Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία της Nature’s Food στην Zoomark 2021

δελτίο τύπου της εταιρείας Real Nature’s Food

Το ενδιαφέρον των επισκεπτών μαγνήτισε το γεγονός ότι όλα τα γεύματα είναι φτιαγμένα από εξαιρετικες ελληνικές πρώτες ύλες, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία των ανθρώπων που στελεχώνουν την Nature’s Food

Μετά από δύο χρόνια απουσίας και την μη διεξαγωγή εκθέσεων λόγω της πανδημίας σε όλο τον πλανήτη, η Real Nature’s Food (realnaturesfood.com) παρουσίασε τα προϊόντα της στην διεθνή έκθεση Zoomark 2021 στην Μπολόνια της Ιταλίας. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στις 10-12 Νοεμβριου με πολύ μεγάλη επιτυχία, αφού παραμένει μια απο τις μεγαλυτερες και σημαντικότερες εκθέσεις στο χώρο των κατοικίδιων ζώων.
Το μοναδικό σε σχεδιασμό και αισθητική περίπτερο της Nature’s Food σε συνδυασμό με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, έκλεψε τις εντυπώσεις.
Τα 15 πλήρη γεύματα BARF τόσο για σκύλους, όσο και για γάτες ήταν εκεί, όπως επίσης δεν έλειψαν και οι αγαπημένες όλων των τετράποδων φίλων μας, αποξηραμένες λιχουδιές.

Το ενδιαφέρον των επισκεπτών μαγνήτισε το γεγονός ότι όλα τα γεύματα είναι φτιαγμένα από εξαιρετικες ελληνικές πρώτες ύλες, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία των ανθρώπων που στελεχώνουν την Nature’s Food. Ένας συνδυασμός που δίνει μεγάλη ασφάλεια τόσο στον επαγγελματία του χώρου, όσο και στον τελικό καταναλωτή.
Με κινήσεις σαν την συγκεκριμένη η Nature’s Food συνεχίζει να δίνει ολοένα και πιο δυναμικά το παρών στις διεθνείς αγορές, με όλους τους επισκέπτες στο περίπτερο να είναι άκρως εντυπωσιασμένοι από την παρουσίαση, το στήσιμο αλλά και την συνολική ποιότητα των προϊόντων της εταιρείας συνολικά. Είμαστε σίγουροι οτι στο μέλλον θα μας εκπλήξει ευχάριστα με τις επόμενες κινήσεις της!