Interzoo 2022

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ 24-27 ΜΑΪΟΥ 2022

Χαρούμενα πρόσωπα, ανταλλαγή απόψεων και διεθνείς επαφές!

Eπιστρέψαμε επιτέλους στις εμπορικές εκθέσεις, ξανασυναντηθήκαμε από κοντά, ανταλλάξαμε ιδέες, αγγίξαμε προϊόντα και κάναμε τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες.

πηγή: δελτίο τύπου WZF GmbH

Ως διοργανωτής της κορυφαίας εμπορικής έκθεσης στον κόσμο για την διεθνή βιομηχανία κατοικίδιων ζώων, η WZF GmbH – Pet Industry Services, χάρηκε που είδε τα χαρούμενα πρόσωπα των διεθνών επισκεπτών και εκθετών κατά το τετραήμερο της έκθεσης από τις 24 έως τις 27 Μαΐου 2022 στο Εκθεσιακό Κέντρο της Νυρεμβέργης. Συνολικά περίπου 28.000 εμπορικοί επισκέπτες από 129 χώρες ήρθαν να δουν αυτοπροσώπως τις τελευταίες κυκλοφορίες σε αντικείμενα και υπηρεσίες για σκύλους, γάτες, ψάρια και πολλά άλλα κατοικίδια ζώα από συνολικά 1.329 εκθέτες από 59 χώρες.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ευγνώμονες που μπορέσαμε να προσφέρουμε στη βιομηχανία κατοικίδιων ζώων μια εξαιρετικά επιτυχημένη πλατφόρμα παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν», σχολιάζει ο Gordon Bonnet, Διευθύνων Σύμβουλος της WZF και της Γερμανικής Ένωσης Εμπορίου και Βιομηχανίας Κατοικίδιων Ζώων ZZF, ως ο επίτιμος χορηγός. «Όπως έχει επιβεβαιωθεί σε πολλές συνομιλίες, η προσωπική επαφή είναι απλά αναντικατάστατη. Πολλοί εκθέτες επαίνεσαν την υψηλή ποιότητα των εμπορικών επισκεπτών και επέστρεψαν με πλήρεις λίστες επαφών για να μεταφέρουν τις διασυνδέσεις που απέκτησαν στις μελλοντικές τους επιχειρήσεις.»

Η θετική διάθεση και η συνεχιζόμενη υπερβολικά υψηλή διεθνής απήχηση της τάξεως του 72,5% επιβεβαιώνει την Interzoo ως την κορυφαία εμπορική έκθεση στον κόσμο.

Ο Πρόεδρος της ZZF Νόρμπερτ Χόλτενριτς προσθέτει: «Η Interzoo ήταν μια τεράστια επιτυχία για τους συμμετέχοντες στην αγορά της διεθνούς βιομηχανίας κατοικίδιων ζώων. Η θετική διάθεση και η συνεχιζόμενη υπερβολικά υψηλή διεθνής απήχηση της τάξεως του 72,5 τοις εκατό επιβεβαιώνει την Interzoo ως την κορυφαία εμπορική έκθεση στον κόσμο. Η ημερομηνία 7 έως 10 Μαΐου για το 2024, έχει ήδη σημειωθεί στα ημερολόγια των συμμετεχόντων του κλάδου!»

