καλό είναι στη φύση της.

Εδώ μπορείτε να βρείτε τα συνεργαζόμενα καταστήματα με τη διάθεση της τροφής Country Farms.

Σχετικά με την Country Farms:

Η Country Farms αποτελεί την ιδανική επιλογή ισορροπημένης διατροφής με πολλά οφέλη για την υγεία και ανάπτυξη του κατοικίδιου, πάντα με σεβασμό στις διατροφικές του ανάγκες.

Προσφέρετε τους τα οφέλη της φύσης, από φάρμες που γνωρίζουμε

Στην Country Farms, πιστεύουμε ότι οτιδήποτε χρειάζεται ο σκύλος για μια ευτυχισμένη και υγιή ζωή μπορεί να αντληθεί από τον πλούτο της γης – και είμαστε αφοσιωμένοι στο να μαγειρεύουμε όλα τα οφέλη της φύσης σε γνήσια, ευεργετικά γεύματα που το κατοικίδιο σας θα απολαύσει.

Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, είμαστε περήφανοι για τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε σε κάθε μία από τις συνταγές μας. Σολομός, Βοδινό ή φρέσκο Κοτόπουλο είναι πάντα το Νο1 συστατικό, μαζί με φρούτα, λαχανικά και βότανα, που επιλέγονται μόνο από αγροκτήματα που γνωρίζουμε. Όλα προετοιμασμένα με αγάπη στα πλούσια αγροκτήματα της περιοχής Βένετο της Βόρειας Ιταλίας, για να φέρουν στο κατοικίδιο σας την καλύτερη τροφή από το αγρόκτημα στο μπολ της τροφής του.

Είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε μια τροφή γεμάτη αυθεντικές γεύσεις από συστατικά της πιο υψηλής ποιότητας. Για μια καθημερινή γευστική απόλαυση από την ύπαιθρο. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://bit.ly/3pvRSbL για να βρείτε τα συνεργαζόμενα καταστήματα με την διάθεση της τροφής Country Farms.

Σχετικά με την Οργάνωση Γη

Η Οργάνωση Γη είναι μια ελληνική μη κερδοσκοπική μη κυβερνητική οργάνωση που ιδρύθηκε το 2010. Αποστολή της η εδραίωση της έννοιας της Βιώσιμης Ανάπτυξης, όπως αυτή ορίζεται από τους 17 Παγκόσμιους Στόχους των Ηνωμένων Εθνών, παρέχοντας βιωματική μη τυπική εκπαίδευση για όλες τις ηλικίες. Αναζητά και προτείνει τρόπους που ο σύγχρονος άνθρωπος μέσα από την μεταβολή του σύγχρονου συστήματος παραγωγής και κατανάλωσης θα πετύχει μικρές νίκες στην καθημερινότητα του για ένα βιώσιμο μέλλον. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας https://organizationearth.org/ για περισσότερες πληροφορίες για την Οργάνωση Γη και τις δράσεις της.