Η Nature’s Food προετοιμάζει την παρουσία της στην Interzoo 2022

δελτίο τύπου της εταιρείας Real Nature’s Food

Μετά από δύο χρόνια παγκόσμιας ανάκλησης όλων των εκθέσεων λόγω της πανδημίας Covid, φέτος θα πραγματοποιηθεί η έκθεση INTERZOO 2022, στις 22-24 Μαΐου 2022, στη Νυρεμβέργη, μια από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες εκθέσεις στο χώρο της βιομηχανίας κατοικίδιων ζώων.

H Real Nature’s Food, δίνοντας και φέτος δυναμικό παρόν στις διεθνείς αγορές, θα λάβει μέρος σε αυτήν την παγκόσμιου βεληνεκούς έκθεση, με ένα άκρως εντυπωσιακό και σύγχρονο περίπτερο. Σκοπός της εταιρείας μας είναι να παρουσιάσει τα νέα πλήρη και ολοκληρωμένα γεύματα BARF για σκύλους και για γάτες αλλά και τις φυσικά αποξηραμένες λιχουδιές μας, στο ευρωπαϊκό και όχι μόνο φιλοζωικό κοινό. Είμαστε σίγουροι ότι οι εξαιρετικές Α’ ύλες των προϊόντων μας, οι καινοτόμες συσκευασίες και κυρίως τα πρωτοποριακά και κτηνιατρικά εγκεκριμένα γεύματα της RNF θα εντυπωσιάσουν τους συνεκθέτες και όλους επισκέπτες της έκθεσης.

Σας προσκαλούμε να μας επισκεφτείτε στο Hall 7, stand 863, να δείτε τα προϊόντα μας και τις εξαιρετικές συσκευασίες μας και να συζητήσουμε τις δυνατότητες διεύρυνσης του δικτύου αγορών και νέων συνεργασιών.