Ανοιχτή πρόσκληση στην PETS TODAY 2018, την εξειδικευμένη κλαδική έκθεση προϊόντων, αξεσουάρ & υπηρεσιών για όλα τα ζώα συντροφιάς!

Bασίλης Γουλιέλμος
Εκδότης
[email protected]

Μόλις μερικές μέρες πριν από τη Διεθνή Έκθεση PETS TODAY 2018, με το 95% του κλάδου να έχει επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του και αρκετές ξένες αποστολές να δηλώνουν το ενδιαφέρον τους για επαγγελματικές επαφές, σας καλώ και επισήμως να γιορτάσουμε τον κλάδο των ζώων συντροφιάς και τις δυνατότητες που έχει η αγορά μας, στις 19, 20 και 21 Οκτωβρίου, στα 9α γενέθλια της μοναδικής στο είδος της έκθεσης PETS TODAY 2018, στο Metropolitan Expo.

Είμαστε περήφανοι όλοι εμείς εδώ, που 18 χρόνια τώρα συνεχής παρουσίας μας στον κλάδο, από τη μεριά μας έχουμε συμβάλει, όσο μας επιτρέπει ο ρόλος μας για να πραγματοποιηθεί αυτό το όραμα της ανάπτυξής του. Τη συμβολή μας αυτή, θα έχετε όλοι την ευκαιρία να την διαπιστώσετε κατά τη διάρκεια της PETS TODAY 2018.

Επιθυμία μας; Να αναπτύξουμε και να αναδείξουμε τον κλάδο όσο περισσότερο γίνεται. Προς αυτή την κατεύθυνση υπηρετούμε τον κλάδο. Και χαιρόμαστε που σας έχουμε συνοδοιπόρους σε αυτή μας την προσπάθεια. Όλοι μαζί θα καταφέρουμε να διοργανώσουμε μία άρτια και μεγάλη έκθεση. Σήμερα, στη φάση της έντονης προετοιμασίας, τα μηνύματα που λαμβάνουμε από όλους εσάς είναι θετικά. Τα μηνύματα αυτά, αρκετά πριν ανοίξει τις πύλες της η 9η διοργάνωση, προμηνύουν την επιτυχία της. Το κλίμα της αγοράς αρχίσει σιγά-σιγά να αλλάζει, η επιχειρηματική ψυχολογία εστιάζει στην ανάγκη της εξωστρέφειας και το ενδιαφέρον που παρουσιάζουν οι διεθνείς παίκτες για την ελληνική αγορά, όχι τόσο σε επίπεδο άμεσων επενδύσεων, αλλά κυρίως σε επίπεδο συνεργειών, αποτελεί ένα γεγονός που θα αποτυπωθεί και στις επαφές που αναμένεται να πραγματοποιηθούν εντός του εκθεσιακού χώρου στην φετινή PETS TODAY 2018.

Σε τούτες όμως τις γραμμές δεν θα μπορούσα παρά να εκφράσω και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους επαγγελματίες που στηρίζουν τον Πανελλήνιο Σύλλογο Επαγγελματιών Ζώων Συντροφιάς. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα η εκλογή μου στη θέση του Προέδρου.

Αποστολή κάθε συλλογικού οργάνου και του Παν.Συλ.Ε.Ζ.Σ. είναι να διώχνει το σκοτάδι από τα προβλήματα, να επεξεργάζεται τα δεδομένα, να αναλύει ορθά και τίμια. Αποστολή του είναι να απελευθερώνει την κρίση του μέλους, να απομακρύνει κάθε αγκύλωση και στρεβλωτική οπτική. Όμως στο τέλος, η τελική ευθύνη ανήκει στον ίδιο τον επαγγελματία, αυτός θα κάνει γνωστή την προτίμησή του για την επιλογή των στόχων, για την χωρίς συμβιβασμούς πορεία προς τα μπρος.
Με αυτές τις σκέψεις οραματιζόμαστε έναν άλλο κλάδο που από την μια μεριά θα αγωνίζεται για τα δικά του προβλήματα, για τη δική του εξέλιξη και από την άλλη θα ενώνεται με το ρεύμα της πάλης όλου του Ελληνικού λαού για καλύτερες μέρες. Το πρώτο βήμα για να κατακτήσουμε αυτό που επιθυμούμε θα είναι η συμμετοχή, μια συμμετοχή που οφείλουμε ΟΛΟΙ.

Σας περιμένουμε λοιπόν όλους για να αναδείξουμε ακόμα περισσότερο τον κλάδο μας.

Να είστε όλοι εκεί… Metropolitan Expo 19, 20, 21 Οκτωβρίου 2018!