ASTERIS GROUP – The Pet Supply Network

Η ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΣΤΕΡΗ (WOOFMODA)

Η οικογένεια Αστερή, έχοντας καταφέρει με τη βοήθειά σας, να αποκτήσει μια ισχυρή θέση στην Ελλάδα και στην Κύπρο με την WOOFMODA, και πάντα με στόχο την παροχή εξειδικευμένων και ανταγωνιστικών προϊόντων που θα εξυπηρετούν τις ανάγκες τόσο των καταναλωτών όσο και των επαγγελματιών του κλάδου, προχώρησε στην ίδρυση της ASTERIS GROUP.

γράφει ο Γιώργος Κομιανός, Εμπορικός Διευθυντής Asteris Group

Το κύριο αντικείμενο της ASTERIS GROUP είναι το χονδρικό εμπόριο ειδών για κατοικίδια ζώα (όπως τροφές και αξεσουάρ) και η προώθησή τους στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Η λειτουργία της είναι ανεξάρτητη από αυτή της WOOFMODA, με καινούργια προϊόντα και νέα εξειδικευμένη ομάδα. Αντλώντας από μια εμπειρία δέκα ετών και με γνώμονα πάντα την στήριξη των εξειδικευμένων καταστημάτων και της αγοράς, η οικογένεια Αστερή συνεχίζει να επενδύει, και να δημιουργεί σχέσεις και προϊόντα με προστιθέμενη αξία. Η εδραίωση της ASTERIS GROUP θα βασιστεί σε τρεις πυλώνες: πελατοκεντρικό μάρκετινγκ, μακροχρόνιες επαγγελματικές συνεργασίες, και βέλτιστη διοίκηση λειτουργιών.

Πελατοκεντρικό Μάρκετινγκ

Η πελατοκεντρική στρατηγική αποτελεί την βασική αρχή διοίκησης της ASTERIS GROUP. Δεσμευόμαστε για την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας (τα εξειδικευμένα καταστήματα), αλλά και ταυτόχρονα των καταναλωτών των εμπορικών σημάτων που αντιπροσωπεύουμε, στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Η αρχή αυτή αποτελεί βασικό στοιχείο της ταυτότητας μας και στοχεύουμε πάντα στην κάλυψη των αναγκών σε όλα τα σημεία επαφής των πελατών μας και των καταναλωτών μας, καθ’ όλη τη διαδρομή τους (customer journey).
Μέσα σε αυτά τα πλαίσια, οι προτάσεις αξίας των προϊόντων μας εκφράζονται και μεταβιβάζονται μέσω στρατηγικών και τακτικών που προάγουν της αλληλεπίδραση και την δημιουργία σχέσεων, με απόλυτο σεβασμό προς την τοποθέτηση τους (brand positioning).
Τα μηνύματα και οι προτάσεις μας παραδίδονται πάντα με συνέπεια, στο σωστό μέρος, τη σωστή στιγμή, με τη σωστή μέθοδο και στο σωστό κοινό.

Μακροχρόνιες σχέσεις

Πιστοί στην πελατοκεντρική μας προσέγγιση, επενδύουμε και στοχεύουμε στις μακροχρόνιες σχέσεις με όλους τους συνεργάτες μας, τους πελάτες μας αλλά και το προσωπικό μας. Σχέσεις βασισμένες στην εμπιστοσύνη, στον σεβασμό και στην υποστήριξη. Σχέσεις που αποτελούν τον πυρήνα του πολύτιμου δικτύου τόσο της WOOFMODA όσο και της ASTERIS GROUP.

Αποτελεσματική διαχείριση λειτουργιών

Ο απώτερος στόχος της ASTERIS GROUP στον τομέα της διαχείρισης λειτουργιών είναι η βελτιστοποίηση μέσω παραδοσιακών και προηγμένων τεχνολογικών μεθόδων.
Πιο συγκεκριμένα, βελτιστοποίηση μέσω της σωστής διαχείρισης λειτουργιών: αποθεμάτων, ποιοτικού ελέγχου, αλυσίδας εφοδιασμού και εξυπηρέτησης πελατών. Ο πυλώνας αυτός μας προσφέρει το υπόβαθρο μέσω του οποίου μπορούμε ταυτόχρονα να πετύχουμε τους εμπορικούς στόχους των εμπορικών σημάτων μας, και να ικανοποιήσουμε τους πολύτιμους συνεργάτες μας με συνεπή και αξιόπιστο τρόπο.

