Η µεγαλύτερη και πληρέστερη επαγγελµατική έκθεση – ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ

γράφει ο Βασίλης Γουλιέλμος, Διοργανωτής

Πολύ περισσότερο από μια έκθεση, η Pets Today 2024 είναι και… το πάθος
ενός επαγγέλματος… η φιλική ατμόσφαιρα… η δυναμική της ανταλλαγής… μια
πηγή ανακαλύψεων, εμπνεύσεων… ένας επιχειρηματικός χώρος όλο
και πιο πλούσιος, όλο και πιο φιλικός, που ενθαρρύνει τις επαφές,
που ωθεί τους επαγγελματίες να μοιραστούν το όραμά τους για το επάγ-
γελμά τους και που δημιουργεί και ενισχύει την αμοιβαία ανταλλαγή μέσα
στον κλάδο των προϊόντων και υπηρεσιών για τα ζώα συντροφιάς.

Η PETS TODAY 2024 είναι απόλυτα στοχευμένη
Με απόλυτα «στοχευμένο» προφίλ και προσεκτικά επιλεγμένο «κοινό-στόχο», η PETS TODAY 2024, είναι η πιο οικονομικά-αποδοτική πλατφόρμα πωλήσεων και μάρκετινγκ. Η PETS TODAY EXPO δεσμεύεται στην παροχή επιχειρησιακών επαφών που προσφέρουν προστιθεμένη αξία σε κάθε εκθέτη. Μέσω του κλαδικού περιοδικού, του διαδικτυακού χώρου και των Ευρωπαϊκών συνεργασιών της, αντιστοιχεί τις ανάγκες των αγοραστών – επισκεπτών και των προμηθευτών – εκθετών καλύτερα από ποτέ.

Ένα τρισδιάστατο μέσο επικοινωνίας
Οι διαφήμισεις, ένα γράμμα ή μια ιστοσελίδα, μπορεί να ισχυρίζονται ότι ένα προϊόν είναι το καλύτερο της αγοράς. Σε μία έκθεση όμως, οι προμηθευτές έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα πλεονεκτήματα των προϊόντων και των υπηρεσιών τους, και οι επισκέπτες να δουν, να αγγίξουν, να γευτούν, να μυρίσουν, να ακούσουν και να κρίνουν οι ίδιοι.

Υψηλή Ταχύτητα Διείσδυσης στην Αγορά
Η PETS TODAY 2024, προσφέρει μέσω της υψηλής συμμετοχής των εταιρειών του κλάδου, μαζική έκθεση, βοηθώντας τους επισκέπτες να επικοινωνήσουν με το μεγαλύτερο κομμάτι της αγοράς σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Επίσης, αποτελούν τον γρηγορότερο και πιο οικονομικώς-αποτελεσματικό τρόπο διερεύνησης και εισαγωγής σε νέες αγορές.

Γιατί οι έμποροι – επαγγελματίες επισκέπτονται την PETS TODAY;
Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να πάρετε πληροφορίες για τα προϊόντα και τους προμηθευτές, όμως μόνο στην PETS TODAY 2024 μπορείτε να ελέγξετε οι ίδιοι, όλους τους ισχυρισμούς του προμηθευτή – εξετάζοντας από κοντά τα προϊόντα, ρωτώντας τους ίδιους τους παραγωγούς και συγκρίνοντάς τα με τον ανταγωνισμό. Ειδικότερα, προγραμματίστε την επίσκεψη σας στην PETS TODAY 2024, για να:

Ενημερωθείτε για τις εξελίξεις της αγοράς και του κλάδου
Η PETS TODAY 2024 θα αποτελέσει για σας πλούσια πηγή νέων ιδεών και εφαρμογών και ως τέτοιες παίζουν ιδιαίτερο ρόλο στον στρατηγικό σχεδιασμό και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Οι διοργανωτές εργάζονται στενά με τους εκθέτες ώστε να διασφαλίσουν ένα γεγονός που να στέκεται στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων.

Δείτε τι καινούργιο υπάρχει
Οι εκθέσεις είναι μια αναγνωρισμένη πλατφόρμα λανσαρίσματος νέων προϊόντων και ένα ιδιαίτερα χρονο-αποτελεσματικό μέσο ώστε να ενημερωθείτε με τις τελευταίες καινοτομίες.

Αξιολογήσετε προϊόντα και προμηθευτές
Μπορείτε να μαζέψετε μια ευρεία γκάμα πληροφοριών για ανταγωνιστικά προϊόντα και προμηθευτές μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Σύμφωνα με έρευνες οι εκθέσεις αποτελούν μια «ιδιαιτέρως χρήσιμη» πηγή για πληροφορίες προμηθειών, σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο μέσο.

Δικτυωθείτε και να αναπτύξετε επιχειρησιακές σχέσεις
H PETS TODAY 2024 αποτελεί τη δύναμη της βιομηχανίας καθώς έλκει έναν ευρύ αριθμό αντιπροσώπων, παραγωγών, εμπόρων, διανομέων και άλλων φορέων. Προσφέρει ένα πλήρες πρόγραμμα σχετικών δραστηριοτήτων άρα επιπλέον ευ-
καιρίες για νέες επαγγελματικές επαφές και γνωριμίες.
Άλλοι κοινοί λόγοι για να επισκεφθείτε την PETS TODAY 2024 είναι για να:
• Επιβεβαιώσετε επιχειρησιακές σας σχέσεις.
• Λύσετε συγκεκριμένα προβλήματα.
• Βρείτε αντιπροσώπους.
• Συζητήσετε συγκεκριμένους όρους συνεργασίας με το ανώτερο managment.
• Λάβετε περισσότερες ειδικές γνώσεις.
• Συζητήσετε τις επιχειρησιακές σας ανάγκες σε ένα ουδέτερο περιβάλλον.