ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΕΩΣ ΠΕΜΠΤΗ 9 ΜΑΐΟΥ – ZOOMARK 2019

πηγή: δελτίο τύπου ZOOMARK, μετάφραση-απόδοση στα ελληνικά Nατάσσα Κωστάκη

Για 18η χρονιά η πολυαναμενόμενη διεθνής έκθεση προϊόντων και αξεσουάρ ζώων συντροφιάς Zoomark 2019, είναι το event που περιμένουν με ανυπομονησία οι επιχειρηματίες του κλάδου των pet σε όλο τον κόσμο!
Μία πλατφόρμα επικοινωνίας, η οποία προσελκύει και δικτυώνει πάνω από 27.000 αγοραστές παγκοσμίως!

Η Zoomark International είναι η κυρίαρχη επαγγελματική έκθεση στην Ευρώπη, και εν μέσω των δύσκολων χρόνων που διανύουμε, δίνει τη δυνατότητα για επιχειρησιακή ανάπτυξη, ανταλλαγή απόψεων, ενώ ταυτόχρονα παρέχει το ιδανικό κίνητρο για επαγγελματική αναβάθμιση και καινοτομία. Αποκαλύπτει τις τελευταίες τάσεις στα προϊόντα και τα αξεσουάρ για ζώα συντροφιάς, αποτελεί σημείο συνάντησης των μεγαλύτερων εταιριών, προωθεί την επιχειρηματικότητα και συμβάλλει στην ανάπτυξη νέων συνεργασιών στην Ιταλία, αλλά και παγκοσμίως.
Η τελευταία έκθεση, η οποία έλαβε χώρα το 2017, είχε σημαντική ανταπόκριση και μεγάλη επισκεψιμότητα. Επίσης, με την προσθήκη επιπλέον εκθεσιακού χώρου κατέστη δυνατή η φιλοξενία περισσότερων εταιριών με προϊόντα και αξεσουάρ για ζώα συντροφιάς, οι οποίες παρέμεναν στη λίστα αναμονής. 735 εκθέτες, από τους οποίους 479 από 42 διαφορετικές χώρες, έδωσαν το «παρών» με σκοπό να αντιπροσωπεύσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα νεότερα προϊόντα και αξεσουάρ για ζώα συντροφιάς από τη διεθνή αγορά. Ο αριθμός των αγοραστών που παρευρέθησαν στη Zoomark ξεπέρασε τους 27.000, εκ των οποίων το ένα τρίτο προερχόντουσαν από 100 ξένες χώρες, σημειώνοντας με αυτόν τον τρόπο μία αύξηση της τάξεως του +25%, σε σύγκριση με την έκθεση του 2015.

Αναμένεται θεαματική προσέλευση στη Zoomark 2019
Οι προετοιμασίες για την επαγγελματική έκθεση Zoomark συνεχίζονται, και η λίστα των εκθετών που είναι διαθέσιμη ηλεκτρονικά ανανεώνεται συνεχώς. Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τις εταιρίες που συμμετέχουν ανάλογα τη χώρα ή την κατηγορία προϊόντος: ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο, σχεδιασμένο με τέτοιον τρόπο ώστε να βοηθήσει τους επισκέπτες να οργανώσουν τον χρόνο τους κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Κλικάροντας στην ονομασία της εκάστοτε εταιρίας – εκθέτη εμφανίζονται πληροφορίες σχετικά με την εταιρία, τα προϊόντα της και τις ειδικές προσφορές που παρέχουν κατά τη διάρκεια της έκθεσης.
«Μπορούμε πλέον να αποκαλύψουμε ότι ο αριθμός των εκθετών έχει αυξηθεί σημαντικά», σχολιάζει ο Marco Momoli, Διευθυντής Πωλήσεων του BolognaFiere, «και τα περίπτερα έχουν σχεδόν όλα δεσμευτεί. Συγκεκριμένα, φέτος έχουν δηλώσει συμμετοχή περισσότερες ξένες εταιρίες, ένα ποσοστό της τάξεως του 70% του συνολικού αριθμού των εκθετών. Αυτό αποδεικνύει ότι η Zoomark International είναι διεθνώς αναγνωρίσιμη, κάτι στο οποίο στοχεύαμε τα τελευταία χρόνια.
Επιπρόσθετα, όλο και περισσότεροι εκθέτες και επαγγελματίες επισκέπτες συμβουλεύονται την επίσημη ιστοσελίδα μας για πληροφόρηση, τους οποίους ενημερώνουμε συνεχώς μέσω e-mail και μέσω των newsletters μας. Αυτή η συνεχή επικοινωνία μας επιτρέπει να λαμβάνουμε πολύτιμες πληροφορίες, με στόχο να δημιουργήσουμε ένα ακόμη πιο ολοκληρωμένο event, σε όλους τους τομείς. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για την απόφασή μας φέτος η Zoomark να λειτουργήσει από τη Δευτέρα έως την Πέμπτη και αναμένουμε θετική ανταπόκριση από τους επαγγελματίες επισκέπτες.»

