Η Josera τιμήθηκε με το βραβείο του GlobalPets Forum 2022

Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΕΝΟΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ

δελτίο τύπου της εταιρείας Α. & Δ. Τριανταφύλλου Α.Ε.

Η Josera είναι γνωστό πως όλα τα χρόνια της παρουσίας της στον κλάδο κοιτάει υπεύθυνα τον καταναλωτή στα μάτια, στοχεύοντας πάντα στη δημιουργία ποιοτικών τροφών. Η εταιρεία παρακολουθεί τους καταναλωτές και τις ανάγκες τους ή ακόμη καλύτερα τις ανάγκες των τετράποδων φίλων τους, και αυτή η φιλοσοφία είναι που της χάρισε το βραβείο του GlobalPets Forum 2022! Η Βαυαρική εταιρεία από το Kleinheubach απέδειξε πόσο καλά λειτουργεί η αλληλεπίδραση αυτή, και όχι μόνο κατά την περίοδο του κορονοϊού.

Η στενή συνεργασία με τους επιχειρηματικούς εταίρους και η ιδιαίτερη προσοχή στον τελικό καταναλωτή με στόχο να εξασφαλίζει τις πιο ωφέλιμες τροφές στο πιάτο του κατοικιδίου σας, αποτελούν σταθερό άξονα της εταιρείας από την ημέρα της ίδρυσής της.

Η εταιρεία ανταποκρίθηκε εξαιρετικά σε αυτή την λογική, και ειδικότερα τα τελευταία χρόνια με την αύξουσα ζήτηση του διαδικτύου: «Έχουμε λάβει αρκετές πρωτοβουλίες για να υποστηρίξουμε τους εμπόρους λιανικής και τις τοπικές επιχειρήσεις. Μια σημαντική πρωτοβουλία είναι το Yellow Hearts Club, μια ειδική καμπάνια για την αποκλειστική γκάμα προϊόντων που υποστηρίζει τους πιστοποιημένους συνεργάτες μας, διατηρεί το ενδιαφέρον τους και ενισχύει την ισχύ των πωλήσεών τους συμπεριλαμβάνοντας συμβουλές, προσφορές και τεχνογνωσία για την υποστήριξη του επιχειρηματικού τμήματος», λέει ο Stephan Hoose, Διευθύνων Σύμβουλος της Josera Petfood.

Η Josera φεύγει με το βραβείο

Η κριτική επιτροπή των βραβείων GlobalPets Forum 2022 συμφώνησε ότι η Josera «ηγείται του δρόμου στην προσαρμογή και την εξυπηρέτηση του «νέου καταναλωτή». Από αυτή την άποψη, η εμπειρία της εταιρείας για περισσότερα από 80 χρόνια στη βιομηχανία τροφών για ζώα συντροφιάς στάθηκε σε καλή θέση – καθώς και τα πρότυπα της υψηλότερης ποιότητας, που είναι πάντα προσαρμοσμένα στις επιθυμίες και τις ανάγκες του τελικού καταναλωτή.
Το βραβείο GlobalPets Forum 2022 Award απονέμεται κάθε χρόνο σε εταιρείες που διακρίνονται στον κλάδο σε σχέση με συγκεκριμένα θέματα. Το θέμα της φετινής εκδήλωσης ήταν: “Νέος καταναλωτής: μπορείτε να τον ακολουθήσετε;”
Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στο GlobalPETS Forum 2022 στην Ολλανδία. Ο Διευθύνων Σύμβουλος Stephan Hoose παρέλαβε το βραβείο με περήφανο χαμόγελο. «Πρέπει να κάνουμε τον τελικό καταναλωτή ευτυχισμένο», τόνισε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του. «Αυτό ακριβώς επιδιώκει η εταιρεία Josera από την αρχή και αυτό θα συνεχίσει να το κάνει, ανεξάρτητα από τις εξωτερικές επιρροές που μπορεί να συναντήσουμε και τις προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίσουμε».

Πρέπει να κάνουμε τον τελικό καταναλωτή ευτυχισμένο. Αυτό ακριβώς επιδιώκει η εταιρεία Josera από την αρχή και αυτό θα συνεχίσει να το κάνει, ανεξάρτητα από τις εξωτερικές επιρροές που μπορεί να συναντήσουμε και τις προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίσουμε.

Η Josera συνεχίζει μπροστά

Η ομάδα της Josera είναι απόλυτα ενθουσιασμένη που έλαβε επάξια το βραβείο GlobalPets 2022 για τις συλλογικές της προσπάθειες να μην χάνει ποτέ από τα μάτια της τον καταναλωτή, ακόμη και σε δύσκολους καιρούς. Ως πρωτοπόρος στον κλάδο, η εταιρεία θέλει να συνεχίσει να ανοίγει νέους δρόμους στο μέλλον, ακολουθώντας μονοπάτια που καταλήγουν στο ίδιο σημείο: δηλαδή στα μπολ των κατοικιδίων παγκοσμίως.

Λίγα λόγια για τη Josera:

Ως Γερμανική εταιρεία, ειδικός στις πρώτης τάξεως τροφές για κατοικίδια ζώα, μπορούμε να ανατρέξουμε σε 80 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας. Η υγεία του κατοικίδιου ζώου, η εξαιρετική γεύση, η εξαιρετική πεπτικότητα και η συμβατότητα έχουν ύψιστη προτεραιότητα στη Super Premium διατροφή για σκύλους και γάτες. Η υγεία των τετράποδων φίλων μας, η βιώσιμη δράση και η υπευθυνότητα απέναντι στους συνανθρώπους μας και τα ζώα έχουν για τη Josera ύψιστη προτεραιότητα σε καθημερινή βάση. Στο διαπιστευμένο εργαστήριο της Josera, τεχνικοί τροφίμων, βιολόγοι και τεχνικοί εργαστηρίων εργάζονται σκληρά για να διασφαλίζουν ότι οι τροφές που παράγονται είναι πάντα εξαιρετικής ποιότητας, χρησιμοποιώντας μόνο υψηλής ποιότητας φυσικά συστατικά. Χωρίς την χρήση τεχνητών χρωστικών, αρωματικών ουσιών ή συντηρητικών, έτσι όλες οι τροφές είναι GMO-free. Το κρέας προέρχεται αποκλειστικά από ζώα που έχουν εγκριθεί για ανθρώπινη κατανάλωση. Στόχος της Josera είναι να εξετάσει το μέλλον της διατροφής των κατοικιδίων με βάση τη μακροχρόνια παράδοσή της ως ηγέτης και πρωτοπόρος στο κλάδο. Εστιάζει πάντα στην ευημερία των ζώων, των ανθρώπων αλλά και του περιβάλλοντος. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!