Νέες Αποκλειστικές Συνεργασίες

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τις δύο μας πρώτες συνεργασίες με αποκλειστικότητα διάθεσης για την Ελλάδα και την Κύπρο. Η μία αφορά την αντιπροσώπευση της ολιστικής ultra-premium τροφής για σκύλους και γάτες OAK’S FARM του ομίλου KIKA της Λιθουανίας, και η άλλη την αντιπροσώπευση της εκλεκτικής σειράς λιχουδιών OlviPet από τη Γερμανία.
Οι συνεργασίες αυτές πραγματοποιήθηκαν μετά από μεγάλη έρευνα και αντικατοπτρίζουν τη θέση της ASTERIS GROUP ως προς τις επιθυμητές συνεργασίες που επιδιώκει σε επίπεδο ποιότητας, ήθους και εμπιστοσύνης.
Μέσα στη νέα χρονιά οι συνεργασίες θα επεκταθούν πάντα με γνώμονα την στήριξη των εξειδικευμένων καταστημάτων και της αγοράς.

Iσορροπημένη ολιστική τροφή για σκύλους και γάτες

Η σειρά διατροφής για κατοικίδια OAK’S FARM είναι εμπνευσμένη από την έννοια της οικογένειας.
Η οικογένεια που τη δημιούργησε, ζώντας πάντα με ζώα, θεωρεί τα αγαπημένα μας τετράποδα ταυτόχρονα πιστούς φίλους και ισότιμα μέλη της οικογένειας. Για τον λόγο αυτό, θέλησε να δημιουργήσει μία τροφή υψηλής ποιότητας με φυσικά συστατικά, ισάξια της τροφής που επιλέγεται για όλη την οικογένεια. Μία τροφή για όλους όσους επιλέγουν να φροντίζουν τα κατοικίδιά τους ως ισάξια μέλη της δικής τους οικογενείας.
Οι επιλογές τις OAK’S FARM είναι μελετημένες έτσι ώστε να καλύπτουν πλήρως τις θρεπτικές ανάγκες σε κάθε στάδιο ζωής. Παράλληλα, όλες οι συνταγές παρέχουν τη βέλτιστη ισορροπία Ω-3 και Ω-6, είναι εμπλουτισμένες με superfoods βιολογικής καλλιέργειας, έχουν εξαιρετική πέψη, φυσική νοστιμιά (χωρίς τεχνητά/χρωστικά πρόσθετα και συντηρητικά), και είναι ιδανικές ακόμη και για περιπτώσεις δερματικών και πεπτικών ευαισθησιών.
Η Oaks’s Farm είναι βασισμένη στις αξίες, τα πιστεύω και τη καθημερινότητα μιας οικογένειας μέσα στη φύση. Τα σχέδια των συσκευασιών αντικατοπτρίζουν υπερήφανα την ταυτότητά της, με τον γιο Azualas και την εγγονή Cluosne να διακοσμούν όλη τη σειρά.

100% Φυσικές Λιχουδιές για σκύλους και γάτες

VitalSnacks της OlviPet παρασκευάζονται από αγνά φυσικά συστατικά εμπλουτισμένα με σπόρους, βότανα και υψηλής ποιότητας ελληνικό ελαιόλαδο. Τα θετικά χαρακτηριστικά του ελαιόλαδου, σε σχέση με την καρδιά, την κυκλοφορία του αίματος και την πέψη, είναι πλέον επιστημονικά αποδεδειγμένα.
Τα προϊόντα OlviPet είναι τέλεια ισορροπημένα στις διατροφικές απαιτήσεις των ζώων συντροφιάς και επίσης κατάλληλα για σκύλους και γάτες με ευαίσθητο πεπτικό σύστημα καθώς και αλλεργίες.
• με αγνά κομμάτια φιλέτο κοτόπουλο
• με ελαιόλαδο υψηλής ποιόητητας
• μοναδικό μείγμα σπόρων και βοτάνων
• Ω 3 & Ω6 σε άψογη αναλογία 1:5
• φυσική πηγή βιταμινών και μετάλλων
• χωρίς γλουτένη


crispy snack
• 60% περιεκτικότητα κρέατος
• cold-pressed για διατήριση συστατικών και απίθανη γεύση


soft snack
• 15% περιεκτικότητα κρέατος
• freeze-dried για ζουμερή αίσθηση και απίθανη γεύση


dentabar
• 57% περιεκτικότητα κρέατος
• cold-pressed για διατήριση συστατικών
• με μαϊντανό για δροσερή αναπνοή
• φροντίδα δοντιών και διατήρηση στοματικής υγιεινής με φυσικά συστατικά