ZOOMARK 2025: Οι εγγραφές εκθετών ξεκίνησαν!

Η οργανωτική ομάδα της Zoomark γίνεται όλο και πιο φιλόδοξη στα έργα και τους στόχους της, με στόχο να ξεπεράσει τους εξαιρετικούς αριθμούς ρεκόρ του 2023, που κατέλαβε έκταση μεγαλύτερη από 68.000 τετραγωνικά μέτρα εκθεσιακού χώρου, με 1.060 εκθέτες από 57 διαφορετικές χώρες και συνολικά 27.950 επισκέπτες. Το 62% των οποίων ήταν από το εξωτερικό.

Τα σημάδια δείχνουν ήδη την θετική πορεία: με λίγο περισσότερο από ένα χρόνο πριν την επόμενη έκδοση, οι εγγραφές εκθετών έχουν ξεκινήσει και η έκθεση που έχει προγραμματιστεί για τον Μάιο του 2025 πρόκειται να ανταποκριθεί στα νέα δεδομένα που δημιουργούνται και να είναι μεγαλύτερη και πιο «τολμηρή» από ποτέ. Ο κύριος στόχος της Zoomark 2025 είναι στην πραγματικότητα να ανταποκριθεί σε μια ολοένα και πιο καινοτόμα και πλούσια προσέλευση εταιρειών και να εμπνεύσει το ενδιαφέρον των επαγγελματιών για τα ζώα συντροφιάς από όλο τον κόσμο.

Και τα στοιχεία εγγραφής εκθετών φαίνονται ήδη εντυπωσιακά! Το 50% του εκθεσιακού ώρου στη Zoomark 2025 έχει ήδη κλείσει, χάρη στην εκστρατεία Rebooking and Early Bird. Λόγω αυτού του σημαντικού αποτελέσματος, οι διοργανωτές χρειάστηκε ήδη να επεκτείνουν τον εκθεσιακό χώρο, προσθέτοντας την Αίθουσα 28 στον χάρτη της εκδήλωσης.

Η προσφορά συνεχίζεται! Εταιρείες που δεν έχουν κλείσει ακόμη τη θέση τους στην έκθεση μπορούν να επωφεληθούν από την τιμή early bird έως τις 30 Ιουνίου και να λάβουν έκπτωση 5% στην τιμή του εκθεσιακού χώρου.

 

Γιατί να λάβετε μέρος στη Zoomark 2025;

Γιατί η Zoomark σκοπεύει να είναι πολύ περισσότερα από μια απλή έκθεση προϊόντων. Είναι ένα διεθνές σημείο αναφοράς που το 2023 προσέλκυσε 28.000 επισκέπτες από όλο τον κόσμο, ένας πραγματικός συνεργάτης για τους επαγγελματίες του κλάδου και το ιδανικό σημείο για τη δημιουργία νέων συνεργασιών για την ενίσχυση των επιχειρήσεων. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Η Zoomark είναι μια ουσιαστική συνάντηση για ολόκληρη τη διεθνή κοινότητα των ζώων συντροφιάς. Προσφέρει μια βασική ευκαιρία για συνεχή εκπαίδευση και διασύνδεση με άλλους επαγγελματίες, με στόχο την οικοδόμηση κουλτούρας και τη διευκόλυνση της ανταλλαγής ιδεών, έργων, στρατηγικών και προοπτικών στη διεθνή αγορά κατοικίδιων ζώων.

 

Zoomark 2025:

Νέα χαρακτηριστικά και παλιές αγαπημένες ενότητες!

Οι διοργανωτές εργάζονται ήδη σκληρά για μια σειρά από νέες ενότητες για εκθέτες και επισκέπτες για τον Μάιο του 2025, οι οποίες θα παρουσιαστούν τους επόμενους μήνες. Η ενότητα Pet Vision εξακολουθεί να είναι η καρδιά της έκθεσης, στρέφοντας τα φώτα της δημοσιότητας στα ζώα συντροφιάς: ο τέλειος τρόπος για να αποκτήσετε μια επισκόπηση του παρόντος και του μέλλοντος της βιομηχανίας κατοικίδιων ζώων. Η Zoomark σας φέρνει με τόλμη όλες τις τελευταίες τάσεις, ανάγκες και οράματα του κλάδου, επιβεβαιώνοντας την ηγετική της θέση στην Ευρώπη, και τη γέφυρα με τον υπόλοιπο κόσμο, επιβεβαιώνοντας έτσι την αποστολή της.

Άλλοι τομείς που έχουν ήδη επιβεβαιωθεί είναι το Next 5.0, το οποίο εστιάζει στην αγορά κατοικίδιων ζώων του μέλλοντος, την καινοτομία και την υψηλή τεχνολογία, τη φιλοξενία νεοφυών επιχειρήσεων και εταιρειών που προσφέρουν προηγμένες λύσεις υψηλής τεχνολογίας και το Factory, το νέο έργο που είναι αφιερωμένο σε εταιρείες εφοδιαστικής αλυσίδας: προμηθευτές πρώτων και ημικατεργασμένων υλών, μηχανημάτων, συσκευασίας, βιομηχανικών υπηρεσιών και διανομής.

 

Η Zoomark συναντά τον κλαδικό τύπο στην Interzoo 2024

Εν τω μεταξύ, η Zoomark επιστρέφει σε περιοδεία και τους επόμενους μήνες θα είναι παρών στα κύρια γεγονότα κατοικίδιων ζώων παγκοσμίως:

• Επόμενος σταθμός: Interzoo 2024, από 7 έως 10 Μαΐου στη Νυρεμβέργη. Η Zoomark θα βρίσκεται στο Stand 124 στο Hall 1.

• Και την Τετάρτη 8 Μαΐου από 12:30 έως 1:30 μ.μ. στην αίθουσα Χονγκ Κονγκ του NurnbergMesse, η ομάδα της Zoomark θα συναντηθεί με τον Κλαδικό Τύπο για να ξεκινήσει την ενημέρωση για τη Zoomark 2025, παρουσιάζοντας ιδέες και τάσεις σχετικά με την ιταλική αγορά και προσφέροντας μια προεπισκόπηση της μεγαλύτερης, πιο τολμηρής έκθεσης της βιομηχανίας κατοικίδιων ζώων στην Ευρώπη για το 2025.