Πολύπλευρες παρουσιάσεις και συζητήσεις πάνω σε θέματα αιχμής

Το πρόγραμμα στήριξης έτυχε επίσης θερμής υποδοχής. Η Δρ Rowena Arzt, Επικεφαλής εκθέσεων της WZF: «Εκτός από τις πολλαπλές καινοτομίες των εκθετών, οι συμμετέχοντες στην Interzoo επωφελήθηκαν από τις γνώσεις πάνω σε θέματα της κεντρικής βιομηχανίας αλλά και επισκοπήσεις της αγοράς, για παράδειγμα στις συνόδους των χωρών στη Δυτική Ευρώπη, τη Βραζιλία, τη Σκανδιναβία, την Κίνα και τις ΗΠΑ. Το Ευρωπαϊκό Φόρουμ, The Petfood Forum Europe, το οποίο πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά με την Watt Global Media στην Interzoo, με περίπου 250 συμμετέχοντες, έτυχε επίσης θερμής υποδοχής μια ημέρα πριν την έναρξη της έκθεσης
Η βιωσιμότητα ήταν επίσης ένα βασικό θέμα στην Interzoo. «Σύμφωνα με τη μελέτη που διεξήγαμε με τη Σχολή Διοίκησης της Αμβέρσας (AMS), σχεδόν 90 τοις εκατό από τους σχεδόν 200 ερωτηθέντες από 44 χώρες θεωρούν πως η βιώσιμη ανάπτυξη θα είναι σημαντική ή και πολύ σημαντική για τη βιομηχανία κατοικίδιων ζώων μέσα τα επόμενα τρία χρόνια», λέει η Δρ Arzt. «Εντυπωσιάστηκα από την ποικιλία και τη δημιουργικότητα νέων, καινοτόμων εταιρειών που παρουσιάστηκαν στο πλαίσιο της ζώνης εκκίνησης και στη νέα «Σκηνή Νέων Ιδεών». Προβάλλουν το αναπτυξιακό πνεύμα της βιομηχανίας.»

Η Interzoo προσέλκυσε και τον Τύπο: Περίπου 220 δημοσιογράφοι από 13 χώρες ήταν παρόντες για να αναφέρουν τις καινοτομίες και τις νέες τάσεις της βιομηχανίας κατοικίδιων ζώων σε ένα παγκόσμιο κοινό στο ραδιόφωνο, την τηλεόραση, τις εφημερίδες, τα εμπορικά περιοδικά και τα διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης. 

Σχεδόν 90% από τους περίπου 200 ερωτηθέντες από 44 χώρες θεωρούν πως η βιώσιμη ανάπτυξη θα είναι σημαντική ή και πολύ σημαντική για τη βιομηχανία κατοικίδιων ζώων μέσα τα επόμενα τρία χρόνια

Ελληνικός “αέρας” στην Ιnterzoo 2022

Η φετινή έκδοση της Interzoo χαρακτηρίστηκε και από την έντονη ελληνική παρουσία αφού παρά τις δύσκολες υγειονομικές συνθηκες οι ελληνικές εταιρείες που συμμετείχαν ανήλθαν στις 9.

FARMA FRIENDS

Όπως και κάθε φορά, έτσι και φέτος η εταιρία Farma Friends έδωσε δυναμικό παρόν στην διεθνή έκθεση Interzoo της Νυρεμβέργης.
Όντας αναγνωρισμένη πλέον παγκοσμίως για την εξαγωγική της δραστηριότητα, η φετινή συμμετοχή της εταιρίας στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, μάλιστα μεγαλύτερη και από την προσδοκώμενη. Είχαμε την χαρά να συνομιλήσουμε για ακόμη μια φορά από κοντά με πελάτες και συνεργάτες μας, καθώς και να πραγματοποιήσουμε πολλές νέες επαφές για πιθανές συνεργασίες.
Η ταχύτατη εξυπηρέτηση, η άρτια εκτέλεση όλων των παραγγελιών και η ποιότητα σε πρώτες ύλες και τροφές για κατοικίδια είναι ορισμένα από τα πολύ θετικά σχόλια που αποκομίσαμε από το κοινό, δημιουργώντας έτσι μεγάλη επιθυμία και πρόθεση για συνεργασία με την εταιρία μας. Προστίθενται έτσι, χρόνο με τον χρόνο, νέοι πελάτες, νέες συνεργασίες και νέες χώρες στην εξαγωγική μας δραστηριότητα.
Επενδύουμε στο μέλλον με νέες υποδομές και αποθηκευτικούς χώρους, καταρτισμένο προσωπικό στις ανάλογες θέσεις και ανθρώπους που στηρίζουν και θα στηρίξουν την εταιρία τις επόμενες δεκαετίες.
Αντιμετωπίζουμε καίρια τη δύσκολη κατάσταση της αγοράς, αυξάνοντας συνεχώς τις υποδομές μας με νέες αποθήκες. Την νέα σεζόν αναμένεται να ξεκινήσει και η ανέγερση του νέου εργοστασίου, όπου θα πολλαπλασιάσει τις δυνατότητες της παραγωγής, τόσο για το εξωτερικό όσο και για το εσωτερικό της χώρας.

