Η Perfect Pet συνεχίζει να αναπτύσσεται με στόχο την ενίσχυση του κλάδου

πηγή: δελτίο τύπου Perfect Pet

H επένδυση ανέρχεται στα 5 εκατομμύρια ευρώ και αποτελεί τη μεγαλύτερη επένδυση στην οποία προβαίνει Ελληνική Εταιρεία στην ιστορία του κλάδου!

Η Perfect Pet, πιστή στο όραμά της, συνεχίζει να αναπτύσσεται με στόχο την ενίσχυση του κλάδου και την παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών στους συνεργάτες της. Ακολουθώντας το 5ετές επιχειρηματικό πλάνο που έχει καταρτίσει, προχωράει στην αγορά και στη δημιουργία νέων ιδιόκτητων εγκαταστάσεων στις οποίες πρόκειται να μεταφερθεί εντός του 2023 στην στρατηγικής σημασίας περιοχή του Ασπροπύργου Αττικής. Βάση προϋπολογισμού, η επένδυση ανέρχεται στα 5 εκατομμύρια ευρώ και αποτελεί την μεγαλύτερη επένδυση στην οποία προβαίνει Ελληνική Εταιρεία στην ιστορία του κλάδου.

Οι νέες εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης έξι στρεμμάτων, πρόκειται να φιλοξενούν τόσο τα γραφεία της εταιρείας όσο και την αποθήκη, τα οποία θα λειτουργούν με τα πλέον σύγχρονα συστήματα διαχείρισης και λειτουργίας. Η παραπάνω επένδυση φέρνει πιο κοντά την εταιρεία στους στρατηγικούς της στόχους και σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα, στο οποίο ωστόσο παραμένει ως απόλυτη προτεραιότητα η βέλτιστη εξυπηρέτηση των συνεργατών.