Η Interzoo 2022 συνεχίζει να κερδίζει δυναμική!

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ, 24 – 27 ΜΑΪΟΥ 2022!

ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ INTERZOO 2022, ΣΤΟ NÜRNBERGMESSE ΕΝΤΕΙΝΕΤΑΙ.

πηγή: δελτίο τύπου WZF GmbH

Πέντε μήνες πριν από τα εγκαίνια της έκθεσης και η συμμετοχή είναι πολύ υψηλή με 1.050 εκθέτες από περισσότερες από 60 χώρες να έχουν επιβεβαιώσει περίπου 50.000 τετραγωνικά μέτρα εκθεσιακού χώρου για την επόμενη Interzoo, που θα διεξαχθεί στη Νυρεμβέργη από τις 24 έως τις 27 Μαϊου 2022.
Το ενδιαφέρον που έδειξαν οι νεοφυείς επιχειρήσεις ήταν ιδιαίτερα μεγάλο.
Προς το παρόν μόνο τέσσερις θέσεις παραμένουν διαθέσιμες στο Pavilion for Innovative Young Companies το οποίο χορηγείται από το Γερμανικό Ομοσπονδιακό Υπουργείο Οικονομικών Υποθέσεων και Ενέργειας. Αλλά και η Interzoo 2022 προσφέρει επίσης ένα ειδικό πακέτο για τη συμμετοχή start-ups επιχειρήσεων με έδρα στο εξωτερικό. Μια ειδικά σχεδιασμένη λύση, ένα ξεχωριστό περίπτερο που παρέχει στους νεοεισερχόμενους στον κλάδο, μια βολική επιλογή για συμμετοχή στην κορυφαία έκθεση για τα προϊόντα και τα αξεσουάρ των ζώων συντροφιάς. Εκθέτες από Βουλγαρία, Φινλανδία, Λετονία, Ολλανδία, Πολωνία, Ισπανία και Τσεχική Δημοκρατία έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή σε αυτήν την διεθνή ενότητα.

Ως αποτέλεσμα της πανδημίας, οι άνθρωποι έχουν δεθεί ακόμα πιο στενά με τα κατοικίδια ζώα τους και είναι ακόμη περισσότερο αφοσιωμένοι στην κάλυψη των αναγκών τους.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την εξαιρετικά θετική ανταπόκριση για την Interzoo 2022», μας λέει η Δρ. Rowena Arzt, Διευθύντρια Εκθέσεων της WZF και συνεχίζει «περιμένουμε περίπου τον ίδιο αριθμό διεθνών συμμετοχών από εκθέτες όπως είχαμε στην τελευταία Interzoo το 2018. Λαμβάνουμε συνεχώς επιπλέον εγγραφές. Οι επισκέπτες είναι επίσης πρόθυμοι για προσωπική συμμετοχή και φυσική παρουσία». Η Δρ. Arzt βλέπει αυτό ως επιβράβευση για την Interzoo 2022 και θετική ένδειξη της διαρκής σημασίας του εκθεσιακού μέσου ως πλατφόρμα επικοινωνίας και συνεργασίας μεταξύ εταιριών. Ως αποτέλεσμα της πανδημίας, οι άνθρωποι έχουν δεθεί ακόμα πιο στενά με τα κατοικίδια ζώα τους και είναι ακόμη περισσότερο αφοσιωμένοι στην κάλυψη των αναγκών τους. Κατά συνέπεια, ο κλάδος αλλά και η αγορά προϊόντων υψηλής ποιότητας ανθεί, και αυτό θα αντικατοπτιστεί στην επερχόμενη Interzoo 2022.

