#WeAreBetterWithPets Weekend by PURINA

Αυτόν τον Σεπτέμβριο, ένας νέος τετράποδος φίλος σε περιμένει στο The Westin Resort Costa Navarino

27 -29 Σεπτεμβρίου

Αθήνα, 26 Ιουλίου 2019 – H Costa Navarino και η PURINA διοργανώνουν ένα σαββατοκύριακο αφιερωμένο στην υιοθεσία αδέσποτων ζώων, γεμάτο δραστηριότητες για σκύλους και τους ιδιοκτήτες τους.

Από τις 27 έως τις 29 Σεπτεμβρίου, το The Westin Resort Costa Navarino προσκαλεί τους επισκέπτες στο #WeAreBetterWIthPets Weekend powered by PURINA, με ένα ειδικά διαμορφωμένο πακέτο διαμονής. Το πλούσιο πρόγραμμα περιλαμβάνει χρόνο γνωριμίας με τα αδέσποτα ζώα που αυτή την περίοδο φιλοξενούνται και περιθάλπονται από το Navarino Pet Community, πρωινό τρέξιμο “RunWestin with your pet”, sunset yoga στην παραλία και πολλές άλλες δραστηριότητες.

Στις δράσεις του σαββατοκύριακου θα συμμετέχει ενεργά ο Θοδωρής Τριάντης, ο ιδιοκτήτης του Ελληνικού Κέντρου Εκπαίδευσης Σκύλων (www.ekes.gr), που θα παρουσιάσει στους συμμετέχοντες τρόπους εκπαίδευσης, βασικές οδηγίες και χρήσιμες συμβουλές για αρμονική συμβίωση με τα κατοικίδιά μας.

Το Navarino Pet Community είναι μία πρωτοβουλία των εργαζομένων της Costa Navarino που έχει ως στόχο την προσφορά στέγης, τροφής και ασφάλειας σε αδέσποτα ζώα, μέχρι να βρουν τη νέα τους οικογένεια. Μέχρι σήμερα, με τη βοήθεια των εθελοντών του Navarino Pet Community και την υποστήριξη της Costa Navarino περισσότερα από 40 αδέσποτα ζώα έχουν βρει ένα σπίτι τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Για κάθε υιοθεσία που θα πραγματοποιηθεί στο #WeAreBetterWithPets Weekend, η PURINA θα προσφέρει την τροφή για τους πρώτους 6 μήνες.

Για περισσότερες πληροφορίες για το #WeAreBetterWithPets Weekend by Purina, αλλά και για να κάνετε την κράτησή σας μπορείτε να επισκεφθείτε τη ιστοσελίδα του The Westin Resort Costa Navarino.

PURINA

Στην PURINA τα κατοικίδια είναι το πάθος μας. Μοιράζονται τη ζωή μας και αποτελούν τον σκοπό της δουλειάς μας. Προσπαθούμε να τα καταλάβουμε καλύτερα και εργαζόμαστε για να κάνουμε πιο ωραία τη ζωή τους όπως αυτά κάνουν πιο ωραία τη δική μας. Αυτό το πάθος και η δέσμευση κάνουν την PURINA μοναδική. Αποτελούν το κίνητρο, την πρόκληση και την ανταμοιβή μας αλλά και το κίνητρο να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές χιλιάδων κατοικίδιων και των ιδιοκτητών τους, κάθε μέρα που περνάει. Στην PURINA αγαπάμε τα κατοικίδια και πιστεύουμε στα οφέλη που φέρνουν σε ένα άτομο και την κοινωνία στο σύνολό της.

Οι λάτρεις των κατοικίδιων δεν θα μπορούσαν να ζήσουν χωρίς αυτά και η πλειοψηφία των κατοικίδιων σε όλο τον κόσμο αγαπιούνται και φροντίζονται, όμως λόγω οικονομικών και κοινωνικών παραγόντων, χιλιάδες σκύλοι, γάτες και άλλα ζώα εγκαταλείπονται κάθε χρόνο και οι αριθμοί αυξάνονται. Πιστεύουμε ότι τα κατοικίδια μπορούν να μας συντροφεύουν σε κάθε μας δραστηριότητα προσφέροντάς μας οφέλη, γι’ αυτό και προάγουμε την υπεύθυνη υιοθεσία. Αυτές τις πεποιθήσεις πρεσβεύει και η εκδήλωση #WeAreBetterWithPets, η οποία είναι μια γιορτή αφιερωμένη στα κατοικίδια.

www.purina.gr

Costa Navarino

H Costa Navarino είναι ο διεθνής, τουριστικός προορισμός υψηλών προδιαγραφών στην Ελλάδα. Βρίσκεται στη Μεσσηνία, σε ένα από τα πιο μαγευτικά παραθαλάσσια τοπία της Μεσογείου, με 4.500 χρόνια ιστορίας. Στην καρδιά της φιλοσοφίας της Costa Navarino είναι ο σεβασμός για το περιβάλλον, τις παραδόσεις και την τοπική κοινωνία. Στο Navarino Dunes, την πρώτη περιοχή, βρίσκονται δύο ξενοδοχεία 5 αστέρων, The Romanos, a Luxury Collection Resort και The Westin Resort Costa Navarino, οι ιδιωτικές κατοικίες Navarino Residences και η συλλογή διαμερισμάτων The Residences at The Westin Resort Costa Navarino, το πρώτο signature γήπεδο γκολφ στην Ελλάδα The Dunes Course, το Anazoe Spa, το συνεδριακό κέντρο House of Events, ειδικά σχεδιασμένοι χώροι για παιδιά, καθώς και ένα ευρύ φάσμα χώρων γαστρονομίας, αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων. Στο Navarino Bay, τη δεύτερη περιοχή, βρίσκεται το signature γήπεδο γκολφ The Bay Course. Στην περιοχή Navarino Hills δημιουργούνται δύο νέα signature γήπεδα γκολφ.

Μπορείτε να κατεβάσετε φωτογραφικό υλικό μέσω του website, www.costanavarino.com και του συνδέσμου στην ενότητα Press, χρησιμοποιώντας τον κωδικό Νestor.

Διοργάνωση:Με την υποστήριξη: