Interzoo 2024: Εντυπωσιακά στοιχεία εγγραφής

Πέντε μήνες πριν από τα εγκαίνια της κορυφαίας εμπορικής έκθεσης στον κόσμο
για τον κλάδο των προϊόντων για κατοικίδια ζώα, είναι ήδη σαφές ότι η Interzoo 2024
θα είναι μεγαλύτερη από ποτέ.

Δελτίο τύπου WZF / ZZF

Ήδη από τον Νοέμβριο του 2023, οι εγγραφές για περίπτερα ξεπέρασαν τον εκθεσιακό χώρο της Interzoo 2018, της μεγαλύτερης έκδοσης μέχρι σήμερα, σημειώνοντας έτσι ένα νέο ρεκόρ. Το 2024, η μεγαλύτερη Interzoo όλων των εποχών θα πραγματοποιηθεί στη Νυρεμβέργη από τις 7 έως τις 10 Μαΐου.

Η προσμονή μεγαλώνει:

Ήδη τον Νοέμβριο του 2023, το διαστημικό ρεκόρ της μεγαλύτερης Interzoo μέχρι σήμερα έχει ξεπεραστεί – η Interzoo 2024 (7-10 Μαΐου 2024) θα είναι το πιο σημαντικό γεγονός στη βιομηχανία κατοικίδιων ζώων. Εκθέτες από 68 χώρες έχουν εγγραφεί στην πιο διεθνή εμπορική έκθεση της βιομηχανίας και τουλάχιστον 15 διεθνή περίπτερα θα εμπλουτίσουν την εμπορική έκθεση, συμπεριλαμβανομένων νέων περιπτέρων χωρών από ακμάζουσες αγορές όπως η Ινδία, καθώς και μεγάλος αριθμός ευρωπαϊκών περιπτέρων όπως το περίπτερο από το Ηνωμένο Βασίλειο, το οποίο εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Interzoo το 1964.

Η πιο ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων στον κλάδο των κατοικίδιων ζώων

Σε σύγκριση με την Interzoo 2022, η 38η έκδοση της Interzoo (7-10 Μαΐου 2024) θα περιλαμβάνει δύο επιπλέον εκθεσιακούς χώρους, καλύπτοντας συνολικά 14 αίθουσες. Παρά την αυξημένη επιφάνεια, υπάρχει μόνο λίγος ελεύθερος χώρος: Λιγότερο από το 5% του εκθεσιακού χώρου εξακολουθεί να είναι διαθέσιμο για κράτηση, «Η συνεχιζόμενη έντονη ζήτηση από τους εκθέτες δείχνει τη σημασία της έκθεσης και επιβεβαιώνει ότι βρισκόμαστε στο δρόμο προς μια υπέροχη Interzoo 2024», μας λέει η Dr Rowena Arzt, Επικεφαλής Εκθέσεων του διοργανωτή της Interzoo, WZF – Pet Industry Services και συνεχίζει: «Η Interzoo αναπτύχθηκε για να γίνει η κορυφαία εμπορική έκθεση στον κόσμο για τη βιομηχανία κατοικίδιων ζώων χάρη σε ένα υποστηρικτικό πρόγραμμα που βρίσκεται στον παλμό της βιομηχανίας, πολυάριθμες εκδηλώσεις δικτύωσης με καινοτόμους του κλάδου και φορείς λήψης αποφάσεων, την πιο ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων και υπηρεσιών στον κόσμο για κατοικίδια και η Νυρεμβέργη ως ελκυστική τοποθεσία και εκθεσιακός χώρος στην καρδιά της Ευρώπης».

Η Interzoo καλωσορίζει τον κόσμο των ζώων συντροφιάς στη Νυρεμβέργη

Μια πιο προσεκτική ματιά στους εξαιρετικούς αριθμούς εγγραφής υπογραμμίζει περαιτέρω τη σημασία και τη διεθνοποίηση της Interzoo.
Χαρακτηριστικά που έχουν κάνει εδώ και καιρό την εμπορική έκθεση, κορυφαία στιγμή στα πλάνα μάρκετινγκ των μεγάλων εταιρίων.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τους ηγέτες της αγοράς από όλα τα σημαντικά τμήματα της βιομηχανίας κατοικίδιων ζώων στη Νυρεμβέργη και ανυπομονούμε να γιορτάσουμε τη μεγαλύτερη Interzoo όλων των εποχών», μας λέει ο Alexander Mattausch, Executive Director Exhibitions του NürnbergMesse.

Ο ιστότοπος της Interzoo και η εφαρμογή app Interzoo, έχουν ήδη τη λίστα εγγεγραμμένων εκθετών. Χρησιμοποιώντας την επιλογή φίλτρου, οι εκθέτες μπορούν να αναζητηθούν ανά τμήμα ζώων και εντός των τμημάτων ανά κατηγορία προϊόντος. Το τμήμα προϊόντων τροφών για ζώα συντροφιάς εκπροσωπείται παραδοσιακά έντονα σε όλα τα τμήματα ζώων, όπως και οι ηγέτες της διεθνούς αγοράς από τον τομέα των αξεσουάρ. Ένας μεγάλος αριθμός διεθνών παραγόντων της βιομηχανίας από τα τμήματα του ενυδρείου και του terrarium θα παρουσιάσουν τα πιο πρόσφατα προϊόντα τους στις κατηγορίες ενυδρείων, terrarium, επίπλων, τεχνολογίας, φωτισμού, αξεσουάρ και επίπλων. Όσον αφορά τα μικρά θηλαστικά και τα πτηνά, ιδίως τις τροφές για ζώα συντροφιάς και τα προϊόντα περιποίησης αναμένεται να εκπροσωπούνται σε σημαντικό βαθμό. Στον τομέα των ζώων κήπου, οι κατασκευαστές θα παρουσιάσουν τις τελευταίες καινοτομίες τους στους τομείς των λιμνών και της χειμερινής διατροφής. Άλλα τμήματα προϊόντων περιλαμβάνουν ιππασία και εξοπλισμό καταστημάτων. Επιπλέον, το ακμάζον τμήμα προϊόντων Petfood Technology θα συμπληρωθεί τόσο κατά την διάρκεια της Interzoo, όσο και την προηγούμενη ημέρα, στις 6 Μαΐου 2024, από το Petfood Forum Europe που διοργανώνεται σε συνεργασία με την WATT Global Media. Το συνέδριο θα φέρει κοντά ειδικούς σε θέματα τροφών για κατοικίδια, επεξεργασίας και συσκευασίας.