Το κοινό συνέδριο των WSAVA / FECAVA θα πραγματοποιηθεί Virtual τις ημερομηνίες που είχε αρχικώς ανακοινωθεί: 21 με 24 Μαρτίου 2021

πηγή: https://wsava2020.com/virtual-congress/

Το κοινό συνέδριο της Παγκόσμιας Ένωσης Κτηνιάτρων Μικρών Ζώων (WSAVA) και της Ομοσπονδίας των Ευρωπαϊκών Κτηνιατρικών Συνδέσμων Ζώων Συντροφιάς (FECAVA), έχει αναλάβει να υλοποιήσει η Πολωνική Κτηνιατρική Ένωση Μικρών Ζώων και θα πραγματοποιηθεί ως εικονική (virtual) εκδήλωση.
“Είμαστε ενθουσιασμένοι που διοργανώνουμε την πιο σημαντική εκδήλωση για τα μικρά ζώα σε αυτήν τη νέα ελπιδοφόρα μορφή που δίνει τη δυνατότητα να συμμετάσχoυν όλοι οι συνάδελφοι από όλο τον κόσμο, εξ’ ολοκλήρου στο διαδίκτυο” δήλωσε ο κ. Jerzy Gawor, ο πρόεδρος της Πολωνικής ένωσης.
Λόγω της παγκόσμιας πανδημίας του COVID-19 αλλά και των συνεπειών της σε όλο τον κόσμο, η διοργανωτική επιτροπή αποφάσισε να πραγματοποιήσει το κοινό συνέδριο των WSAVA / FECAVA μέσω διαδυκτύου, καθώς η αναμονή σε συμμετοχές κτηνιάτρων από όλο των κόσμο ήταν χιλιάδες. Η υγεία λοιπόν, αλλά και η ασφάλεια τους, θα είναι πάντα η κύρια προτεραιότητα κάθε διοργανωτικής επιτροπής. Γι’ αυτούς τους λόγους προτάθηκε η απόφαση τη χρήσης του διαδυκτύου από το φυσικό συνέδριο.
Το συνέδριο των WSAVA / FECAVA θα πραγματοποιηθεί λοιπόν κανονικά στις ανακοινωθείσες ημερομηνίες μέσω διαδυκτίου από τις 21 έως τις 24 Μαρτίου 2021.
Τα τελευταία 30 χρόνια, το επάγγελμα του κτηνιάτρου αντιμετωπίζει τις προκλήσεις που προκύπτουν από μια μεταβαλλόμενη αγορά. Η εξέλιξη του, μέσα στη σημερινή σύγχρονη και αναπτυσσόμενη κτηνιατρική αγορά, ήταν επιτυχής και συνεχίζεται.
Είναι πολύ σημαντικό για την παγκόσμια κοινότητα των κτηνιάτρων που μπορεί και με περίσσια περηφάνια μοιράζετε και ανακοινώνει τις τοπικές της επιστημονικές εμπειρίες, οι οποίες εφέτος θα αντικατοπτρίζονται στο πρόγραμμα του συνεδρίου.
Το προκαταρκτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει θέματα όπως ο μετασχηματισμός της αγοράς, τα πρότυπα στη γενική πρακτική, εκπαιδευτικά ζητήματα όπως τρέχουσες τάσεις και ανάγκες, αλλά και προτάσεις για εξειδίκευση στην κτηνιατρική των μικρών ζώων.
Ο κόσμος μας αλλάζει και κάθε μέλος της παγκόσμιας κτηνιατρικής κοινότητας έχει να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο βοηθώντας στη δημιουργία ενός ευτυχισμένου και υγιούς μέλλοντος για τα κατοικίδια ζώα του κόσμου, για τους κηδεμόνες τους και για τους συναδέλφους. Το να έρθουμε μαζί για να μάθουμε από ειδικούς και συναδέλφους για τις τελευταίες εξελίξεις στην κτηνιατρική επιστήμη είναι ένας πολύ καλός τρόπος να το πράξουμε έστω και διαδυκτιακά και η επικοινωνία αυτή θα είναι επίσης ουσιαστική έστω και εάν δεν μπορούμε να συναντηθούμε προσωπικά. Θα προσπαθήσουμε να είναι βολική, διασκεδαστική αλλά κυρίως αποτελεσματική.
Το εικονικό (Virtual) συνέδριο θα προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία, από εκπαιδευτικές συζητήσεις σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις και τις βέλτιστες πρακτικές στην ιατρική των μικρών ζώων, έως και συναρπαστικές διαδικτυακές ευκαιρίες δικτύωσης.
Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι οι συνεδρίες θα είναι διαθέσιμες στο διαδυκτίο, ύστερα από αίτηση για 3 μήνες μετά το συνέδριο.
Το κοινό συνέδριο WSAVA / FECAVA το 2021, θα είναι σίγουρα μια υπέροχη εμπειρία και πιστεύουμε μια καλή ευκαιρία να γνωριστούμε online.