JOSERA HELP – Σχεδιασμένη από κτηνιάτρους

ΩΣ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΡΟΦΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ, ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ – ΚΑΙ ΩΣ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ.

γράφει ο Αλέξανδρος Τριανταφύλλου, Γενικός Διεθυντής Α.&Δ. Τριανταφύλλου ΑΕ

Η ευημερία του κατοικίδιου ζώου σας είναι εξαιρετικά σημαντική για εσάς. Κάθε μέρα κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς για να βελτιώσεις την ευζωία τους. Κάνεις τα αδύνατα δυνατά. Όταν το κατοικίδιό σας αδιαθετήσει, θέλετε να είστε εκεί γι‘ αυτό. Ειδικά τότε.

Σχεδιάσαμε τη Josera Help για να διασφαλίσουμε ότι θα έχετε πάντα στη διάθεσή σας την κατάλληλη τροφή για τον σκύλο ή τη γάτα σας, ειδικά προσαρμοσμένη για να καλύπτει τις ανάγκες τους. Μαζί μπορούμε να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο στο αγαπημένο κατοικίδιό σας. Για βελτιωμένη ευεξία και χαρούμενο κατοικίδιο.

Όλα τα προϊόντα Josera Help ανταποκρίνονται στις υψηλότερες super premium προδιαγραφές μας. Τι διασφαλίζουμε σαν Josera: απουσία χρωστικών, αρωματικών υλών ή συντηρητικών, χωρίς δοκιμές σε ζώα, σταθερά υψηλή ποιότητα από τη Γερμανία και κλιματικά ουδέτερη παραγωγή.

Κατά την ανάπτυξη νέων ποικιλιών τροφών, ως ομάδα Josera συνεργαζόμαστε στενά με τους κτηνιάτρους μας, τους διατροφολόγους και το διαπιστευμένο εργαστήριό μας.

Η κατευθυντήρια αρχή μας είναι ότι θέλουμε πάντα να προσφέρουμε την τέλεια τροφή για κάθε ζώο – ακόμη και για εξειδικευμένα ζητήματα υγείας ή πολύ ιδιαίτερες απαιτήσεις. Ειδικά τότε.

Μαζί μπορούμε να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο στο αγαπημένο κατοικίδιό σας

Βοηθάμε με φυσικό τρόπο

Η δύναμη των ενεργών συστατικών φυτικής προέλευσης
Το κράνμπερι και η τσουκνίδα καταπολεμούν τις ουρολοιμώξεις ενώ το τζίντζερ ενισχύει την πέψη: η φύση προσφέρει τόσα πολλά υπέροχα συστατικά που έχουν ήδη αποδειχθεί αποτελεσματικά στην παραδοσιακή κτηνιατρική και στις λαϊκές θεραπείες. Κάθε συνταγή των προϊόντων Josera Help περιέχει επιλεγμένα βότανα και φρούτα (φυτογονικά) για την υποστήριξη της εκάστοτε διατροφικής προσέγγισης. Αυτό σημαίνει ότι οι κτηνιατρικές ξηρές τροφές μας προσφέρουν εξειδικευμένες λύσεις για διαφορετικές καταστάσεις υγείας.

Μόνο μια πηγή πρωτεΐνης
Εάν υπάρχει υποψία τροφικής δυσανεξίας ή αλλεργίας, η επιλογή μιας άλλης τροφής, με μία μόνο πηγή πρωτεΐνης, μπορεί να βοηθήσει. Για το σκοπό αυτό, η Josera Help χρησιμοποιεί Hermetia illucens, προνύμφες μαύρης στρατιωτόμυγας ή εναλλακτικά σολομό ή άλλες εναλλακτικές λύσεις. Βοηθήστε τον τετράποδο φίλο σας να νιώσει καλύτερα με μια προσαρμοσμένη τροφή. Μέρα με τη μέρα.

Γνωρίστε τη Josera

Η Josera petfood είναι μια οικογενειακή επιχείρηση από την περιοχή Odenwald της Γερμανίας και είναι ειδική στην παραγωγή ζωοτροφών πολύ υψηλής ποιότητας για περισσότερο από 75 χρόνια, εξάγοντας σε πάνω από 80 χώρες. Πρωταρχική προτεραιότητα της εταιρείας είναι η υγεία των ζώων και τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα.

Τόσο οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται καθώς και τα τελικά προϊόντα είναι αυστηρά ελεγμένα καθώς καθημερινά χημικοί τροφίμων, βιολόγοι και βοηθοί εργαστηρίου συνεργάζονται στενά στο διαπιστευμένο εργαστήριο για να εξασφαλίσουν την άριστη ποιότητα των προϊόντων ανά πάσα στιγμή. Κάθε συστατικό αναλύεται προσεκτικά στο εργαστήριο κατά την παραλαβή και τα τελικά προϊόντα υποβάλλονται εξίσου καθημερινά στους πιο αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους, έτσι ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε πρώτης τάξεως ποιότητα του προϊόντος για κάθε ζώο.

Το ιδιόκτητο σιδηροδρομικό δίκτυο του εργοστασίου εξοικονομεί έως και 3.200 οδικές μεταφορές κάθε χρόνο μειώνοντας την επιβάρυνση του οδικού δικτύου και του περιβάλλοντος.

Η Josera petfood χρησιμοποιεί αποκλειστικά υψηλής ποιότητας φυσικά συστατικά στις τροφές αποφεύγοντας:
• Xρήση γενετικά τροποποιημένων συστατικών
• Προσθήκη σιταριού και σόγιας
• Τεχνητών χρωστικών
• Βελτιωτικών γεύσης και συντηρητικών

Τέλος, το κρέας των προϊόντων προέρχεται αποκλειστικά από ζώα κατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση.

100% κλιματικά ουδέτερη παραγωγή

Η υψηλής απόδοσης ενεργειακές τεχνικές παραγωγής και τα έργα βιώσιμων κατασκευών βοηθούν τη Josera petfood να συνεχίσει να μειώνει τις εκπομπές αερίων. Οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα διατηρούνται όσο το δυνατόν χαμηλότερα, οι προμηθευτές επιλέγονται από τη γύρω περιοχή και οι φιλικές προς το περιβάλλον μεταφορές για τις παραδόσεις των αγαθών καθώς και οι πρώτες ύλες αξιολογούνται σύμφωνα με το ανθρακικό τους αποτύπωμα.
Όλες οι υπόλοιπες εκπομπές του CO2 που δεν μπορούν να αποφευχθούν αντισταθμίζονται με το έργο αναδασώσεων της εταιρείας. Μαζί με την Carbon Tanzania, η εταιρεία έχει συμμετάσχει εδώ και πολλά χρόνια στο μοναδικό έργο Ntakata Mountains, το οποίο επικεντρώνεται σε μια δασική έκταση 216.000 εκταρίων στην Τανζανία. Αυτό το έργο προσφέρει βιώσιμη προστασία στο κλίμα για ζώα και φυτά που απειλούνται με εξαφάνιση, καθώς και υποστήριξη στον τοπικό πληθυσμό.