Νέοι κωδικοί KONG

KONG Rewards Tennis: Ανθεκτική μπάλα για λιχουδιές – ιδανική για διανοητική διέγερση. Αναπηδά και κυλά με αποτέλεσμα να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των σκύλων. Σχεδιασμένο για «ήσυχο» παιχνίδι

KONG ChewStix: Σε πολλούς σκύλους αρέσει να τρέχουν για να φέρνουν κομμάτια ξύλου και όταν τα πιάνουν να τα μασάνε. Τα KONG ChewStix που περιέχουν πραγματικό ξύλο είναι μία ασφαλής λύση σε αυτή τη συνήθεια! Έχουν στρογγυλεμένες άκρες και επιπλέον καθώς τα μασούν αποκκολούνται φλύδες αντί αιχμηρά κομμάτια οπότε ο σκύλος δεν κινδυνεύει να τραυματιστεί. Τέλος, το άρωμα bacon που διαθέτουν έρχεται σαν ανταμοιβή για την ήρεμη συμπεριφορά τους. Βοηθά στον καθαρισμό των δοντιών και των ούλων.

KONG Marathon: Το KONG Marathon είναι μία λύση για να κρατηθεί απασχολημένος ο σκύλος για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ταιριάζει απόλυτα σε όλα τα KONG Classic παιχνίδια, είναι ιδιαίτερα βολικό και χαρίζει μεγάλη ευχαρίστηση. Ο σκύλος αρχικά λόγω της μυρωδιάς του θα δείξει ενδιαφέρον, θα αρχίσει να το μασάει και θα αρχίσει να διασκεδάζει ανακαλύπτοντας την σκληρότητα και τη γεύση του νέου του παιχνιδιού!
Τα KONG Marathon είναι φυσικά, χωρίς σιτηρά και κατασκευάζονται στις ΗΠΑ. Τοποθετούνται εύκολα – απλά πιέζοντας και στρίβοντας τα «κουμπώνουν» στα KONG Classic. Σε τρία μεγέθη – κατάλληλα για KONG Classic: Small, Medium, Large.

Από την PETLINE