www.e-farma.gr

PET INTEREST

Για 3η συνεχόμενη φορά η εταιρεία PET INTEREST συμμετείχε στη διεθνή και μεγαλύτερη έκθεση του κλάδου μας INTERZOO που πραγματοποιήθηκε μετά από 4 χρόνια απουσίας λόγω της πανδημίας. Παρα τις πολύ δύσκολες παγκόσμιες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες, θελήσαμε ως εταιρεία να περάσουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα του εξαγωγικού μας προσανατολισμού, που χρόνο με το χρόνο καταλαμβάνει όλο και μεγαλύτερο ποσοστό των πωλήσεών μας, αλλά και να διεκδικήσουμε ισότιμα τη θέση μας ανάμεσα σε άλλες αντίστοιχες διεθνείς αγορές.
Είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με πολλούς Έλληνες συνεργάτες μας, καθώς και με πολλούς αντιπροσώπους μας από το εξωτερικό (Κύπρο, Βουλγαρία, Ιταλία, Ισπανία, Σλοβενία, Ρουμανία, Αρμένια, Μπαχρέιν, Κουβέιτ, Κατάρ), τους οποίους ευχαριστούμε θερμά που μας τίμησαν με την επίσκεψή τους. Συζητήθηκε η θέση και η πορεία της PET INTEREST στις δικές τους αγορές και πώς μπορεί να ενδυναμώσει και να εδραιωθεί ακόμα περισσότερο. Εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον παρουσίασαν και οι επισκέπτες από άλλες χώρες στις οποίες ακόμα η PET INTEREST δεν έχει παρουσία, αλλά η φήμη της έχει φτάσει μέσα από άλλους δρόμους (site, B2B, social media, σύσταση από χώρες που ήδη συνεργαζόμαστε) και από επισκέπτες που αναζητούν μια εταιρεία με ξεκάθαρη και ολοκληρωμένη πρόταση σε όλους τους τομείς (προϊόντα, marketing, φιλοσοφία, ποιοτητα-τιμες- κερδοφορία). Ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις κέρδισαν οι 2 ολοκληρωμένες σειρές υγρής τροφής για γατα και σκύλο Naturest & Wellfed, καθώς και οι υπόλοιπες σειρές προϊόντων μας, τόσο στην κατηγορία snacks όσο και στα αξεσουάρ.
Πιστεύουμε ότι και αυτή η συμμετοχή θα αποτελέσει εφαλτήριο για νέες συνεργασίες και περαιτέρω αναγνώριση της ποιότητας αλλά και της ολοκληρωμένης γκαμας προϊόντων, με την οποία είναι συνώνυμο το όνομα PET INTEREST.

www.petinterest.gr

ΜΟVEX

Η Movex μια δυναμική εταιρεία στον χώρο του Pet και κατοικίδιων ζώων συντροφιάς ξεκινάει δυναμικά τις εξαγωγές Ελληνικών προϊόντων σε συνεργασία με Ελληνικά εργοστάσια που παράγουν πλέον ποιοτικά προϊόντα σε διάφορες κατηγορίες.Μπισκότα, Αφυδατωμένα σνακ, κρεβάτια, γατόδεντρα και αξεσουάρ κατοικίδιων πλέον παράγονται με επιτυχία στην Ελλάδα σε ανταγωνιστικές τιμές για εξαγωγή.
Το μοντέλο διεύρυνσης της συνεργασίας των Ελληνικών εξαγωγικών επιχειρήσεων κάτω από μια κοινή προσπάθεια και ομπρέλα, είναι η απόδειξη ότι οι Έλληνες μπορούν με επιτυχία να ανταγωνιστούν τις επιχειρήσεις του εξωτερικού και να προσφέρουν λύσεις τόσο στα Βαλκάνια όσο και σε μεγαλύτερες αγορές. Η επιτυχία σε αυτό το εγχείρημα είναι όχι μόνο από την αναγνωρισιμότητα των Ελληνικών Brand αλλά και από τη δημιουργία Private Label μεγάλων οίκων του εξωτερικού.

movex.gr

VIOZOIS

Η VIOZOIS, με έδρα τα Ιωάννινα, είναι μια κορυφαία Ελληνική εταιρεία στον τομέα της παραγωγής ζωοτροφών, τόσο για ζώα παραγωγής όσο και ζώα συντροφιάς, καλύπτοντας τις σύγχρονες ανάγκες για πιο εξειδικευμένες προς τον οργανισμό των ζώων τροφές.

