OASIS

60 χρόνια ιστορίας, εμπειρίας

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!

Πίσω στο 1960, ο Ανδρέας Δημητρόπουλος, ιδρυτής της εταιρείας, εισάγει για πρώτη φορά στη Ελλάδα χρυσόψαρα που «χόρευαν» σε γυάλες, διαθέτοντάς τα σε υπαίθριες αγορές, από πόλη σε πόλη. Με το ξεκίνημα των πρώτων Pet shop ο Ανδρέας Δημητρόπουλος υπήρξε ο πρωτοπόρος στη χονδρική πώληση ψαριών κρύου νερού, γυαλών και ενυδρείων.

γράφει ο Μάριος Δημητρόπουλος, ιδιοκτήτης της OASIS

Το 1993 η εταιρεία πέρασε στον Μάριο Δημητρόπουλο, με το λογότυπο OASIS AQUA & PET ο οποίος έδωσε νέα πνοή και μεγάλη ανάπτυξη διευρύνοντας την γκάμα των ειδών ενυδρείου, καθώς και τις εγκαταστάσεις της για τις εισαγωγές ψαριών.
Σήμερα η OASIS, είναι η ισχυρότερη εταιρεία στο χώρο του ενυδρείου στην Ελληνική αγορά. Mε σύγχρονες εγκαταστάσεις 400 ενυδρείων, εισάγει ψάρια κρύου νερού, τροπικά και θαλασσινά, κοράλια, καθώς και φυτά, από όλο τον κόσμο, όπως Σιγκαπούρη, Σρι Λάνκα, Μαλαισία, Ινδονησία, Ισραήλ, Τσεχία, Ταϊλάνδη και Ιταλία.
Έχοντας τεράστια εμπειρία και πλήρη γνώση του χώρου, παρέχουμε την μεγαλύτερη γκάμα σε στοκ τροπικών ψαριών και φυτών, με περισσότερους από 300 κωδικούς σε εβδομαδιαία βάση, στην καλύτερη ποιότητα και σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.
Το εξειδικευμένο προσωπικό, ιχθυολόγων και πωλητών μας, βρίσκεται πάντα δίπλα στον κάθε πελάτη, ενημερώνοντάς τον για τις εβδομαδιαίες εισαγωγές μας και τη διαθεσιμότητα του στοκ. Παρέχει διαρκή ενημέρωση διαθεσιμότητας και συνεχή υποστήριξη σε κάθε απορία που αφορά θεραπείες, συντήρηση ψαριών και φυτών κλπ.
Η OASIS εισάγει και διανέμει αποκλειστικά στην ελληνική αγορά εκατοντάδες προϊόντα από παγκόσμια brands, όπως Hikari, Prodac, Amtra, Hobby, Dupla, Resun, Boyu, Waterlife, φροντίζοντας πάντα για την καλύτερη δυνατή ισορροπία σε σχέση ποιότητας – τιμής.

