Σεμινάριο Grooming με θέμα: «Asian Style Techniques» από τη Beatrix Megyesi

δελτίο τύπου της εταιρίας Animagroom

H Animagroom παρουσίασε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη διεθνούς φήμης Dogstylist & Creative Groomer Beatrix Megyesi σε ένα μοναδικό σεμινάριο Κουρεμάτων και Τεχνικών Asian Style για κομμωτές σκύλων.

Η Beatrix Megyesi είναι επαγγελματίας groomer για περισσότερο από 15 χρόνια και ειδικεύεται σε Asian και Σύγχρονα Στυλ. Διατηρεί δικό της κομμωτήριο σκύλων στην Ουγγαρία και παράλληλα εργάζεται στο Μιλάνο στο διάσημο Dog Boutique and Grooming SPA “For Pets Only”. Έχει συμμετάσχει ως Εισηγητής μέχρι τώρα σε περισσότερα από 35 διεθνή σεμινάρια σε 20 διαφορετικές χώρες και έχει διακριθεί σε μεγάλους διεθνείς διαγωνισμούς στις κατηγορίες Creative Grooming και Asian Freestyle.
Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 6 και 7 Ιουλίου στo ξενοδοχείο Civitel Attik. Την Κυριακή 7 Ιουλίου επιπλέον πραγματοποιήθηκε Workshop.
Διοργανωτής του σεμιναρίου ήταν η εταιρία Animagroom, η οποία επιφύλεσσε στους συμμετέχοντες πολλές εκπλήξεις, ενώ παράλληλα πλούσια δώρα κληρώθηκαν στους παριστάμενους από τις χορηγούς εταιρίες: Chris Christensen, Animology, Groom Professional, Petuxe, Sagewash Sanitizer και Oster.
Το σεμινάριο ήταν υπό την αιγίδα του Ελληνικού Σωματείου Επαγγελματιών Κομμωτών Σκύλων (Ε.Σ.Ε.Κ.Σ.) και χορηγός επικοινωνίας ήταν το περιοδικό «PETS TODAY».
Για πληροφορίες σχετικά με τις προσεχείς εκδηλώσεις και σεμινάρια μπορείτε να επικοινωνείτε με την εταιρία στο τηλέφωνο 22990.26027 ή με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected] καθώς επίσης και στο Facebook στη σελίδα: Animagroom Professional Pet Grooming Products (facebook.com/animagroom).

Διοργάνωση

Υπό την αιγίδα του

Χορηγός Επικοινωνίας