ZOOMARK 2021

ΜΠΟΛΟΝΙΑ 10-12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Όλη βιομηχανία των προϊόντων και των αξεσουάρ για τα κατοικίδια θα ξανασυναντηθεί στη Bolognafiere!

Πηγή: δελτίο τύπου zoomark, Μετάφραση – Απόδοση στα ελληνικά: Καλλιρρόη Πανοπούλου

Σας περιμένουμε στη Zoomark International 2021, η οποία θα διεξαχθεί στη Bolognafiere στις 10, 11 και 12 Νοεμβρίου. Η έκθεση θα λάβει μέρος με την καθιερωμένη φυσική μορφή της ακολουθώντας βεβαίως όλες τις απαραίτητες υγειονομικές διαδικασίες για την διασφάλιση της ασφάλειας όλων. Θα είναι διαπροσωπική, όμως θα γίνει με βάση την προσεκτική εκτίμηση της επιδημιολογικής κατάστασης, των πιθανών εξελίξεων και βεβαίως την μέχρι τότε πληθυσμιακή κάλυψη του εμβολιασμού. Είναι μια απόφαση που στέλνει ένα δυνατό και υπεύθυνο μήνυμα στην διεθνή κοινότητα η οποία ανυπομονεί να ξαναβρεθεί, να έχει την ευκαιρία να οραματιστεί, να χτίσει το μέλλον και να επωφεληθεί από τις νέες συνήθειες που έχουν διαμορφωθεί σε αυτή την δύσκολη αλλά εξαιρετικά σημαντική χρονιά.

Οι εκθέτες έχουν δεχθεί τα νέα για την έκθεση με μεγάλο ενθουσιασμό και πολλοί έχουν ήδη επιβεβαιώσει την συμμετοχή τους, κάτι που υπογραμμίζει την σημαντικότητα της έκθεσης για την βιομηχανία ως βασική ευκαιρία δικτύωσης για το 2021.

H Zoomark έχει προσθέσει τον χώρο των New Trends, όπου θα παρουσιάσει τις τεχνολογικές καινοτομίες και τα προϊόντα που εστιάζουν στην αειφόρα και κυκλική οικονομία.

Πέρα από τον χώρο φιλοξενίας των διεθνών εκθετών, η Zoomark International 2021 στον χώρο των New Products (Νέων Προϊόντων) θα προσθέσει τον χώρο των New Trends (Νέων Τάσεων) όπου θα παρουσιάσει τις τεχνολογικές καινοτομίες και τα προϊόντα που εστιάζουν στην αειφόρα και κυκλική οικονομία, τάσεις που επικρατούν σε άλλους κλάδους και ήδη απλώνονται γρήγορα στην βιομηχανία των κατοικίδιων. Παράλληλα με την φυσική έκθεση, η Zoomark International έχει αναπτύξει και μια ψηφιακή πλατφόρμα για να ενισχύσει την εμβέλεια των εκθετών της.
Αυτό θα γίνει επίσης για να διευκολύνει όσους επαγγελματίες δεν είναι εφικτό να παρευρεθούν στην Έκθεση, να μπορέσουν ωστόσο να λάβουν μέρος ψηφιακά.

Οι διοργανωτές επέλεξαν να ξαναγυρίσουν στο πρόγραμμα των μονών – ετών της Zoomark International έπειτα από τα τελείως απρόσμενα γεγονότα των τελευταίων 12 μηνών, τα οποία επίσης άλλαξαν την σχέση των ανθρώπων με τα κατοικίδιά τους. Τα κατοικίδια είναι πλέον ένα σημαντικό κομμάτι της κοινωνίας μας και της καθημερινής μας ζωής, όχι μόνο όταν πρόκειται για την οικογενειακή ζωή αλλά επίσης και όσον αφορά την δουλειά από το σπίτι.
Η φετινή έκθεση υπόσχεται να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα: Οι εταιρείες κατοικίδιων αναπτύσσουν προϊόντα και λύσεις για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες που δημιουργήθηκαν και είναι ευκαιρία να βρεθούμε και να το διοχετεύσουμε σε δημιουργική αξία:
είναι ευκαιρία να αλληλοεπιδράσουμε χωρίς το φίλτρο της οθόνης, να ακούσουμε και άλλες φωνές, να ακούσουμε την «φασαρία» της επιχειρηματικής δραστηριότητας μέσα στην έκθεση και η οποία μπορεί να δημιουργηθεί μόνο με την άμεση διαπροσωπική επαφή.

Η Zoomark International όχι μόνο θα συνεχίσει να προσφέρει στους εκθέτες και τους επισκέπτες ότι προσέφερε πάντα αλλά και όλα τα παραπάνω.
Οι Διοργανωτές και η BolognaFiere εργάζονται με ένα δομημένο σχέδιο εμπλουτισμένο με νέες δραστηριότητες που μπορούν να μεταλλάξουν την έκθεση σε ένα νέο αναβαθμισμένο γεγονός που φιλοδοξεί να καθιερώσει έναν νέο τρόπο συνάντησης και επιχειρηματικής δραστηριότητας, όπου ο βασικός παράγοντας της προσωπικής επαφής είναι ενσωματωμένος και συμπληρώνεται από την προστιθέμενη αξία της ψηφιακής επαφής.

Οι εταιρείες κατοικίδιων αναπτύσσουν προϊόντα και λύσεις για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες που δημιουργήθηκαν και είναι ευκαιρία να βρεθούμε και να το διοχετεύσουμε σε δημιουργική αξία:

Κλείνοντας, η έκθεση αποτελεί ένα πλαίσιο διεθνών εταιρικών σχέσεων που δημιουργούνται βάση των κοινών αναγκών και ενισχύονται από την εμπειρία, για αυτό και η Zoomark International είναι το μεγαλύτερο γεγονός που διεξάγεται στην Ευρώπη κάθε μονό έτος.

Φέτος θα αναλάβει να φέρει την εμπειρία και την ποιότητα της παγκόσμιας βιομηχανίας κατοικίδιων ζώων πέρα από τα σύνορα της και θα αναβαθμίσει το προφίλ της στις διεθνείς αγορές, χάρη στις στρατηγικές συμμαχίες, τις προσωπικές και τις διαδικτυακές συναντήσεις της.

Έτσι επιστρέφουμε στη BolognaFiere, ζητώντας συγνώμη για την καθυστέρηση! Γνωρίζουμε όμως ότι η νέα μορφή της έκθεσης θα επανορθώσει από μόνη της και περιμένουμε με ανυπομονησία να δημοσιεύσουμε τις πρώτες λεπτομέρειες του προγράμματός της. Σε λίγες εβδομάδες θα σας ενημερώσουμε για το πρωτότυπο μείγμα διαδικτυακών και offline δραστηριοτήτων που θα προβάλουν την καθαυτή έκθεση.

Για περισσότερες πληροφορίες
www.zoomark.it