ΛΥΔΙΑ και VADIGRAN: Ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία νέα συνεργασία!

H Vadigran αποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρίες pet παγκοσμίως με περισσότερα από 60 χρόνια παρουσίας και χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα των προϊόντων της.

H ΛΥΔΙΑ ενισχύει τη συνεργασία της με το διεθνή οίκο Vadigran ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος ενισχύοντας το κωδικολόγιο της εταιρίας στις τροφές μικρών ζώων, αξεσουάρ σκύλου και παιχνίδια γάτας.

Τα προϊόντα της Vadigran χαρακτηρίζονται από την υψηλή τους ποιότητα και προσφέρουν πολλαπλές κορυφαίες
επιλογές για τα κατοικίδια. Οι τροφές πτηνών και τρωκτικών παράγονται με τις καλύτερες πρώτες ύλες δίνοντας εξειδικευμένες λύσεις για κάθε ανάγκη και χαρίζοντας μακροζωία και ευεξία. Τα σνακ σκύλων αποτελούν γευστικές λιχουδιές που θα λατρέψουν οι σκύλοι με θρεπτικά και υγιεινά συστατικά. Τα παιχνίδια και τα αξεσουάρ είναι εξαιρετικά ανθεκτικά και υπόσχονται ατέλειωτες ώρες απασχόλησης.

H Vadigran αποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρίες pet παγκοσμίως με περισσότερα από 60 χρόνια παρουσίας και χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα των προϊόντων της. Η εταιρία ακολουθεί ένα μοντέλο βιωσιμότητας και απαντάει στις ανάγκες της εποχής με συνεχή εμπλουτισμό των προσφερόμενων προϊόντων για τα κατοικίδια.