Σε αναβολή για ακόμα έναν χρόνο οδηγεί η πανδημία την κλαδική έκθεση PETS TODAY

Όχι εντελώς απροσδόκητα, η εξέλιξη της πανδημίας, μας οδηγεί σε ακόμα μια δύσκολη απόφαση, αυτή της αναβολής της κλαδικής έκθεσης PETS TODAY. Πλέον, η έκθεση σχεδιάζεται να πραγματοποιηθεί το Φθινόπωρο του 2022, με τις ακριβείς νέες ημερομηνίες να καθορίζονται το επόμενο διάστημα.

Οι βασικές προϋποθέσεις για να μπορούν να συγκεντρωθούν εκθέτες, επισκέπτες και επιχειρηματικοί συνεργάτες στην PETS TODAY είναι η ολοκλήρωση του εμβολιασμού και η λεγόμενη απόκτηση του “τοίχους ανοσίας” που προκρίνουν οι ειδικοί. Καθώς φαίνεται ότι αυτό δεν θα είναι σίγουρα επιβεβαιωμένο τον Οκτώβριο του 2021, η ομάδα της διοργάνωσης σε άριστη συνεργασία και από κοινού με τους εκθέτες πιστεύουν ότι μόνον η αναβολή της μεγάλης κλαδικής έκθεσης PETS TODAY, για τα προϊόντα και τα αξεσουάρ των ζώων συντροφιάς, θα παρέχει στις συμμετέχουσες εταιρείες και τους επισκέπτες, την απαραίτητη βεβαιότητα που απαιτείται για τον προγραμματισμό και την καλύτερη προετοιμασία τους, ώστε να οδηγηθούμε με κανονικές πλέον συνθήκες σε ένα πολυδιάστατο και μεγάλο γεγονός, το Φθινόπωρο του 2022.

Καθώς λοιπόν πιστεύουμε ότι πρώτη μας προτεραιότητα πρέπει να είναι να προσφέρουμε στους εκθέτες και στους επισκέπτες βεβαιότητα και καθώς αυτό δεν φαίνεται να ισχύει σήμερα για τον Οκτώβριο του 2021, οδηγηθήκαμε στην απόφαση της νέας αναβολής.

Πάντως, ως διοργανωτές θεωρούμε ότι μέχρι τα τέλη του καλοκαιριού του 2021, θα είμαστε σε θέση να αποφασίσουμε τη διοργάνωση ενός επαγγελματικού συνεδρίου μικρής έκτασης ώστε να δώσουμε την ευκαρία σε ολόκληρο τον κλάδο να συναντηθεί με υγειονομικούς περιορισμούς αλλά με απόλυτη ασφάλεια, σε μια μικρότερη εκδήλωση. Αυτό μπορεί να είναι ένα εναλλακτικό σενάριο, η μορφή του οποίου θα ανακοινωθεί, εφόσον είναι εφικτό, στις αρχές του φθινοπώρου του 2021.