Bunny Nature

ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΖΩΑ

Γράφει η Τζένη Ζουμπουλάκη, Marketing & Communication Manager της Perfect Pet

Η Βunny είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε από αγάπη για τα μικρά ζώα. Στόχος μας είναι η συνεχής ανάπτυξη ποιοτικής τροφής για μικρά θηλαστικά, πάντα βασισμένη στις πραγματικές φυσικές ανάγκες των μικρών ζώων.

Τα συστατικά που χρησιμοποιούνται προέρχονται από εταιρείες με βιώσιμη διαχείριση και με σεβασμό προς το περιβάλλον, όπως ακριβώς κάνει και η Bunny.Συνεργαζόμαστε με κτηνίατρους, εξειδικευμένους επαγγελματίες και φιλόζωους, εφαρμόζοντας τις γνώσεις και την εμπειρία τους με στόχο την ευζωία των μικρών θηλαστικών.

Η συνταγή της Bunny Νature

Η ισορροπημένη διατροφή αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες που καθορίζουν την καλή υγεία. Τα μικρά ζώα που τρέφονται σωστά σύμφωνα με το είδος τους και την συμπεριφορά τους, είναι χαρούμενα και υγιή.
Οι συνταγές Βunny Nature βασίζονται σε συστατικά υψηλής ποιότητας και ήπιας επεξεργασίας, που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των μικρών θηλαστικών, διατηρώντας το ιδανικό τους βάρος.
Όπως και στη φύση έτσι και οι τροφές της Bunny Nature δεν περιέχουν πρόσθετα συντηρητικά, ενισχυτικά γεύσης, ζάχαρη, χρωστικές ή αρωματικές ουσίες.
Πλέον είναι εύκολο να προσφέρετε στα κατοικίδιά σας, ένα υγιές και κατάλληλο γεύμα.
Η ποικιλία και η γκάμα των προϊόντων της Βunny Nature, προσφέρουν σωστή διατροφή στους μικρούς μας φίλους και ευκολία στο τάισμα από εσάς.

Τεχνολογία Trimello®

Το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σχήμα Trimello® μας δίνει την ευκαιρία να προσφέρουμε στα κουνέλια, ινδικά χοιρίδια, chinchillas και degus μια διατροφή που καλύπτει τις βιολογικές και ψυχολογικές τους ανάγκες.
Το Trimello® μας επιτρέπει να επεξεργαστούμε τη μεγάλη ποικιλία φυτών που περιέχει η τροφή (42 διαφορετικά είδη!) σε διαφορετικά μήκη ινών.
Από τη μία οι συνεχώς αυξανόμενοι κοπτήρες και γομφίοι που χρειάζονται τη βασική δομή ινών για την τριβή και από την άλλη, το έντερο χρειάζεται ένα συγκεκριμένο μήκος και λεπτό μέγεθος ινών, για το τυφλό έντερο που λειτουργεί ως θάλαμος ζύμωσης.

Γιατί λοιπόν υπάρχουν δύο διαφορετικά σχήματα Trimello®;
Τα μικρά θηλαστικά έχουν διαφορετικές κινήσεις μάσησης, για παράδειγμα τα κουνέλια έχουν μια κίνηση μάσησης σαν το σχήμα οκτώ, ενώ τα ινδικά χοιρίδια, degus και τσιντσιλά έχουν μια συρόμενη μάσηση που κινείται μπρος -πίσω.
Επιπλέον έχουν διαφορετική διατροφική συμπεριφορά, για παράδειγμα τα κουνέλια τρέφονται κατευθείαν από στόμα, ενώ τα ινδικά χοιρίδια, chinchillas και degus παίρνουν το φαγητό είτε απευθείας στο στόμα είτε το παγιδεύουν με τα μπροστινά τους πόδια, το σηκώνουν και το σπρώχνουν στο στόμα τους. Τα διαφορετικά σχήματα Trimello® βοηθούν στην διαφορετική συμπεριφορά σίτισης.

