Γιατί οι επαγγελματίες να επισκεφτούν την Pets Today

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να πάρετε πληροφορίες για τα προϊόντα και τους προμηθευτές, όμως μόνο στην PETS TODAY 2018 μπορείτε να ελέγξετε οι ίδιοι, όλους τους ισχυρισμούς του προμηθευτή – εξετάζοντας από κοντά τα προϊόντα, ρωτώντας τους ίδιους τους παραγωγούς και συγκρίνοντάς τα με τον ανταγωνισμό.

Ειδικότερα, προγραμματίστε την επίσκεψη σας στην PETS TODAY 2018, για να:

Ενημερωθείτε για τις εξελίξεις της αγοράς και του κλάδου
Η PETS TODAY 2018 θα αποτελέσει για σας πλούσια πηγή νέων ιδεών και εφαρμογών και ως τέτοιες παίζουν ιδιαίτερο ρόλο στον στρατηγικό σχεδιασμό και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Οι διοργανωτές εργάζονται στενά με τους εκθέτες ώστε να διασφαλίσουν ένα γεγονός που να στέκεται στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων.

Δείτε τι καινούργιο υπάρχει
Οι εκθέσεις είναι μια αναγνωρισμένη πλατφόρμα λανσαρίσματος νέων προϊόντων και ένα ιδιαίτερα χρονο-αποτελεσματικό μέσο ώστε να ενημερωθείτε με τις τελευταίες καινοτομίες.

Αξιολογήσετε προϊόντα και προμηθευτές
μπορείτε να μαζέψετε μια ευρεία γκάμα πληροφοριών για ανταγωνιστικά προϊόντα και προμηθευτές μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Σύμφωνα με έρευνες οι εκθέσεις αποτελούν μια “ιδιαιτέρως χρήσιμη” πηγή για πληροφορίες προμηθειών, σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο μέσο.

Δικτυωθείτε και να αναπτύξετε επιχειρησιακές σχέσεις
H PETS TODAY 2018 αποτελεί τη δύναμη της βιομηχανίας καθώς έλκει έναν ευρύ αριθμό αντιπροσώπων, παραγωγών, εμπόρων, διανομέων και άλλων φορέων. Προσφέρει ένα πλήρες πρόγραμμα σχετικών δραστηριοτήτων άρα επιπλέον ευκαιρίες για νέες επαγγελματικές επαφές και γνωριμίες.

Άλλοι κοινοί λόγοι για να επισκεφθείτε την PETS TODAY 2018 είναι για να:
• Επιβεβαιώσετε επιχειρησιακές σας σχέσεις.
• Λύσετε συγκεκριμένα προβλήματα.
• Βρείτε αντιπροσώπους.
• Συζητήσετε συγκεκριμένους όρους συνεργασίας με το ανώτερο managment.
• Λάβετε περισσότερες ειδικές γνώσεις.
• Συζητήσετε τις επιχειρησιακές σας ανάγκες σε ένα ουδέτερο περιβάλλον.

Η έκθεση Pets Today 2018, στο Metropolitan Expo θα είναι η εικόνα του κλάδου των ζώων συντροφιάς σήμερα. Είναι το πάθος ενός επαγγέλματος, η φιλική ατμόσφαιρα, η δυναμική της ανταλλαγής απόψεων-ιδεών-εμπειριών. Η ίδια η έκθεση Pets Today 2018 είναι μια επαγγελματική εμπειρία.
Φέτος στην Pets Today 2018, στο Metropolitan Expo, δημιουργήσαμε τους όρους και το περιβάλλον, που βοηθά την ανάπτυξη, ώστε όλοι να διευρύνουμε το πλαίσιο αναφοράς μας.

Σας καλούμε:
• Να επισκεφτείτε όλα τα περίπτερα της Pets Today 2018.
• Να γνωρίσετε από κοντά τους ανθρώπους που προσπαθούν καθημερινά για την επιτυχία του κλάδου.
• Να γνωρίσετε νέα προϊόντα και υπηρεσίες.
• Να αναζητήσετε λύσεις στα επιχειρηματικά σας πλάνα.
• Να επιλέξετε συνεργάτες & να εδραιώσετε σχέσεις

Xρήσιμες Πληροφορίες

Ώρες λειτουργίας της έκθεσης

19 Οκτωβρίου 15:00 – 20:30
20 Οκτωβρίου 10:00 – 20:30
21 Οκτωβρίου 10:00 – 20:00
Η είσοδος στην PETS TODAY 2018 είναι δωρεάν για επαγγελματίες του κλάδου και απαιτείται εγγραφή.

Για να κερδίσετε χρόνο στην είσοδο της έκθεσης κάντε τώρα την προεγγραφή σας ηλεκτρονικά στο
2018.petstoday.gr

Επαγγελματίες του κλάδου θεωρούνται:
Ιδιοκτήτες καταστημάτων petshop, κτηνίατροι,εκπαιδευτές, groomers, επαγγελματίες εκτροφείς, ιδιοκτήτες πανσιόν, καθώς και εργαζόμενοι στις παραπάνω επιχειρήσεις, στελέχη εταιρειών εισαγωγής- εμπορίας ή κατασκευής προϊόντων για ζώα συντροφιάς.

Προεγγραφή – Εγγραφή Επισκέπτη

Κερδίστε χρόνο στην είσοδο της έκθεσης κάντε τώρα την προεγγραφή σας συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα στο 2018.petstoday.gr. Η προεγγραφή απαιτείται για κάθε επαγγελματία επισκέπτη ή για κάθε επισκέπτη που σχεδιάζει να επενδύσει στον κλάδο, ξεχωριστά. Για την είσοδό σας στην έκθεση θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας εκτυπωμένο το e-mail με το barcode που θα λάβετε ή να το έχετε εύκολα διαθέσιμο στο κινητό σας.

2018.petstoday.gr/el/proeggrafi-eggrafi-episkepti/