Συζήτηση με τα κορυφαία στελέχη της Interzoo

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑ-COVID ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Λίγες μόνο εβδομάδες πριν την Interzoo 2022 και ο εκδότης του περιοδικού μας κ. Βασίλης Γουλιέλμος, είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της WZF/ZZF κο Gordon Bonnet και την Επικεφαλής των Εκθέσεων, Δρ.Rowena Arzt

H έκθεση Interzoo 2022 απέχει μόλις λίγες εβδομάδες. Τι θα θέλατε να πείτε στους εκθέτες και τους επισκέπτες της έκθεσης; Πόσοι υπολογίζετε ότι θα είναι οι εκθέτες και σε τι μπορούν να προσβλέπουν οι επαγγελματίες του κλάδου;

Δρ. Rowena Arzt: Αυτή τη στιγμή έχουμε πάνω από 1.300 εκθέτες από περισσότερες από 60 χώρες που αντιπροσωπεύουν ολόκληρο το φάσμα της βιομηχανίας ζώων συντροφιάς. Είναι σίγουρο ότι ολόκληρος ο κλάδος, όλοι οι επαγγελματίες, των προϊόντων και των αξεσουάρ για τα ζώα συντροφιάς, ανυπομονούν για αυτή τη φυσική συνάντηση τον Μάιο.
Gordon Bonnet: Είναι επίσης σημαντικό να τονίσουμε ότι ακόμα και τώρα πραγματοποιούνται νέες εγγραφές εκθετών, τις τελευταίες ημέρες περισσότερες, συμπεριλαμβανομένων αυτών από τη Γερμανία και την Ασία. Η επερχόμενη χαλάρωση των μέτρων του κορωνοϊού είναι ένα επιπλέον καλό σημάδι.
Λαμβάνουμε ισχυρό μήνυμα από τον κλάδο ότι η Interzoo, ως η σημαντικότερη πλατφόρμα επικοινωνίας, είναι τώρα πιο σημαντική από ποτέ.

Πώς θα είναι αλήθεια η έκθεση σε σύγκριση με την τελευταία της έκδοση το 2018; Τι θα έχει αλλάξει; Ποιες καινοτομίες θα υπάρξουν;

Δρ. Rowena Arzt: Η εμπορική έκθεση καλύπτει φέτος το μεγαλύτερο μέρος του εκθεσιακού κέντρου της Νυρεμβέργης και για πρώτη φορά θα χρησιμοποιήσει τρεις εισόδους – έχουμε μεγάλα πλάνα. Σχεδιάζοντας την εμπορική έκθεση, λαμβάνουμε υπόψη μια ακόμα πιο εξελιγμένη ιδέα υγιεινής που αποσκοπεί στο να προσφέρει στους εκθέτες και τους επισκέπτες μια ασφαλή, ελκυστική και επιτυχημένη εμπειρία. Με τη νέα εφαρμογή της Interzoo, δημιουργούμε επίσης νέους τρόπους ώστε να υποστηρίξουμε την έκθεση όσο το δυνατόν καλύτερα, με τη βοήθεια ψηφιακών υπηρεσιών.

Από ποιες χώρες αναμένονται επισκέπτες και εκθέτες;

Δρ. Rowena Arzt: Όσον αφορά τους εκθέτες, εκπροσωπούνται εταιρείες από περισσότερες από 60 χώρες. Το 20% των εκθετών προέρχονται από τη Γερμανία. Συνήθως το ένα τέταρτο των επισκεπτών προέρχεται από τη Γερμανία, περίπου 40% με 45% από άλλες ευρωπαϊκές χώρες και μεταξύ 30% και 35% από πιο μακρινές χώρες. Εκτός από τη Γερμανία, ισχυρές χώρες από τις οποίες προέρχονται επισκέπτες είναι η Ιταλία, η Μεγάλη Βρετανία, οι ΗΠΑ, το Βέλγιο, οι Κάτω Χώρες, η Τουρκία, η Γαλλία, η Ισπανία και η Πολωνία. Αναμένουμε παρόμοια κατανομή φέτος, με πιθανώς ελαφρώς μικρότερο αριθμό επισκεπτών.

Με ποιον μπορούν να επικοινωνήσουν οι ενδιαφερόμενοι, ειδικά από το εξωτερικό; Πού μπορούν να βρουν ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με την είσοδο, την υγιεινή, τη διαμονή, τη μεταφορά, την πρόσβαση σε εστιατόρια κ.λπ.;

Gordon Bonnet: Οι επισκέπτες μπορούν να βρούν πολλές πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Interzoo: www.interzoo.com. Αλλά φυσικά, η ομάδα εκδηλώσεων όπως και η υπηρεσία επισκεπτών είναι επίσης διαθέσιμες για ερωτήσεις.

Προσωπικά, τι προσδοκίες έχετε από την Interzoo 2022;

Δρ. Rowena Arzt: Ανυπομονώ για μια προσωπική επανένωση με όλους τους επαγγελματίες του κλάδου και να θυμηθούμε όλοι μαζί πλέον την όμορφη ατμόσφαιρα των εμπορικών εκθέσεων.
Gordon Bonnet: Δεν μένει παρά να αναφέρω πόση έμπνευση νιώθω όταν βλέπω όλα αυτά τα περίπτερα, ρίχνω μια ματιά στα προϊόντα και μιλάω με διεθνείς εκθέτες και επισκέπτες. Ξαφνικά, όλα τα τρέχοντα θέματα της βιομηχανίας των κατοικίδιων ζώων συμπυκνώνονται σε ένα γεγονός, σε μια μαγική στιγμή. Οι σχέσεις δυναμώνουν, νέες συνεργασίες δημιουργούνται, οι άνθρωποι έρχονται πιο κοντά. Η Interzoo εμπλουτίζει, ακονίζει το μυαλό και είναι βάλσαμο για την ψυχή. Και φέτος, μετά τις στερήσεις των δύο τελευταίων ετών, χρειαζόμαστε αυτή την έκθεση περισσότερο από ποτέ!