Η Interzoo διατηρεί ένα στενό δίκτυο συνεργασίας στις ΗΠΑ

ΒΙΖΜΠΑΝΤΕΝ / ΟΡΛΑΝΤΟ: Μόλις λίγες εβδομάδες πριν το άνοιγμα της Interzoo 2022, από τις 24 μέχρι τις 27 Μαΐου στη Νυρεμβέργη, η κορυφαία εμπορική έκθεση για τη διεθνή βιομηχανία κατοικίδιων ζώων βρέθηκε με περίπτερο στην έκθεση: Global Pet Expo στις ΗΠΑ.

Η Interzoo εκπροσωπήθηκε με δικό της περίπτερο στην Global Pet Expo από τις 23 μέχρι τις 25 Μαρτίου στο Ορλάντο της Φλόριντα.
«Ο κόσμος ανυπομονεί για την Interzoo το Μάιο», επιβεβαιώνει η δρ. Rowena Arzt, επικεφαλής των εκθέσεων για τη διοργανώτρια της Interzoo, την WZF και συνεχίζει: «Βρεθήκαμε στο Ορλάντο για να μεταδώσουμε τα νέα της Interzoo και απαντήσαμε σε όλες τις ερωτήσεις. Αναγκαστικά εδώ και καιρό, δεν μπορούσαμε να έχουμε άμεση επαφή. Τώρα όμως είναι πάλι εφικτό να συναντηθούμε στις εμπορικές εκθέσεις και θέλαμε να εκμεταλλευτούμε αυτή την ευκαιρία για άμεσο διάλογο με την αμερικάνικη βιομηχανία κατοικίδιων ζώων.»

«Το ενδιαφέρον που δείχνουν οι εκθέτες από την Αμερική αλλά και οι επισκέπτες, είναι τεράστιο», λέει ο Gordon Bonnet, CEO της WZF και επίτιμος συνομιλητής του Γερμανικού οργανισμού εμπορίου και βιομηχανίας κατοικίδιων ζώων, ZZF.
«Από την πρώτη κιόλας μέρα της έκθεσης ήμασταν σε θέση να ενημερώσουμε πολλές ενδιαφερόμενες εταιρίες για την επερχόμενη νέα έκδοση της Interzoo».

Οι ΗΠΑ είναι μια σημαντική επισκέπτρια χώρα για την Interzoo καθώς οι Αμερικάνοι κατασκευαστές κατατάσσονται στους τέσσερις κορυφαίους εκθέτες.

Ανάμεσα στους περίπου 1300 εκθέτες από 60 χώρες στην έκθεση Interzoo 2022, συμμετέχουν αυτή τη στιγμή 68 αντιπρόσωποι από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι 25 εκθέτουν μέσω του επίσημου εθνικού περιπτέρου των ΗΠΑ «Country Pavilion USA». Οι αμερικάνικες εταιρίες παρουσιάζουν κυρίως ζωοτροφές, τεχνολογικά προϊόντα, αξεσουάρ για σκύλους και γάτες και ενυδρεία.

Σύμφωνα με την έρευνα που δημοσίευσε η συνδιοργανώτρια οργάνωση της Global Pet Expo, APPA (American Pet Products Association), το 70% των νοικοκυριών στην Αμερική έχουν κι από ένα κατοικίδιο. Αυτό μεταφράζεται σε 90,5 εκατομμύρια σπίτια.
$103.6 (€ 93.6) δισεκατομμύρια ξοδεύτηκαν σε προϊόντα και αξεσουάρ για κατοικίδια στη χώρα. Ο αριθμός αυτός αναμενόταν να φτάσει στα $109.6 (€ 99.0) δισεκατομμύρια για το 2021.

Για να παρουσιαστεί αναλυτικά αυτή την πλούσια και πολύπλευρη αγορά των ΗΠΑ, κατά τη διάρκεια της Interzoo 2022, θα πραγματοποιηθεί τη δεύτερη μέρα της έκθεσης, ως μέρος του υποστηρικτικού προγράμματος της Interzoo 2022, μια ξεχωριστή ημερίδα με τίτλο: Country Session USA. Σε αυτή θα δωθούν όλες οι πληροφορίες για την αγορά και θα αναλυθούν οι κανονισμοί των εισαγωγών. Επιπλέον, θα υπάρχει η δυνατότητα να πραγματοποιηθούν διασυνοριακές επαφές και να διευκρινιστούν αναπάντητα ερωτήματα σε θέματα σχετικά με την αμερικανική αγορά.