Technopet

Η νέα εταιρική ταυτότητα της Γ. Γεωργιάδης & ΣΙΑ Ο.Ε.

Με νέα εταιρική ταυτότητα συστήθηκε η εταιρεία ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. στις αρχές του 2021. Υπό την ονομασία Technopet η εταιρεία μπαίνει σε μια νέα εποχή, πάντα με σεβασμό στην 38χρονή πορεία της στον χώρο των κατοικιδίων.

γράφει η Καρολίνα Αθηνά Γεωργιάδη, Marketing Technologist της Technopet – Γ. Γεωργιάδης & ΣΙΑ Ο.Ε.

Η νέα μας ταυτότητα είναι καινοτόμα, μοντέρνα και επαγγελματική, στοιχεία που αντικατοπτρίζουν όχι μόνο την εικόνα μας, αλλά και τις λύσεις που προσφέρουμε στους συνεργάτες μας.

Η ανανέωση της εταιρικής μας ταυτότητας συμβαδίζει με τις πολλαπλές ενέργειες εκσυγχρονισμού και εξέλιξης της εταιρείας και συνοδεύεται από τον ψηφιακό μετασχηματισμό, τις νέες επενδύσεις και την ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου μας με νέα προϊόντα.

Κύριο στόχο μας αποτελεί η εισαγωγή και διάθεση νέων, ποιοτικών και καινοτόμων προϊόντων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών των κατοικιδίων και την ικανοποίηση των κηδεμόνων τους. Στις αρχές του 2021 παρουσιάσαμε στην ελληνική αγορά την ισπανική τροφή Amanova και στις αρχές του καλοκαιριού τα premium αξεσουάρ της Waudog. Μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους πρόκειται να προστεθούν επιπλέον στην γκάμα μας δύο ακόμη καινούργια brand, τα αξεσουάρ Anicose και η άμμος γάτας Cat’s Way.

Αποσκοπούμε στη βελτιστοποίηση της εμπειρίας των συνεργατών μας και στη σύναψη γερών και σταθερών συνεργασιών με τους επαγγελματίες του κλάδου. Επενδύουμε στην αξιοπιστία μας παρέχοντας μια ανοιχτή και δίκαιη εμπορική πολιτική, επαρκή διαθεσιμότητα εμπορευμάτων και σταθερούς όρους συνεργασίας. Με την χρήση διαφόρων τεχνολογικών μέσων και εργαλείων προσπαθούμε να παρέχουμε ευκολότερη παραγγελιοδοσία και ενημέρωση. Με αυτό το σκεπτικό δημιουργήσαμε και το ηλεκτρονικό κατάστημα B2B Flamingo Pet Products το οποίο προσφέρει περισσότερα από 7.500 προϊόντα. Ακόμη, ενισχύουμε συνεχώς το τμήμα πωλήσεών μας με έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό προκειμένου να επιτύχουμε καλύτερη επικοινωνία και εξυπηρέτηση για τους συνεργάτες μας.

Επιδιώκουμε το χτίσιμο ενός ζεστού και φιλικού περιβάλλοντος εργασίας, που δίνει στον εργαζόμενο αίσθηση σιγουριάς, ασφάλειας και προθυμίας για συμμετοχή στο όραμα και την επίτευξη των στόχων της εταιρείας μας.
Ένα περιβάλλον όπου, μέσα από την άμεση, αμφίδρομη και ειλικρινή επικοινωνία, καλλιεργεί το σεβασμό και το φιλικό πνεύμα συνεργασίας, προσφέροντας οικογενειακό κλίμα αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης.

Όλες αυτές οι ενέργειες θα συνδράμουν τόσο στην εξέλιξη της εταιρείας μας όσο και στην βέλτιστη δυνατή υποστήριξη του δικτύου των συνεργατών μας συνεισφέροντας στην αναβάθμιση του κλάδου.

Είμαστε πεπεισμένοι πως όλες μας αυτές οι ενέργειες θα συνδράμουν τόσο στην εξέλιξη της εταιρείας μας όσο και στην βέλτιστη δυνατή υποστήριξη του δικτύου των συνεργατών μας, συνεισφέροντας παράλληλα στην αναβάθμιση του κλάδου με την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των μικρών μας φίλων.

