Τον Οκτώβριο του 2021 η διεξαγωγή του 11ου Forum Κτηνιατρικής Ζώων Συντροφιάς

πηγή: δελτίο τύπου ΕΛΕΚΖΣ www.hcavs.gr

Αθήνα, 2 Ιουλίου 2020. Το ΔΣ της ΕΛΕΚΖΣ σε ανοιχτή επιστολή προς όλους τους κτηνιάτρους ανακοίνωσε τα παρακάτω:

Αγαπητοί Συνάδελφοι και Συνεργάτες, Δυστυχώς όπως διαμορφώνεται η κατάσταση μέχρι σήμερα, δεν μας επιτρέπει να υλοποιήσουμε με ασφάλεια το ραντεβού μας τον Οκτώβριο του 2020.
Λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας του κορωνοϊού, αποφασίσαμε να μεταθέσουμε εκ νέου τη διεξαγωγή του 11ου FORUM Κτηνιατρικής Ζώων Συντροφιάς για τις 16-17 Οκτωβρίου 2021, με προσυνεδριακά σεμινάρια την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021.
Πρώτη μας προτεραιότητα αποτελεί η ασφάλεια όλων των συνέδρων, ομιλητών και εκθετών που ήδη έχουν εγγραφεί από την Ελλάδα, την Κύπρο και άλλες γειτονικές χώρες.

Όπως διαφαίνεται όμως η υγειονομική αναστάτωση και τα μέτρα προστασίας του πληθυσμού θα συνεχιστούν για κάποιο διάστημα ακόμα, αφήνοντάς μας κανένα περιθώριο άλλης επιλογής.

Το FORUM είναι για όλους εμάς για γιορτή, μια ευκαιρία να συναντηθούμε, να κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα από την καθημερινότητά μας, να γνωρίσουμε νέους συναδέλφους, να ανανεώσουμε τις γνώσεις μας, να έρθουμε σε επαφή με τις εταιρείες του χώρου μας και να ενημερωθούμε για ότι καινούργιο κυκλοφορεί στην κτηνιατρική αγορά.

Λυπούμαστε για την αναστάτωση και ελπίζουμε στη κατανόησή σας. Ευχόμαστε και ελπίζουμε σύντομα να επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

Καλό καλοκαίρι,
Το ΔΣ της ΕΛΕΚΖΣ