Το περιοδικό Pets Today σε νέα συνεργασία με την εταιρία ερευνών Prorata S.A.

Mια νέα συνεργασία που έχει ως στόχο να προσφέρει φρέσκια ματιά συμβάλλοντας στην έγκαιρη και αποτελεσματική προσαρμογή στις νέες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί λόγω της πανδημίας.

Ξεκινάει από το φθινόπωρο του 2020 μια νέα συνεργασία που έχει ως στόχο να προσφέρει στο κοινό του περιοδικού, τους συνεργάτες αλλά και όλους όσους αγαπούν τα ζώα συντροφιάς, φρέσκια ματιά με δεδομένα και στρατηγικές λύσεις συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην έγκαιρη και αποτελεσματική προσαρμογή στις νέες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί λόγω της πανδημίας.

Τον Νοέμβριο θα διενεργηθεί μεγάλη πανελλαδική έρευνα με στόχο τη διερεύνηση στάσεων και αντιλήψεων των πολιτών για μια σειρά από επίκαιρα θέματα που αφορούν τα ζώα συντροφιάς και τα αδέσποτα όπως για παράδειγμα η συνειδητότητα των ευθυνών που έχει η ουσιαστική φροντίδα ενός ζώου συντροφιάς ανάλογα με το είδος του ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες στοχευμένες έρευνες στους επαγγελματίες των κλάδων που σχετίζονται με τα ζώα συντροφιάς.

Τέλος, τον ίδιο μήνα θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή συζήτηση με άξονα τα ευρήματα της έρευνας/ των ερευνών ανοιχτή στο κοινό και στο επόμενο τεύχος του περιοδικού μας θα συμπεριληφθεί και σχετική αρθρογραφία.

Λίγα λόγια για την Prorata S.A.

Η εταιρία Prorata S.A. έχοντας ως βασικό στόχο την αξιοποίηση της επιστημονικής γνώσης του σήμερα για να συμβάλλει στη στρατηγική ανάλυση του αύριο, χρησιμοποιεί σύγχρονα αξιόπιστα εργαλεία και στελεχώνεται από ομάδα νέων αλλά έμπειρων επιστημόνων που προτείνουν στοχευμένες λύσεις για κάθε ενδιαφερόμενο. Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της έχει συνεργαστεί με δεκάδες εταιρίες του ιδιωτικού τομέα αλλά και οργανισμούς του δημοσίου τομέα, οι οποίες της έχουν δώσει τη δυνατότητα να εξελίσσει διαρκώς τα εργαλεία που διαθέτει επιτρέποντας την εμβάθυνση σε ζητήματα μεθοδολογίας και συλλογής δεδομένων, κρίσιμων για τη χάραξη αποτελεσματικών στρατηγικών ανάπτυξης, μάρκετινγκ και επικοινωνίας.