Επιμένουμε στην ολοκληρωτική (360ο) ικανοποίηση των πελατών μας με την καλύτερη και πιο αξιόπιστη εξυπηρέτηση, προσιτές τιμές, χτίζοντας με αυτόν τον τρόπο μόνιμες και μακροπρόθεσμες σχέσεις. Θα θέλαμε να επισημάνουμε, ότι στη σημερινή πραγματικά “περίεργη” οικονομική συγκυρία τόσο παγκόσμια αλλά και φυσικά στην Ελλάδα, παρ’ όλες τις συνεχείς αυξήσεις των προϊόντων, των μεταφορικών και των πάγιων εξόδων, απορροφήσαμε μεγάλο μέρος των αυξήσεων και προσπαθούμε να συνεχίσουμε να έχουμε χαμηλές τιμές, βοηθώντας όσο το δυνατόν και τον επαγγελματία, παρέχοντάς του σημαντική κερδοφορία αλλά παράλληλα και τον τελικό χομπίστα-καταναλωτή προσφέροντας προσιτή τελική τιμή. Έχοντας αντιμετωπίσει πολλά σκαμπανεβάσματα στο χώρο του ενυδρείου όλα αυτά τα χρόνια, πιστεύουμε ότι και τώρα με υπομονή και επιμονή ο χώρος του ενυδρείου θα εξακολουθήσει να είναι δυνατός και “ζωντανός”.
Προσπαθούμε να προσφέρουμε οικονομικότερες, και ευκολότερες λύσεις στον καταναλωτή-χομπίστα, επενδύοντας σε μικρότερα ενυδρεία, συνεχίζοντας όμως να έχουμε και νέες προτάσεις όπως γαριδοενυδρεία, ενυδρεία με δεντράκια moss με σκοπό να εμπνεύσουμε τους χομπίστες και να δημιουργούμε νέους.
Γι’ αυτό και ο κάθε καταστηματάρχης και σοβαρός επαγγελματίας που διατηρεί χώρο ενυδρείου στο κατάστημα του καθώς και τμήμα ζωντανών ψαριών, ακόμα και αν σήμερα βλέπει οι πωλήσεις του να είναι μικρότερες σε σχέση με τα τελευταία χρόνια, δεν θα πρέπει να μειώνει το χώρο που διαθέτει γι’ αυτά, πόσο μάλλον να τον καταργεί! Τουναντίον πιστεύουμε ότι και Pet shop που δεν διατηρούν κομμάτι ενυδρείου στο κατάστημά τους, μπορούν με την στήριξη και βοήθειά μας, παρέχοντάς τους εύκολα βασικές γνώσεις, να επεκταθούν στον χώρο αυτό, αποκτώντας ένα επιπλέον έσοδο στον τζίρο τους.

Δεν φοβόμαστε… Επενδύουμε….
     Δεν σταματάμε… Οραματιζόμαστε
         Δεν τα παρατάμε… Προχωράμε
                 ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ

Έχοντας αντιμετωπίσει πολλά σκαμπανεβάσματα στον χώρο του ενυδρείου όλα αυτά τα χρόνια, πιστεύουμε ότι και τώρα με υπομονή και επιμονή ο χώρος του ενυδρείου θα εξακολουθήσει να είναι δυνατός και «ζωντανός».

PRODAC

Η PRODAC είναι ιταλική εταιρεία, μια από τις κορυφαίες στον κόσμο των ενυδρείων και των λιμνών εδώ και 45 χρόνια. Παράγει βελτιωτικά νερού, θεραπείες νερού, υλικά φίλτρου, τεστ νερού, καθαρό αλάτι για θαλάσσια ενυδρεία, τροφές για ψάρια και πολλά άλλα είδη. Η αυστηρή επιλογή των καλύτερων πρώτων υλών, ο σωστός συνδυασμός χάρη την προσεκτική ανάλυση της ομάδας Έρευνας και Ανάπτυξης, η πλήρης διαχείριση της παραγωγικής διαδικασίας επιτρέπουν στην PRODAC να παράγει προϊόντα κορυφαίας ποιότητας, σε ανταγωνιστικές τιμές. Με την πολύχρονη παρουσία της στην ελληνική αγορά, κατέχει εξέχουσα θέση στα περισσότερα καταστήματα Pet που διατηρούν τμήμα ενυδρείου, καθώς και στους χιλιάδες χομπίστες που την εμπιστεύονται.

HIKARI

H HIKARI είναι η κορυφαία ιαπωνική εταιρεία στην παραγωγή τροφών για διακοσμητικά ψάρια και αναγνωρισμένη παγκοσμίως για την εξαιρετική της ποιότητα με παρουσία στο χώρο πάνω από 100 χρόνια. Είναι η μοναδική εταιρεία που το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό της έχει πραγματοποιήσει έρευνα στους φυσικούς βιότοπους των ψαριών (ποτάμια και λίμνες) για την παραγωγή της τροφής που ανταπόκρίνεται στις ανάγκες κάθε ψαριού. Οι τροφές της HIKARI είναι σχεδιασμένες με υψηλής ποιότητας συστατικά για σαρκοφάγα, φυτόψαρα και παμφάγα ψάρια συμπεριλαμβάνοντας και προβιοτικά. Όλα τα προϊόντα της HIKARI σχεδιάζονται με κύριο στόχο την υγεία και τη μακροζωία των ψαριών. Η μοναδικά σχεδιασμένη ισοθερμική συσκευασία, διατηρεί όλα τα συστατικά της τροφής αναλλοίωτα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Με 30 και πλέον χρόνια στην ελληνική αγορά, η Hikari έχει φανατικούς οπαδούς και χιλιάδες ψάρια εθισμένα σ΄ αυτήν.