«Είμαστε σίγουροι ότι η Interzoo 2022 θα είναι το αποκορύφωμα στο παγκόσμιο ημερολόγιο της βιομηχανίας», μας λέει ο Διευθύνων Σύμβουλος των WZF/ZZF, κ. Gordon Bonnet και συνεχίζει «Η ακύρωση της Interzoo 2020 που προκλήθηκε από την πανδημία σημαίνει ότι το 2018 ήταν η τελευταία φυσική έκθεση με προσωπική επαφή. Ήταν επίσης η πιο επιτυχημένη διοργάνωση στη ιστορία της Interzoo. Οι εγγραφές είναι επί του παρόντος, μόλις 10% χαμηλότερες από εκείνες πριν τέσσερα χρόνια, στην Interzoo 2018. Λαμβάνοντας υπόψη τη συνεχιζόμενη πανδημία, βλέπουμε το στοιχείο αυτό ως ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα και μας κάνει πολύ περήφανους. Είναι ένα σαφές σημάδι ότι η βιομηχανία των προϊόντων και των αξεσουάρ των ζώων συντροφιάς είναι ανήσυχη. Θέλει να ξαναρχίσει η προσωπική επαφή και βλέπει την Interzoo στη Νυρεμβέργη, ως έναν τρόπο να το κάνει αυτό – για να παρουσιαστούν οι καινοτομίες σε φυσική μορφή, να βρούν οι επαγγελματίες έμπνευση από την ποικιλία των προϊόντων, να ανακαλύψουν τάσεις και να συναντηθούν με συνεργάτες. Χώρια από μια βαθιά ριζωμένη αίσθηση ότι αυτό είναι το σωστό, αυτή η αλληλεπίδραση προάγει νέες ιδέες και παρέχει μια σταθερή βάση για τη λήψη επιχειρηματικών αποφάσεων. Είναι το θέμα της εμπειρίας που βιώνουμε όλοι σε μία έκθεση και είναι κάτι που δεν μπορεί να σχεδιαστεί σε έναν πίνακα ή να εμφανιστεί σε μία οθόνη.»

Υποστηρικτικό πρόγραμμα και ψηφιακές υπηρεσίες

Εκτός από τους εκθέτες από όλο τον κόσμο, η Interzoo 2022 θα παρουσιάσει και ένα πρόγραμμα υποστήριξης όπου διεθνείς ειδικοί, θα συζητήσουν με τους επισκέπτες τις τάσεις και τις εξελίξεις της αγοράς από όλο τον κόσμο.
Οι συμμετέχοντες στην Interzoo 2022 θα μπορούν να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις για τη βιώσιμη ανάπτυξη και να συζητήσουν τις πιο πρόσφατες πτυχές της. Περιφερειακά θα παρουσιαστούν οι εξελίξεις και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των εισαγωγών και των εξαγωγών στο πλαίσιο των Interzoo Country Sessions.

Άλλες παρουσιάσεις θα επικεντρωθούν στα πιο πρόσφατα θέματα ενδιαφέροντος του κλάδου, ενώ θα ενσωματωθούν επίσης οι θετικές εμπειρίες από την Interzoo.digital 2021, στο πρόγραμμα της έκθεσης.

Οι νέες ψηφιακές δυνατότητες και το ευέλικτο εκθεσιακό app, θα υποστηρίξει τις προετοιμασίες για την έκθεση καθώς και την εμπειρία του επισκέπτη. «Στόχος μας είναι να συνδυάσουμε θετικά στοιχεία από τον ψηφιακό κόσμο με τον φυσικό κόσμο, προκειμένου να εξασφαλιστεί η αποτελεσματική εμπειρία της έκθεσης. Ένας από τους στόχους μας είναι να παρέχει στους συμμετέχοντες όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο για διαπροσωπικές αλληλεπιδράσεις επιτρέποντας επίσης τις τυχαίες ανακαλύψεις και συναντήσεις που ξεχωρίζουν τις εκθέσεις από άλλες μορφές επικοινωνίας», μας λέει η Δρ. Arzt.

Όπως συνέβη με τη φετινή ψηφιακή εκδήλωση του 2021, επιλεγμένες παρουσιάσεις από το υποστηρικτικό πρόγραμμα της Interzoo 2022 θα είναι επίσης διαθέσιμες διαδικτυακά στη διεύθυνση του Interzoo Academy ως βίντεο κατά παραγγελία. Αυτό προσφέρει στους χρήστες μια επιπλέον πηγή γνώσης, υψηλής ποιότητας από την Interzoo 2022, οποτεδήποτε και οπουδήποτε.

Αρκετές αλλαγές σε σχέση με την τελευταία εκδήλωση σχεδιάζονται:

  • Το Interzoo Camp, ένας χώρος στάθμευσης για τροχόσπιτα λίγο έξω από την Interzoo, είναι μια νέα προσφορά, φιλική προς όλους τους συμμετέχοντες.
  • Τρεις είσοδοι: Για πρώτη φορά η έκθεση θα έχει τρεις εισόδους – Δυτικά, από το Κέντρο και Ανατολικά – οι οποίες θα παρέχουν εύκολη και απρόσκοπτη πρόσβαση προς τους εκθεσιακούς χώρους και τα περίπτερα.

Όσο αναφορά τους κανόνες υγιεινής, η Interzoo 2022 θα συμμορφωθεί απόλυτα και με πολύ προσοχή με τα ισχύοντα προληπτικά μέτρα για να εξασφαλίσει σε όλους, εκθέτες και επισκέπτες μια ασφαλή εκθεσιακή εμπειρία.