Θα υπάρχουν οκτώ εθνικοί αντιπρόσωποι (Κίνα, Η.Π.Α., Καναδάς, Ηνωμένο Βασίλειο, Βραζιλία, Ταϊβάν, καθώς και νέες προσθήκες, με συμμετοχή από την Ινδία και την Τσεχία): τα νέα γκρουπ θα προσελκύσουν περισσότερους ξένους επαγγελματίες επισκέπτες, ενισχύοντας τις διαδικτυακές δραστηριότητες, οι οποίες είναι μείζονος σημασίας για τους εκθέτες και τους αγοραστές.
Φέτος, στη Zoomark 2019 θα εδραιωθεί το Aqua Project, μία ειδική ενότητα αφιερωμένη στο ενυδρείο. Γύρω από τον συγκεκριμένο χώρο, όπου θα τοποθετηθούν δύο εντυπωσιακά ενυδρεία και μία λίμνη με ψάρια, οι εκθέτες θα εκθέτουν τα καινοτόμα προϊόντα τους, παρουσιάζοντας ποικιλία ψαριών, τροφών και οικοσυστημάτων, ακολουθώντας όλες τις τελευταίες τάσεις στον κλάδο.

Γιατί να επισκεφτείτε τη Zoomark International
H έκθεση Zoomark, που διοργανώνεται από την Bolognafiere, είναι το πιο σημαντικό επαγγελματικό event στον κλάδο των προϊόντων και αξεσουάρ για ζώα συντροφιάς της Ευρώπης το 2019. Η τελευταία έκθεση, η οποία έλαβε χώρα το 2017, σημείωσε μία αύξηση της τάξεως του 17% στον αριθμό των εκθετών και 25% στον αριθμό των επαγγελματιών επισκεπτών.

Επιπλέον, η Zoomark παρέχει:
Διευρυμένο εκθεσιακό χώρο. Με σκοπό να καταστεί δυνατή η φιλοξενία των παραγωγών και των αγοραστών του κλάδου από την Ιταλία, αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις που προκύπτουν από το συνεχές αυξανόμενο αριθμών των εταιριών που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη Zoomark, οι διοργανωτές αποφάσισαν να προσθέσουν περισσότερο εκθεσιακό χώρο. Η φετινή Zoomark θα διαθέτει 53.000 τ.μ., προσφέροντας έτσι μεγαλύτερες δυνατότητες, καθώς και την εμπειρία της διασύνδεσης στους εκθέτες και τους επισκέπτες.

Νέες ημέρες λειτουργίες. Με σκοπό να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των εκθετών και των επισκεπτών, η Zoomark 2019 θα λειτουργήσει από τη Δευτέρα 6, έως την Πέμπτη 9 Μαΐου, παρέχοντας τη δυνατότητα στους επαγγελματίες να οργανώσουν την επίσκεψή τους τις ημέρες που επιθυμούν, κατανέμοντας ισάξια τον αριθμό των επισκεπτών.

Zoomark International, 6 έως 9 Μαΐου 2019, Bolognafiere
Aπευθύνεται μόνο σε επαγγελματίες του κλάδου προϊόντων και αξεσουάρ ζώων συντροφιάς.
Περισσότερα: http://www.zoomark.it