Το Pet Festival επιστρέφει δυναμικά

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 2-5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Ένα ακόμη μοναδικό event, που αποτελεί πλέον θεσμό στην Ελλάδα, μία μεγάλη γιορτή για όλους τους ζωόφιλους, επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη με τη νέα χρονιά!

Στο πλαίσιο της 12ης Διεθνούς Έκθεσης για την Κτηνοτροφία και την Πτηνοτροφία, γνωστή ως Zootechnia, συνεχίζεται η επιτυχημένη συνεργασία μεταξύ της Helexpo και Well Done Μ.Ε.Π.Ε.

Έτσι, στο Pet Festival 2023, που θα πραγματοποιηθεί στα περίπτερα 5 και 6, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για θέματα εκπαίδευσης, διατροφής και υγείας γύρω από τα ζώα συντροφιάς.
Mεταξύ άλλων, το Pet Festival 2023, με βάση τη Θεσσαλονίκη έχει ως στόχο:

1.Την ανάπτυξη του φιλοζωικού αισθήματος των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.

2.Την προβολή εξειδικευμένων προϊόντων, και υπηρεσιών στο ευρύ κοινό.

3.Την εκπαίδευση του καταναλωτή προς τη συνειδητή ιδιοκτησία ζώου συντροφιάς.

Στο Pet Festival 2023, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν εκθέσεις μορφολογίας του Κυνοφιλικού Ομίλου Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης (ΚΟΠΕΘΕ) υπό την αιγίδα του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος, για όλες τις φυλές, κατά τη διάρκεια των οποίων θα μπορείτε να ενημερώνεστε για την αγαπημένη σας φυλή από επίσημους εκτροφείς!Επίσης, θα συναντήσετε την ειδική ενότητα για τη γάτα στο περίπτερο 6, αυτό το υπέροχο και αξιολάτρευτο αιλουροειδές! Η γάτα είναι ένα από τα δημοφιλέστερα κατοικίδια ζώα και ίσως το μοναδικό οικόσιτο αιλουροειδές. Ζει στο περιβάλλον του ανθρώπου εδώ και τουλάχιστον 9.500 χρόνια, ενώ είναι δεινός θηρευτής και μπορεί -γι’ αυτούς που το επιθυμούν- να εκπαιδευτεί σε απλές εντολές! Στο Pet Festival 2023 οι λάτρεις της γάτας θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα πάντα γύρω από αυτή και να παρακολουθήσουν 2 διεθνείς εκθέσεις μορφολαγίας γάτας από την Ελληνική Ομοσπονδία Αιλουροειδών “Felis Greece”.
Τέλος, θα υπάρχουν ειδικές ενότητες για τα μικρά θηλαστικά, τα καναρίνια και τα ερπετά, όπου οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τη συνειδητή ιδιοκτησία, τη φροντίδα τους, τη διατροφή τους, την υγεία τους κ.λπ.!
Το Pet Festival 2023 θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως τις 5 Φεβρουαρίου 2023, στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.H συμμετοχή είναι σημαντική:

• ΓΙΑΤΙ η συμμετοχή σου μεγαλώνει και ισχυροποιεί τη θέση σου στην αγορά.
Προωθείς προσωπικά τις δικές σου πρωτότυπες ιδέες και υπηρεσίες στους κηδεμόνες των ζώων συντροφιάς.
• ΓΙΑΤΙ μπορείς να δημιουργήσεις νέες επιχειρηματικές σχέσεις.
• ΓΙΑΤΙ το κόστος συμμετοχής σε σχέση με το όφελος είναι πολύ μικρότερο από ότι φαντάζεσαι.
• ΓΙΑΤΙ θα έρθεις σε επικοινωνία με ένα δυναμικό αγοραστικό κοινό 40.000 και πλέον επισκεπτών που αγαπούν τα κατοικίδια.

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ:

• Οργανωμένο Γραφείο Τύπου
• Αφίσες και έντυπα σε εξειδικευμένα καταστήματα
• City Posters
• Κλαδικά περιοδικά
• Social Media

Έχεις Pet Shop ή Πανσιόν στη Θεσσαλονίκη; Είσαι Εκπαιδευτής;
ΚΛΕΙΣΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΩΡΑ!!!
για πληροφορίες και κρατήσεις:
[email protected]

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