Το όραμά μας είναι να δημιουργούμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και αξίας, αποτελώντας έναν σημαντικό και αξιόπιστο κρίκο της διατροφικής αλυσίδας, είτε αυτή πρόκειται για ζώα παραγωγής και κατ’ επέκταση του ανθρώπου, είτε των ζώων συντροφιάς που ολοκληρώνουν με τη παρουσία τους την ανθρώπινη ύπαρξη.

Η προσήλωσή μας σε θέματα ποιότητας και πιστοποιήσεις κατά ISO:22.000:2005, αναδεικνύει την γενικότερη φιλοσοφία της για εφαρμογή καινοτόμων ιδεών και πρακτικές εναρμονισμένες με την ποιότητα.

Χρησιμοποιώντας την πλέον σύγχρονη διαδικασία παραγωγής, είμαστε πρωτοπόροι σε ευρωπαϊκό επίπεδο και τα προϊόντα μας έχουν αποκτήσει ισχυρό έρεισμα στην καταναλωτική συνείδηση, ως προϊόντα υψηλής ποιότητας, που παρασκευάζονται από μια δυναμική και αξιόπιστη Ελληνική εταιρεία.

viozois.grPERFECT PET

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη στις 24 με 27 Μαΐου 2022, στη Νυρεμβέργη, της Γερμανίας, η κορυφαία εμπορική έκθεση στον κόσμο για τον κλάδο των ζώων συντροφιάς, συγκεντρώνοντας και πάλι το ενδιαφέρον διακεκριμένων εταιρειών της ελληνικής και της παγκόσμιας κοινότητας του κλάδου.

Στην Perfect Pet, είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι, αλλά και υπερήφανοι, που συμμετείχαμε στη σπουδαία αυτή διοργάνωση, αποσπώντας θετικές κριτικές για τον επαγγελματισμό και τη συνολική παρουσία μας στην έκθεση.

Η τεχνογνωσία, οι σύγχρονες υποδομές, η πρωτοπορία, η αεικίνητη ομάδα και τα αυστηρά πρότυπα που ακολουθεί η εταιρεία, εντυπωσίασαν την παγκόσμια αγορά. Τα υψηλών προδιαγραφών προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας και το προηγμένο επίπεδο στο οποίο βρίσκεται ο κλάδος των κατοικίδιων συντροφιάς στη χώρα μας, κέντρισαν το ενδιαφέρον της διεθνούς κοινότητας.

Σε συνέχεια της ανοδικής πορείας που διαγράφει η εταιρεία μας στην εγχώρια αγορά, το να μετέχουμε στις διεθνείς εξελίξεις προβάλλοντας τα εξαιρετικής ποιότητας πρώτων υλών snacks & αξεσουάρ μας, ενισχύει ακόμα περισσότερο την ενέργεια και το πάθος για αυτό που κάνουμε.

Τέλος, ένα μεγάλο “μπράβο” στην οργανωτική επιτροπή για την άψογη – και με βάση τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ασφάλειας – διοργάνωση.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη Interzoo το 2024.

perfectpet.grAMBROSIA

Η ελληνική τροφή για κατοικίδια ζώα με την «θεϊκή» γεύση συμμετείχε και αυτή την χρονιά στην έκθεση Interzoo 2022 στην Νυρεμβέργη. Κατά τη διάρκεια των 4 ημερών της έκθεσης η ομάδα της Ambrosia παρούσιασε την γκάμα προϊόντων της στους ενδιαφερόμενους διανομείς από όλο τον κόσμο κλείνοντας νέες συνεργασίες σε Ευρώπη, Ασία αλλά και Λατινική Αμερική.