RESUN

H RESUN θεωρείται η Νο1 κινεζική εταιρεία στο χώρο του ενυδρείου και το Brand της έχει εδραιωθεί παγκόσμια για την αξεπέραστη ποιότητα των προϊόντων της, εφάμιλλα, ή και καλύτερα των ευρωπαϊκών, και με επιπλέον πλεονέκτημα τις πολύ ανταγωνιστικές τιμές της. Αξίζει να σημειωθεί ότι εδώ και πολλά χρόνια η RESUN κατασκευάζει “φασόν” προϊόντα για τις περισσότερες ευρωπαϊκές εταιρείες στο χώρο του ενυδρείου. Η γκάμα της περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία ενυδρείων, εξοπλισμό όπως φίλτρα, θερμοστάτες, αντλίες, φωτιστικά, ψυκτικά, και πλήθος από αξεσουάρ.
Η OASIS, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της RESUN πάνω από 25 χρόνια, έχει κάνει ευρέως γνωστά τα προϊόντα της στην Ελληνική αγορά.

WATERLIFE

Η βρετανική WATER LIFE πάνω από 50 χρόνια δραστηριοποιείται στην παραγωγή φαρμάκων, βελτιωτικών νερού, διαγνωστικών τεστ και θαλασσινών προϊόντων σε συνεργασία με τα καλύτερα βρετανικά πανεπιστήμια. Διαθέτει άρτιο επιστημονικό προσωπικό της και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις. Έχει δημιουργήσει μια πλήρη γκάμα φαρμακευτικών προϊόντων που καλύπτουν όλο το φάσμα των παθογόνων μικροοργανισμών (βακτήρια, παράσιτα, πρωτόζωα, μετάζωα και ιοί) από τους οποίους μπορεί να νοσήσει ένα ψάρι, αποσκοπώντας στην αποτελεσματική θεραπεία τους. Επίσης παράγει βελτιωτικά νερού, καθώς και εξειδικευμένα διαγνωστικά τεστ για τη μέτρηση των παραμέτρων του νερού του ενυδρείου και των λιμνών αλλά και πρωτοποριακά συνθετικά αλάτια για τη δημιουργία θαλασσινού ενυδρείου. Η εταιρεία μας παρέχει εξειδικευμένες πληροφορίες σχετικά με τη σωστή χρήση όλων των προϊόντων της WATERLIFE.

DOHSE AQUARISTIK

Η DOHSE AQUARISTIK με τα εμπορικά brands HOBBY, DUPLA, DUPLA MARIN είναι μια από τις ναυαρχίδες της Γερμανικής βιομηχανίας στο χώρο του ενυδρείου. Διαθέτει μια τεράστια γκάμα προϊόντων υψηλής τεχνολογίας και αισθητικής. Με όχημα την γερμανική τεχνολογική υπεροχή τα προϊόντα της αποτελούν σήμα κατατεθέν για τους περισσότερους φίλους του ενυδρείου τόσο στην Ευρώπη όσο και στον υπόλοιπο κόσμο. Είναι η πρώτη εταιρεία στον κόσμο που κατασκεύασε ταμπλέτες CO2 (sanoplant) και έκανε δυνατή την αναπαραγωγή ζωντανής Αρτέμιας που έφερε επανάσταση στη διατροφή των ψαριών. Όλα τα προϊόντα περιέχονται σε εκπληκτικά σχεδιασμένες συσκευασίες προσφέροντας ένα επιπλέον πλεονέκτημα στην πώλησή τους. Η πλούσια γκάμα της περιλαμβάνει βελτιωτικά νερού, τροφές ψαριών, προϊόντα φυτών, υλικά φιλτραρίσματος, θαλασσινά αλάτια, φυσικές πέτρες, διακοσμητικά ενυδρείου κλπ. Η OASIS, αποκλειστική αντιπρόσωπος της Hobby και της DUPLA στην Ελλάδα προσφέρει όλη τη γκάμα των προϊόντων καθώς και οποιαδήποτε πληροφορία για την σωστή λειτουργία και συντήρησή τους.

