Η Interzoo 2022 καλωσορίζει το Petfood Forum Europe

πηγή: γραφείο τύπου Interzoo 2022

Η WZF διοργανώτρια της έκθεσης Interzoo ανακοίνωσε πρόσφατα τη νέα της συνεργασία με την εταιρία WATT Global Media, η οποία θα πραγματοποιήσει το Petfood Forum Europe στις 23 Μαΐου 2022, στον εκθεσιακό χώρο της Interzoo 2022, στη Νυρεμβέργη, μια μέρα πριν την επίσημη έναρξή της.

Το Petfood Forum διοργανώνεται και φιλοξενείται από το περιοδικό Petfood Industry. Και τα δυο ανήκουν στην εταιρία WATT Global Media. Η WATT Global Media έχει αναπτύξει την επικοινωνίας ανάμεσα στις παραγωγικές επιχειρήσεις και τους διανομείς των τροφών για ζώα συντροφιάς με αποδεδειγμένα αποτελέσματα για πάνω από 100 χρόνια. Τα εμπορικά σήματα και το χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών της WATT Global Media παρέχει πρόσβαση στην τεχνογνωσία της αγοράς και στοχευμένες λύσεις, που οδηγούν σε επιτυχημένες συνεργασίες στον κλάδο των προϊόντων και των αξεσουάρ για τα ζώα συντροφιάς.

Η Interzoo 2022 είναι η μεγαλύτερη φυσική πλατφόρμα συνεργασίων στον κόσμο για το διεθνές εμπόριο για τα προϊόντα και τα αξεσουάρ των κατοικιδίων. Παραγωγοί, διανομείς, χονδρέμποροι και πάροχοι υπηρεσιών από περισσότερες από 60 χώρες θα παρουσιάσουν στη Νυρεμβέργη το 2022 τα πιο νέα και καινοτόμα προϊόντα διατροφής και φροντίδας, αξεσουάρ και υπηρεσίες για κατοικίδια σε κάθε μία από τις τέσσερις ημέρες της έκθεσης. Η Interzoo θα διαμορφώσει επίσης, ένα εκτενές υποστηρικτικό πρόγραμμα κατά την περίοδο της έκθεσης, από 24 έως 27 Μαΐου.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την συνεργασία μας με την εταιρία WATT Global Media για την διεξαγωγή του Petfood Forum στην Ευρώπη. Το συνέδριο θα αποτελέσει μια εξαιρετική έναρξη για την έκθεση, παρέχοντας ένα επιπλέον φόρουμ για εις βάθος συζητήσεις σχετικά με το σημαντικό θέμα των συστατικών των τροφών για τα ζώα συντροφιάς, την τεχνολογία της διατροφής και της επεξεργασίας», μας λέει η Δρ. Rowena Arzt, Διευθύντρια Εκθέσεων της Interzoo.

Ο κ. Steve Akins, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Εκδότης, στην WATT Global Media, πρόσθεσε: «Η συνεργασία μας με την Interzoo θα επιτρέψει στους συμμετέχοντες στο συνέδριο να ανταλλάξουν τεχνικές πληροφορίες σχετικά με τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες που διατίθενται για την παραγωγή των τροφών και λιχουδιών για τα κατοικίδια και, ακόμη την επόμενη μέρα, να συνδεθούν με τη βιομηχανία των κατοικίδιων ζώων για να δικτυωθούν και να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους με πελάτες και συνεργάτες.
Λόγω της διεθνούς επισκεψιμότητας της, και της μεγάλης γκάμας των προϊόντων, η Interzoo 2022 θα είναι το τέλειο περιβάλλον για το Petfood Forum Europe.»

Το Petfood Forum Europe θα παρουσιάσει ομιλητές που θα αναπτύξουν τις εξελίξεις σχετικά με το τελευταίες τάσεις, την έρευνα και τις καινοτομίες στην ευρωπαϊκή αγορά τροφών για ζώα συντροφιάς. Επιπλέον, αυτό το μονοήμερο συνέδριο παρέχει μια ευκαιρία σε επαγγελματίες από όλο τον κόσμο, να δικτυωθούν, να ανταλλάξουν ιδέες και να κάνουν συναλλαγές με κορυφαίους προμηθευτές του κλάδου. Λεπτομέρειες για το ημερήσιο πρόγραμμα και τους ομιλητές θα ανακοινωθούν σύντομα.

Περισσότερες πληροφορίες στο PetfoodForumEvents.com/Europe