Τα βλέμματα όλων των επισκεπτών τραβούσε ο δυναμικός σχεδιασμός των σακιών της Ambrosia ο οποίος σε συνδυασμό με ένα minimal εκθεσιακό περίπτερο αναδείκνυε τα προϊόντα ακόμα περισσότερο. Ένα όμορφο σακί όμως, θα πρέπει να συνδυάζεται και με μια τροφή υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών.

Όλη η σειρά προϊόντων Ambrosia είναι χωρίς δημητριακά και είναι κατάλληλη για όλες τις φυλές των σκύλων και των γάτων. Παράλληλα η κάθε συνταγή έχει ενισχυθεί με φυσικά πρεβιοτικά και προβιοτικά τα οποία βοηθούν στην πέψη καθιστώντας την κατάλληλη ακόμα και για πιο ευαίσθητα κατοικίδια.

Η Ambrosia δημιουργήθηκε το 2016 από την ελληνική εταιρεία Petouch Intl η οποία είχε ως στόχο να δημιουργήσει μια τροφή για τον σκύλο και για την γάτα η οποία θα ήταν όσο το δυνατόν πλησιέστερη στις αρχέγονες τους ανάγκες όπως αυτές έχουν εξελιχθεί μετά από χιλιάδες έτη εξημέρωσης.
Η Ambrosia ξεκίνησε το διεθνές ταξίδι της το 2018 μετά από την μεγάλη επιτυχία που είχε στην ελληνική αγορά. Αυτή τη στιγμή τα προϊόντα της Ambrosia εξάγονται σε πολλές χώρες του εξωτερικού.

Η ομάδα της Ambrosia, με την πολυετή εμπειρία της στον κλάδο των τροφών για κατοικίδα ζώα έμεινε πολύ ευχαριστημένη από τη θετική ανταπόκριση του διεθνούς κοινού και ευχαριστεί όλους όσους την επισκέφθηκαν. Το επόμενο ραντεβού με την Ambrosia θα είναι στην έκθεση Zoomark 2023 στη Μπολόνια.

ambrosiapetfood.com

PROVET

Στην Interzoo 2022 συμμετείχε η Provet AE στοχεύοντας στην διεθνή αγορά μετά την δυναμική επαναφορά της στην Ελληνική. Η PROVET παρουσίασε μία νέα σειρά προϊόντων με την ονομασία PROPHYTO, τα οποία υπάγονται στην κατηγορία προϊόντων καλλωπισμού και συμπληρωμάτων διατροφής. Συγκεκριμένα, η νέα σειρά προϊόντων αποτελείται από 5 σαμπουάν, ένα ξηρό σαμπουάν σε σκόνη, καθαριστικό αυτιών, καθώς επίσης και 5 συμπληρωμάτων σε μασώμενο χάπι.

Η φιλοσοφία των προϊόντων PROPHYTO βασίζεται στο πάντρεμα της φύσης – όλα τα προϊόντα έχουν βάση φυτικά εκχυλίσματα – με την τεχνολογία – nano emulsion technology η οποία βοηθά στην καλύτερη απορροφητικότητα και αποτελεσματικότητα.

Η PROVET, εκμεταλλευόμενη την τεράστια εμπειρία της στην ανάπτυξη φαρμακευτικών προϊόντων στα εργαστήρια της, προχώρησε στην δημιουργία των προϊόντων PROPHYTO τα οποία δεν είναι μεν φαρμακευτικά, αλλά σε αυτά έχουν εφαρμοστεί όλες εκείνες οι διαδικασίες ανάπτυξης και ελέγχου που εφαρμόζονται στα φαρμακευτικά προϊόντα και εξασφαλίζουν την υψηλότερη ποιότητα, ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τους επισκέπτες στην Interzoo, ήταν η διαφορετικότητα των προϊόντων PROPHYTO σε σχέση με τα αντίστοιχα προϊόντα που παρουσιάστηκαν από άλλες

Η διαφορετικότητα αυτή επικεντρώνεται
– Στα φυτικά εκχυλίσματα στα οποία έχουν βάση, το καθένα ξεχωριστά και ανάλογα με την ζητούμενη αποτελεσματικότητα
– Την Nano emulsion τεχνολογία η οποία τόσο στα σαμπουάν όσο και στο καθαριστικό για αυτιά αυξάνουν σημαντικά την αποτελεσματικότητα
– Την εξαιρετικά Premium και Minimal συσκευασία