Trimello® σε 2 μεγέθη για κουνέλια νάνους

• για νεαρά κουνέλια νάνους, έως 6 μηνών
• για ηλικιωμένα κουνέλια νάνους, 6 ετών και άνω
• για κουνέλια νάνους, με οδοντικά προβλήματα

• για κουνέλια νάνους, άνω των 6 μηνών

Trimello® σχήμα για ινδικά χοιρίδια, chinchilla & Degu

• για ινδικά χοιρίδια, chinchilla & Degu, όλων των ηλικιών
Χόρτο από φυσικά διατηρημένα λιβάδια

Εξαιρετικής ποιότητας Χόρτο για κουνέλια νάνους και τρωκτικά.
Μια ολοκληρωμένη σειρά Χόρτων για κατοικίδια ζώα.

Η ιστορία του χόρτου
Προέρχεται από φυσικά διατηρημένες περιοχές με μεγάλη ποικιλία σε φυτά και βότανα. Στα προστατευόμενα λιβάδια η συγκομιδή αργεί με αποτέλεσμα να διατηρείται η ποικιλομορφία των λουλουδιών και της άγριας φύσης. Τα δέματα χόρτου στεγνώνουν φυσικά με ζεστό αέρα διατηρώντας αναλλοίωτα όλα τα θρεπτικά συστατικά και τις βιταμίνες τους.

Ποικιλία Χόρτου από φυσικά προστατευμένα λιβάδια σε μορφή σνακ.

TIMOTHY

THe bunnyNature Snack

Λόγω της απαλής και προσεκτικής επεξεργασίας σε όλα τα στάδια, το χόρτο Timothy μπορείτε να προσφέρετε στο κατοικίδιό σας ένα υγιεινό σνακ. Εξασφαλίζει τη φυσική τριβή των δοντιών ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζει την εύρυθμη εντερική λειτουργία των μικρών θηλαστικών. Η βέλτιστη περιεκτικότητά του σε ασβέστιο και φώσφορο, ενισχύει την υγεία του ουροποιητικού σύστηματος.
Το χόρτο Timothy είναι ένα υψηλής ποιότητας σνακ, από την Γερμανία, το οποίο επεξεργάζεται και συσκευάζεται με το χέρι.

Από τη φύση στη συσκευασία

Φυσικά διατηρημένα λιβάδια

Η μοναδική ποικιλία φυτών είναι χαρακτηριστική στα φυσικά διατηρημένα λιβάδια ως εκ τούτου, είναι ιδιαίτερα ελκυστικά για τα ζώα. Τα λιβάδια αυτά, δεν ψεκάζονται με λιπάσματα.

Θέρισμα για διατήρηση της ποικιλίας των φυτών

Η τακτικός θερισμός είναι σημαντικός για τη διατήρηση της ποικιλίας των φυτών. Γίνεται πριν από τα μέσα Ιουνίου οπότε δεν επηρεάζεται η αναπαραγωγή των ζώων. Τα φυσικά διατηρημένα λιβάδια εξετάζονται από ειδικούς, όπου εγκρίνουν επίσημα το θέρισμα.

CO2-φυσικό στέγνωμα σε ζεστό αέρα

Μετά το κλάδεμα το Χόρτο συμπιέζεται σε δέματα πριν υποβληθεί σε επεξεργασία.
Στεγνώνει σε απαλό ζεστό αέρα ουδέτερου CO2, φιλικό προς το περιβάλλον, έτσι ώστε να διατηρείται η δομή των φυτών, των θρεπτικών συστατικών και του χρώματός τους.
Επιπλέον, η συλλογή με το χέρι εξασφαλίζει λιγότερη σκόνη και μικρά σωματίδια

Συλλογή και συσκευασία με τα χέρια σε ειδικές σακούλες διατήρησης φρεσκάδας

Επιλέγεται η εξαιρετική ποικιλία χόρτου, της καλύτερης ποιότητας. Συλλέγεται και συσκευάζεται με το χέρι ενώ το χαρτί προστατεύει το χόρτο από την λεύκανση.