Το All About Cats επέστρεψε δυναμικά!

Η απόλυτη εκδήλωση για τις γάτες πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου στις 2 και 3 Δεκεμβρίου. Οι επισκέπτες συμμετείχαν ενεργά σε ένα φεστιβάλ, που σχεδιάστηκε με μοναδικό γνώμονα να φέρει τους πάντες κάτω από την ίδια στέγη: Γάτες και κηδεμόνες.

Γράφει ο Βασίλης Γουλιέλμος, εκδότης, διοργανωτής

Στο «All About Cats» oι επισκέπτες έμαθαν τα πάντα για την γάτα σε έναν χώρο λατρείας για αυτήν! Συλλέξαν πληροφορίες, γνώρισαν νέα προϊόντα διατροφής, συζήτησαν με ειδικούς για τις εξειδικευμένες διατροφικές ανάγκες της γάτας, ανακάλυψαν υπηρεσίες, οι οποίες μπορεί να την κάνουν χαρούμενη, δοκιμάσουν προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για αυτές, άκουσαν ομιλίες, που τους προσέφεραν γνώση, να συμμετείχαν σε «Cativities», δραστηριότητες με επίκεντρο τη συμβίωση μας με τις γάτες, λάβουν μέρος σε διαγωνισμούς των εταιρειών που συμμετείχαν στο φεστιβάλ και κέρδισαν πολλά δώρα.


Παράλληλα, η Ελληνική Ομοσπονδία Αιλουροειδών FELIS Greece πραγματοποίησε διεθνείς εκθέσεις μορφολογίας γάτας.

Το «All About Cats» είναι ένα φεστιβάλ για όλη την οικογένεια και τα παιδιά, που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο μαγικό κόσμο της γατοφιλίας. Εκτιμώντας την ενέργεια και τον ηλεκτρισμό που λαμβάνουμε από την επαφή με τις γάτες τη στιγμή που τις χαϊδεύουμε
αντιλαμβανόμαστε ότι η επαφή αυτή λειτουργεί ως εκτόνωση. Στην ράχη της γάτας μας αφήνουμε για λίγες στιγμές όλα τα προβλήματα και τον εκνευρισμό της καθημερινότητας μας και νιώθουμε και πάλι γεμάτοι
δύναμη για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες. 

Μέσα από τις γάτες μας αντλούμε την ενέργεια που χάνουμε και αυτή τη μαγική σχέση θέλουμε να αναδείξουμε στο ζωοφιλικό φεστιβάλ.


Ευχαριστούμε πολύ τους συνεργάτες, τους χορηγούς, τους εκθέτες και τους επισκέπτες που ο καθένας με τον τρόπο του βοήθησε στην πραγματοποίηση αυτού του μοναδικού γεγονότος!