Συνεχίζεται η προετοιμασία για το 15ο Πανελλήνιο Κτηνιατρικό Συνέδριο

πηγή: https://hvms.gr

Το 15ο Πανελλήνιο Κτηνιατρικό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από 4 έως 6 Νοεμβρίου 2022, στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα, στις αίθουσες Ολυμπία, Ιλισσός & Βεργίνα, ενώ ταυτόχρονα θα υπάρχει εκθεσιακός χώρος.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ:
Αγαπητές / αγαπητοί συνάδελφοι
Φίλες και φίλοι

Όταν πριν 4 και πλέον χρόνια ανακοινώθηκε το 14ο Πανελλήνιο Κτηνιατρικό Συνέδριο της Ελληνικής Κτηνιατρικής Εταιρείας με τίτλο «Η Κτηνιατρική σε έναν κόσμο που αλλάζει», κανείς μας δε φανταζόταν πόσο κοντά θα ήταν αυτή η αλλαγή στην πραγματικότητα.

Τα 2,5 χρόνια της πανδημίας μας έδειξαν ότι όντως ο κόσμος και η καθημερινότητα μας μπορεί να αλλάξει από τη μια ημέρα στην άλλη. Όπως όλοι οι κτηνίατροι διαχειρίστηκαν την υγειονομική κρίση με αίσθημα ευθύνης, συνεχίζοντας σε αντίξοες συνθήκες να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε όλους τους τομείς, έτσι και η Ελληνική Κτηνιατρική Εταιρεία αντιμετώπισε την πρόκληση από την πρώτη ημέρα.

Η ΕΚΕ διατήρησε την επικοινωνία με τα μέλη της στη νέα «κανονικότητα» με τα διαδικτυακά μέσα που μας επέτρεψαν να σας ενημερώνουμε τακτικά για όλα τα ενδιαφέροντα θέματα της καθημερινής πράξης, σε όλους τους τομείς της Κτηνιατρικής. Ο αριθμός των διαδικτυακών σεμιναρίων που έγιναν στο χρονικό αυτό διάστημα ήταν πρωτοφανής, όπως και η ανταπόκριση σας.

Όμως σίγουρα, όσο αποτελεσματικός και ήταν αυτός ο εναλλακτικός τρόπος επικοινωνίας μας, τίποτα δε μπορεί να υποκαταστήσει τη ζωντανή επαφή με όλους εσάς στο πλαίσιο ενός μεγάλου εθνικού συνεδρίου. Το 15ο Πανελλήνιο Κτηνιατρικό Συνέδριο της ΕΚΕ που θα γίνει στις 4-6 Νοεμβρίου 2022 στην Αθήνα, θα είναι η ευκαιρία να συναντηθούμε όλες και όλοι και πάλι από κοντά.

Η θεματολογία του επιστημονικού προγράμματος αφορά όλους τους τομείς της Κτηνιατρικής και περιλαμβάνει ομιλίες από καταξιωμένους στο χώρο τους ομιλητές, κλινικά φροντιστήρια, στρογγυλές τράπεζες, πρακτικά σεμινάρια και ελεύθερες ανακοινώσεις, που όπως πάντα δίνουν βήμα στους νέους συναδέλφους να αναδείξουν θέματα που τους απασχόλησαν στην κλινική πράξη. Ακόμη, πέρα από τις θεματικές ενότητες που αφορούν τους τρεις Κλάδους της ΕΚΕ θα αναπτυχθούν θέματα που αφορούν την Ενιαία Υγεία, την Ευζωϊα και την επιχειρηματικότητα.

Σας περιμένουμε όλες και όλους τον ερχόμενο Νοέμβριο στην Αθήνα σε μια εξαιρετική επιστημονική διοργάνωση που είμαστε σίγουροι ότι θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας.

Με εκτίμηση,

Μαρία Λινού
Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής

Ζωή Πολυζοπούλου
Πρόεδρος Επιστημονικής Επιτροπής