Cat’s Way

The way to the best quality

Η Cat’s Way είναι μια εξαιρετικά απορροφητική άμμος για γάτες η οποία παράγεται από μπεντονίτη με υψηλή περιεκτικότητα σε μοντμοριλλονίτη και παρέχει παρατεταμένη ελεγχόμενη προστασία έναντι των οσμών. Επιπλέον, δεν περιέχει σκόνη ενώ, η ομοιογενής κατανομή των κόκκων της, την καθιστά εξαιρετικά συγκολλητική. Είναι διαθέσιμη σε συσκευασίες των 5lt και 10lt, σε διάφορα αρώματα όπως baby powder, σαπούνι Μασσαλίας, ενεργός άνθρακας, λεβάντα, αλόη και ουδέτερη οσμή. Cat’s way, ο δρόμος προς την ποιότητα.

Anicose

Treasured accessories for our cherished little friends

Η ζωή των κατοικιδίων για να είναι απόλυτα ευχάριστη θα πρέπει να βασίζεται στην άνεση και το παιχνίδι. Αυτά τα δύο στοιχεία αποτελούν τον βασικό πυλώνα της ευημερίας των μικρών μας φίλων και σε αυτά θα πρέπει να στοχεύουμε κάθε στιγμή που συνυπάρχουμε μαζί με εκείνους.
Ενώ, από την μια μεριά, η άνεση αποτελεί αδιαπραγμάτευτη αξία για κάθε έμβιο ον, από την άλλη, το παιχνίδι είναι το πιο αποτελεσματικό εργαλείο μάθησης και εξερεύνησης για τους πιστούς μας φίλους. Με βάση αυτά τα δεδομένα, η Anicose προσφέρει εξειδικευμένα προϊόντα για να κάνει τη ζωή των τετράποδων φίλων μας πιο άνετη, ξεκούραστη και παιχνιδιάρικη. Κρεβατάκια, ονυχοδρόμια κ.α. προϊόντα κατασκευάζονται με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια για να προσφέρουν την ποιότητα ζωής που θέλουμε για το κατοικίδιό μας.

Waudog

Superheroes and Waudog will save the world

Η Waudog σε συνεργασία με την παγκοσμίου φήμης εταιρεία κινηματογραφικής παραγωγής Warner Bros. – DC Comics ντύνει τους μικρούς μας σούπερ ήρωες. Πλέον, τα αξεσουάρ της με υπερήρωες όπως οι Superman, Batman, Joker και Wonder Woman, που έγιναν ανάρπαστα σε περισσότερες από 70 χώρες, είναι διαθέσιμα και στην Ελλάδα.
Η Waudog προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία premium, μοντέρνων, φανταχτερών αξεσουάρ όπως περιλαίμια, σαμαράκια, οδηγούς, jackets κ.α. τα οποία θα κάνουν τους μικρούς σας φίλους να ξεχωρίζουν.
Χάρη στην καινοτόμο τεχνολογία εκτύπωσης που διαθέτει, τα χρώματα παραμένουν ζωντανά καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και δεν ξεθωριάζουν από την έκθεση στον ήλιο. Επιπλέον, εξαιτίας των εξαιρετικά ποιοτικών πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται παραμένουν ιδιαίτερα ανθεκτικά στην φθορά του χρόνου.
Ειδικότερα, τα προϊόντα της Waudog Nylon κολεξιόν εγγυώνται εύκολη φροντίδα. Παρά την ντελικάτη τους όψη δεν σκίζονται και είναι ανθεκτικά στην υγρασία. Δεν λερώνονται εύκολα, πλένονται χωρίς πολύ κόπο, ακόμα και σε κρύο νερό, και στεγνώνουν γρήγορα μετά το πλύσιμο.Τα περιλαίμια και σαμαράκια της Waudog είναι εξοπλισμένα με μια μεταλλική έξυπνη ετικέτα ταυτοποίησης Smart ID, η οποία θα σας βοηθήσει να βρείτε το κατοικίδιο σας σε περίπτωση που χαθεί.
Τα αξεσουάρ της Waudog είναι ιδανικά για όλου του είδους τις καθημερινές εξορμήσεις και θα αποτελέσουν αναπόσπαστο κομμάτι του μικρού σας φίλου.

