Κι Είμαστε Ακόμα Ζωντανοί…

2012: Οικονομική κρίση και μνημόνια

2020: Κορωνοϊός και lock down

2022: Ενεργειακή και επισιτιστική κρίση

Θα απαντήσω σε όλα αυτά με το ρεφραίν ενός πολύ γνωστού τραγουδιού της Άλκηστις Πρωτοψάλτη: “κι είμαστε ακόμα ζωντανοί…”

γράφει ο Τάσος Λαζαρίδης

Ναι, έτσι είναι. Για άλλη μια χρονιά πραγματοποιηθηκε εν μέσω των παραπάνω δυσκολιών η έκθεση PETS TODAY 2022 και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Η εταιρεία DONALD παρουσίασε τα καινούργια της προϊόντα και οι επισκέπτες μας πραγματικά ενθουσιάστηκαν τόσο από την ποικιλία όσο και από τις απόλυτα ανταγωνιστικές τιμές. Η άμμος μπετονίτη Ultra Care σε κουτί, η άμμος μπετονίτη Cat Town, η πλήρης σειρά προϊόντων για σκύλους και γάτες της εταιρείας ZAMPA, η ξηρά τροφή MORANDO PROFESSIONAL, τα αξεσουάρ της PANAMA PET, τα περιλαίμια κι οι οδηγοί HABBY, η Grain Free κονσέρβα FAMILY σε πολλές γεύσεις όπως και αρκετά προϊόντα από ανακυκλωμένη πρώτη ύλη είναι μερικά από τα καινούργια προϊόντα τα οποία παρουσιάσαμε και αποσπάσαμε θετικά σχόλια και για την ποιότητά τους αλλά και για τις τιμές τους.

Η προσέλευση των επισκεπτών ήταν στοχευμένη και απόλυτα επαγγελματική. Υπήρχε διάθεση για συνεργασία για ανταλλαγή απόψεων και φυσικά πολύ συζήτηση για το μέλλον του χώρου που δραστηριοποιούμεθα.
Υπήρξε επαφή με πολλούς νέους πελάτες και αποσπάσαμε πολλά θετικά σχόλια για την άρτια παρουσίαση των προϊόντων μας. Η έκθεση δεν είναι πλέον ένα “πανηγύρι”. Είναι ένας χώρος ενεργητικός και πάνω απ’όλα ένας χώρος που μπορεί να αναπτύξει τις δυνατότητες και τις προοπτικές σε όλους όσους δραστηριοποιούνται σε αυτόν τον κλάδο.

Επί τη ευκαιρία αυτού του άρθρου θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ μέρους όλης της ομάδας την εταιρείας DONALD τους εκλεκτούς επισκέπτες του περιπτέρου μας για τα κολακευτικά τους σχόλια τόσο για τα προϊόντα μας όσο και για την φιλική εξυπηρέτηση που τους παρέχουμε κατά τη διάρκεια όλης της συνεργασίας μας.

Θα ήθελα να πω και δυο λόγια για τους αγαπητούς πελάτες που δεν επισκέφθηκαν την έκθεση.

Είναι λάθος! Στις εκθέσεις βλέπετε από κοντά τα καινούργια προϊόντα και αυτομάτως αποκτάτε άποψη συγκεκριμένη για την αξία τους.
Ανοίγετε νέες συνεργασίες. Κερδίζετε από τις εκπτώσεις που παρέχονται κατά τη διάρκεια της έκθεσης και πάνω απ’όλα η σφαιρική ενημέρωση για τα τεκτενόμενα στον χώρο στον οποίο δραστηριοποιούμεθα αποτελεί το θεμέλιο λίθο για μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία.

Η DONALD στα πλαίσια αυτής της αρχής θα εξακολουθήσει να πρωτοπορεί στις νέες τάσεις της αγοράς, με νέα προϊόντα, με συνεχή βλτίωση στην εξυπηρέτηση των πελατών της, με οικονομικές προτάσεις για βελτίωση της κερφοδορίας των πελατών της πάντα με γμώνονα την αγάπη της για τα ζώα συντροφιάς.

Μέχρι την επόμενη PETS TODAY 2024 θα πρέπει όλοι μαζί να συνεργασθούμε, να σκεφθούμε και να εργασθούμε ώστε ο χώρος μας να πραμείνει ζωντανός με όραμα γι’αυτό που κάνουμε δίπλα στο ζώο συντροφιάς αλλά και τον κηδεμόνα του. Η ζωοφιλία στην Ελλάδα συνεχώς αναπτύσσεται οπότε κι εμείς πρέπει να συμμετέχουμε σε αυτό, ο καθένας από το μετερίζι του. Ας βλέπουμε το αύριο με αισιοδοξία και πίστη και σίγουρα τα αποτελέσματα θα είναι θετικά για όλους μας.

Η DONALD σας ευχαριστεί για άλλη μια φορά για τη συνεργασία μας το 2022 και ελπίζουμε να συνεχίσουμε να πορευόμαστε μαζί και το 2023. Μαζί φυτέψαμ τους σπόρους της συνεργασίας μας και πιστεύω ότι ο όμορφος κήπος θα μεγαλώσει το 2023 και θα αποκομίσουμε τα οφέλη της συνεργασίας μας για πολύ καιρό. Η επιτυχία είναι κάτι που κερδίζεται με σκληρή δουλειά. Ας παλέψουμε λοιπόν και φέτος για μια επιτυχημένη και ευτυχισμένη χρονιά.