MOSS TREE

Τα τελευταία χρόνια τα δεντράκια Moss έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον όσων ασχολούνται με το aquascaping. Με ελάχιστες απαιτήσεις φωτισμού, παροχής διοξειδίου του άνθρακα και υποστρώματος ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει ένα εκπληκτικό υποβρύχιο τοπίο. Με πολυάριθμα σχέδια και μεγέθη τα δεντράκια Moss μπορούν να προσομοιώσουν οποιοδήποτε επίγειο τοπίο δημιουργώντας ένα όμορφο περιβάλλον με πολύ απλά υλικά ακόμα και χωρίς ζωντανούς οργανισμούς. Φυσικά τα δεντράκια Moss μπορούν να συνυπάρξουν με πληθώρα διαφορετικών ψαριών κατά προτίμηση μεσαίου και μικρού μεγέθους για ένα εκπληκτικό αισθητικό αποτέλεσμα. Η OASIS προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από δεντράκια Moss σε διαφορετικά μεγέθη και είδη αλλά και άλλα προϊόντα (όπως πέτρες Moss, διαδρόμους, σωλήνες Moss κλπ) αλλά και οποιαδήποτε πληροφορία για τη συντήρηση και τη κατασκευή μιας τέτοιας μορφής ενυδρείου.

AMTRA NANO TANK

ΝΑΝΟ ΤΑΝΚ αποτελούν μια νέα τάση που έχει βρει σημαντική θέση στη συνείδηση τον φίλων του ενυδρείου τα τελευταία χρόνια. Λόγω του μικρού μεγέθους τους μπορούν να βρουν θέση σε οποιαδήποτε θέση του σπιτιού ενώ μπορούμε να δημιουργήσουμε ενυδρεία με ψάρια γλυκού νερού, φυτεμένα, αλλά και θαλασσινά χωρίς κανένα περιορισμό.
Στα ΝΑΝΟ ΤΑΝΚ, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στη δημιουργία μικρών οικοσυστημάτων που αποτελούνται από φυτά και γαρίδες και άλλους κατοίκους του βυθού σε συνδυασμό με μικρά κοπαδόψαρα (tetras, rasboras etc). Η AMTRA μια από τις κορυφαίες γερμανικές εταιρείες στο χώρο του ενυδρείου έχει δημιουργήσει μια μεγάλη γκάμα ΝΑΝΟ ΤΑΝΚ σε διάφορα μεγέθη και σχήματα σε ανταγωνιστικές τιμές, τα οποία διατίθενται είτε σκέτα, είτε με ενσωματωμένα φίλτρα και φωτιστικά τελευταίας τεχνολογίας. Η εξειδικευμένη ομάδα της OASIS, αποκλειστική αντιπρόσωπος της AMTRA στην Ελλάδα, παρέχει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες για το στήσιμο, τη διατήρηση και συντήρηση των Amtra Nano Tank.
H AMTRA έχει επίσης πληθώρα προϊόντων που είναι διαθέσιμα από την εταιρεία μας, όπως ενυδρεία, φίλτρα, θερμοστάτες, αντλίες, φωτιστικά, τροφές, χαλίκια, διακοσμητικά, ξύλα, φυσικές πέτρες κλπ

AQUAKI

H ΑQUAKI είναι μία νέα Premium σειρά τροφών για ψάρια φτιαγμένη από 4 είδη εντόμων, Αλευροσκουλήκια, Δάφνια, Μαύρες μύγες και Κόκκινες προνύμφες κουνουπιών. Με λαχανικά, έλαιο σολομού, σπιρουλίνα, βιολογικά ενισχυτικά χρώματος, φυτικά εκχυλίσματα, χωρίς σιτηρά και άλευρα ψαριών αποτελεί τη νέα ιδανική διατροφή για τη σωστή ανάπτυξη και χρωματισμό των ψαριών.