Η Ελλάδα που επιχειρεί, στη ZOOMARK 2023


Η συμμετοχή της Ελλάδας
στην 20η έκδοση της Zoomark,
της διεθνούς εμπορικής έκθεσης
για τα προϊόντα διατροφής, τα
αξεσουάρ και την φροντίδα
των ζώων συντροφιάς, που
πραγματοποιήθηκε στο
εκθεσιακό κέντρο BolognaFiere
από τις 15 έως τις 17 Μαΐου,
στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Η εταιρία WELL DONE Ltd., πέρα από την οργάνωση του Εθνικού Περιπτέρου, υλοποίησε πληθώρα δράσεων προβολής τόσο του περιοδικού PETS TODAY όσο και της έκθεσης PETS TODAY 2024, projects τα οποία έχουν ως στόχο την ενίσχυση της εικόνας της Ελληνικής επιχειρηματικότητας του κλάδου, σε επίπεδο παραγωγής αλλά και διανομής.
Τόσο οι τέσσερις Ελληνικές εταιρίες που συμμετείχαν στο εθνικό περίπτερο που οργάνωσε και υποστήριξε η WELL DONE Ltd, αλλά και οι παράλληλες συμμετοχές εκτός του εθνικού περιπτέρου, σημείωσαν τεράστια επιτυχία, επιβεβαιώνοντας την επιλογή τους για εξωστρέφεια, ως έναν κεντρικό ρόλο στις δραστηριότητες μάρκετινγκ και την επαγγελματική τους ανάπτυξη.
Η ZOOMARK 2023 αυτή καθ’ αυτή, όσο και η WELL DONE Ltd., ανταποκρίθηκαν στην υπόσχεσή τους, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία και επιβεβαιώνοντας τον ρόλο της συνεργασίας τους.
Η έκθεση που έσπασε ρεκόρ έδωσε μεγάλη ώθηση και στην Εθνική συμμετοχή τονίζοντας την διεθνή εμβέλεια της Ελληνικής Παραγωγής και διανομής.


Οι ελληνικές εταιρείες του
κλάδου μπορούν να κατακτήσουν
το μερίδιο που τους αναλογεί
από αυτή τη συνεργασία, σε αυτή
την ακόμα πολλά υποσχόμενη
αγορά των ζώων συντροφιάς, με
πλήθος νέων προϊόντων
και υπηρεσιών

Το βλέμμα όλων πλέον στρέφεται στο 2024 και στην προετοιμασία του Εθνικού περιπτέρου για την INTERZOO 2024 αλλά και για την PETS TODAY 2024. Όπως μας δηλώνει ο κ. Βασίλης Γουλιέλμος, διοργανωτής: «Οι σχέσεις του project PETS TODAY (περιοδικό και κλαδική έκθεση) με την INTERZOO βρίσκονται στο καλύτερο επίπεδο των τελευταίων χρόνων. Οι ελληνικές εταιρείες του κλάδου μπορούν να κατακτήσουν το μερίδιο που τους αναλογεί από αυτή τη συνεργασία, σε αυτή την ακόμα πολλά υποσχόμενη αγορά των ζώων συντροφιάς, με πλήθος νέων προϊόντων
και υπηρεσιών. Στην WELL DONE Ltd, αναγνωρίζοντας τη στρατηγική σημασία της εν λόγω συνεργασίας, θα συνεχίσουμε να παρέχουμε τη στήριξη που απαιτείται ενισχύοντας την εξωστρέφεια των ελληνικών εταιρειών του κλάδου».


Η έκθεση που έσπασε ρεκόρ έδωσε μεγάλη ώθηση και στην Εθνική συμμετοχή
τονίζοντας την διεθνή εμβέλεια της Ελληνικής Παραγωγής και διανομής