Στην Interzoo η Provet προχώρησε σε πολύ σημαντικές συμφωνίες για διανομή σε άλλες χώρες της Ευρώπης, των Βαλκανίων και της Μέσης Ανατολής. Στην Ελλάδα την αποκλειστική διανομή των προϊόντων ανέλαβε η εταιρεία «Αφοι ΜΠΟΥΤΟΥ ΟΕ», Κ. Καραμανλή 187, Θεσσαλονίκη και τα προϊόντα είναι διαθέσιμα στην αγορά από την 1η Ιουνίου 2022.

Περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με τα προϊόντα
μπορείτε να βρείτε στο website www.prophyto.grGEOHELLAS

Η ΓΕΩΕΛΛΑΣ Α.Μ.Μ.Α.Ε. συμμετείχε ως Εκθέτης στην INTERZOO 2022, τη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση προϊόντων για ζώα συντροφιάς, που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο της Νυρεμβέργης στις 24-27 Μαΐου. Μετά από απουσία 4 ετών, η Έκθεση συγκέντρωσε 1.329 εκθέτες από 59 διαφορετικές χώρες και 28.000 επαγγελματίες του κλάδου από 129 χώρες, οι οποίοι την επισκέφθηκαν για να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στην αγορά.
Η ΓΕΩΕΛΛΑΣ παρουσίασε στην INTERZOO δύο νέα προϊόντα που συμπληρώνουν την επιτυχημένη σειρά άμμου υγιεινής για γάτες CAT LEADER®, τις CAT LEADER® OUTDOOR LIVING και CAT LEADER® BLACK & WHITE.
Η CAT LEADER® OUTDOOR LIVING, είναι θερμικά ενεργοποιημένη παραδοσιακή άμμος υγιεινής από ατταπουλγίτη που διαρκεί διπλάσιο χρόνο από τις κοινές άμμους. Εμπλουτισμένη με άρωμα πεύκου και την ειδική φόρμουλα της ΓΕΩΕΛΛΑΣ κατά των οσμών, είναι ιδανική για χρήση με πολλές γάτες ή/και σε εξωτερικούς χώρους.
Η CAT LEADER® BLACK & WHITE, συνδυάζει σπάνια χαρμάνια λευκού και μαύρου μπεντονίτη, συγκεντρώνοντας έτσι τα πλεονεκτήματα και των δύο, πολύ ισχυρό σβώλο και υψηλή δέσμευση δυσάρεστων οσμών. Εμπλουτισμένη με ιδιαίτερο άρωμα άνθους λωτού για περισσότερη φρεσκάδα.

geohellas.com

NATURE’S FOOD

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Ελληνική παρουσία στη Διεθνή έκθεση INTERZOO 2022 στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας, μια από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες εκθέσεις στο χώρο της βιομηχανίας κατοικίδιων ζώων, με τη συμμετοχή της Real Nature’s Food.
Τα πλήρη γεύματα B.A.R.F., οι πρωτοποριακοί και καινοτόμοι φυσικοί ζωμοί αλλά και οι αφυδατωμένες λιχουδιές, όλα φτιαγμένα από εξαιρετικής ποιότητας ελληνικές πρώτες ύλες, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία των ανθρώπων που στελεχώνουν την Nature’s Food, ήταν ανάμεσα στις ναυαρχίδες των προϊόντων που παρουσιάστηκαν στην έκθεση. Οι μοναδικές συσκευασίες που επικοινωνούμε τα προιόντα μας αλλά και η μεγάλη τους ποικιλία, κατέκτησαν τους επισκέπτες της έκθεσης.
Η Nature’s Food συνεχίζει να δίνει δυναμικά το παρόν στις διεθνείς αγορές, κερδίζοντας ολοένα και μεγαλύτερη παγκόσμια αναγνώριση & διείσδυση, κατοχυρώνοντας στην παγκόσμια αγορά, μία πολύ σημαντική θέση για την εξωστρέφεια των Ελληνικών προϊόντων & εταιρειών.

realnaturesfood.com