Amanova

Natural & Tasty

Αγαπάμε τα κατοικίδια και πιστεύουμε ακράδαντα ότι το φαγητό τους πρέπει να είναι το καλύτερο.
Γι’ αυτόν το λόγο παρασκευάζουμε εξαιρετικής ποιότητας τροφές για κατοικίδια ζώα μόνο από εκλεκτά φρέσκα κρέατα ή ψάρια και φυσικά συστατικά, χρησιμοποιώντας τις δικές μας απολαυστικές συνταγές που είναι προσαρμοσμένες στις διατροφικές ανάγκες του μικρού σας φίλου. Οι τροφές Amanova ετοιμάζονται στην κουζίνα μας από ειδικούς κτηνιάτρους και διατροφολόγους έχοντας ως βάση τα καλύτερα θρεπτικά συστατικά που θα βοηθήσουν τον αγαπημένο σας φίλο να παραμείνει υγιής και ευτυχισμένος!
Οι τέσσερις αρχές που μας διαφοροποιούν από τον ανταγωνισμό είναι η χρήση 100% φυσικών συστατικών, η απουσία κρεατάλευρων, η παρουσία μιας ζωικής πρωτεΐνης ανά συνταγή καθώς και η ανάπτυξη όλων των τροφών στην δική μας κουζίνα.
Δεν υπάρχει καλύτερη διατροφή για ένα κατοικίδιο από εκείνη που αποτελείται εξ ολοκλήρου από 100% φυσικά συστατικά. Οι συνταγές μας είναι εμπλουτισμένες με υπερτροφές όπως τζίντζερ, πορτοκάλι, μούρα, κολοκύθα, κουρκουμάς κ.α., ενώ δεν περιέχουν καθόλου τεχνητές γεύσεις ή χρώματα. Επιπλέον, χρησιμοποιούμε μόνο φρέσκο κρέας ή ψάρι σε περιεκτικότητα μεγαλύτερη ή ίση από 50%.
Σκοπός μας είναι το κατοικίδιό σας να τρέφεται όπως και εμείς οι άνθρωποι για αυτό το λόγο επιλέγουμε προσεκτικά τα συστατικά μας ώστε να ανταποκρινόμαστε στις τελευταίες διατροφικές τάσεις της ανθρώπινης διατροφής.
Το κατοικίδιό σας αξίζει να έχει την πιο υγιεινή και νόστιμη τροφή, για αυτό το λόγο οι συνταγές μας δεν περιέχουν καθόλου άλευρα κρέατος ή υποπροϊόντα.
Χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα κρέατα και ψάρια που μαγειρεύονται στο ζωμό τους, με αποτέλεσμα οι τροφές μας να έχουν υπέροχη γεύση και μυρωδιά και να παρέχουν εξαιρετικά διατροφικά οφέλη καθώς και να διευκολύνουν την πέψη.
Γνωρίζουμε ότι οι τροφικές αλλεργίες και δυσανεξίες αποτελούν πρόβλημα για πολλά κατοικίδια για αυτό φροντίζουμε να δημιουργούμε υποαλλεργικές τροφές. Κάθε μια από τις συνταγές μας περιέχει μια μόνο πηγή ζωικής πρωτεΐνης και καθόλου αλλεργιογόνα συστατικά, όπως καλαμπόκι, σόγια ή σιτάρι.
Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζουμε ότι η Amanova αποτελεί ιδανική λύση για κατοικίδια που είναι επιρρεπή σε αλλεργίες ή τροφικές δυσανεξίες.
Δημιουργώντας όλες τις συνταγές στην κουζίνα μας, έχουμε τον πλήρη έλεγχο της ποιότητας των τροφών που παράγουμε. Η κουζίνα μας περιβάλλεται από ελαιώνες και λιβάδια, σε ένα προστατευμένο φυσικό καταφύγιο έξω από τη Μαδρίτη, στην Ισπανία.
Είναι ένα μοναδικό περιβάλλον που μας εμπνέει καθημερινά να αναπτύσσουμε τις πιο υγιεινές φυσικές συνταγές.
Στόχος μας είναι η καλύτερη υγεία των κατοικιδίων και η μακροζωία τους. Γι’ αυτό το λόγο, έχουμε αναπτύξει μια ευρεία γκάμα μονοπρωτεϊνικών, υποαλλεργικών επιλογών, Low Grain ή Grain Free, για την κάλυψη των ξεχωριστών διατροφικών απαιτήσεων των κατοικιδίων. Όποια και αν είναι η ανάγκη του κατοικίδιου σας, θα βρείτε την ιδανική λύση στην Amanova! Εμπιστευτείτε μας, το κατοικίδιό σας θα σας ευχαριστεί!