Interzoo 2024: Έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές εκθετών

Οι εκθέτες από όλο τον κόσμο μπορούν στο εξής να εγγραφούν και να προγραμματίσουν την παρουσίαση των νέων προϊόντων, υπηρεσιών και καινοτομιών τους στην κορυφαία έκθεση στον κόσμο για τη βιομηχανία κατοικίδιων ζώων στη Νυρεμβέργη από τις 7 έως τις 10 Μαΐου, 2024.ποικιλία από υπηρεσίες και προϊόντα, επιλέγοντας το καλύτερο για τα κατοικίδιά τους.

Απομένουν ακόμη 14 μήνες μέχρι την επόμενη έκδοση της INTERZOO, αλλά η έναρξη των εγγραφών για τους εκθέτες δείχνει ξεκάθαρα ότι οι προετοιμασίες βρίσκονται ήδη σε πλήρη εξέλιξη. Η 38η διοργάνωση της κορυφαίας έκθεσης στον κόσμο για τη βιομηχανία κατοικίδιων ζώων θα προσφέρει στους συμμετέχοντες μικρότερες αποστάσεις μεταξύ των αιθουσών χάρη στον νέο σχεδιασμό του πλάνου. Για την επερχόμενη εκδήλωση έχουν προγραμματιστεί οι εκθεσιακοί χώροι 1, 2, 3, 3A, 3C, 4, 4A, 5, 6, 7, 7A, 8, 9 και 10.0.

Κάτοψη

Στις 15 Μαρτίου, άνοιξε η εφαρμογή κρατήσεων στον ιστότοπο της Interzoo και επιτρέπει την ψηφιακή κράτηση θέσεων απευθείας στην πύλη. Η ομάδα της εκδήλωσης NürnbergMesse είναι διαθέσιμη για να παρέχει υποστήριξη για όλες τις απορίες που σχετίζονται με τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων και αναμένουν τα ερωτήματά σας προκειμένου να σας βοηθήσουν σε μια τέλεια εμπειρία έκθεσης. Μετά από μια επιτυχημένη επανεκκίνηση της περσινής έκθεσης, η βιομηχανία κατοικίδιων ζώων ανυπομονεί για την κορυφαία έκθεση στον κόσμο με μεγάλη ανυπομονησία. “Τόσο οι μακροχρόνιοι εκθέτες της Interzoo όσο και οι νέες εταιρείες έχουν επισημάνει μεγάλο ενδιαφέρον για την Interzoo 2024 στις συνομιλίες μας τις τελευταίες εβδομάδες. Ως εκ τούτου, είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε την απαραίτητη διαπροσωπική πλατφόρμα για τη βιομηχανία κατοικίδιων ζώων με την επερχόμενη Interzoo 2024”, δηλώνει η Δρ. Rowena Arzt, Επικεφαλής Εκθέσεων στον διοργανωτή της Interzoo WZF (Wirtschaftsgemeinschaft Zoologischer Fachbetriebe GmbH).

INTERZOO, η κορυφαία εμπορική έκθεση στον κόσμο: Μια εξαιρετική επιχειρηματική πλατφόρμα για εκθέτες και επισκέπτες

Μια ματιά στην έρευνα εκθετών και επισκεπτών αποκαλύπτει: Η συμμετοχή στην εμπορική έκθεση αποδίδει πραγματικά καρπούς για μια γόνιμη επένδυση! Μετά την INTERZOO 2022, ένα εξαιρετικό 97% των εκθετών δήλωσε ότι κατάφεραν να φτάσουν στις πιο σημαντικές ομάδες-στόχους τους στην έκθεση. Η επιτυχής δημιουργία νέων επιχειρηματικών σχέσεων (96%) και οι θετικές προβλέψεις για τις επιχειρήσεις μετά την έκθεση (93%) συνέβαλαν επίσης στη μεγάλη ικανοποίηση των εκθετών. Συνολικά, το 92% των εκθετών θα συνιστούσε την INTERZOO σε συναδέλφους του κλάδου. Με ένα εξαιρετικά υψηλό ποσοστό 93% μεταξύ των επισκεπτών, η INTERZOO επιδεικνύει για άλλη μία φορά τη δύναμή της ως η πιο σημαντική συνάντηση στον κλάδο. Η γενική ικανοποίηση των επισκεπτών 97% και 98% αντίστοιχα (με ευκαιρίες επαφής και ενημέρωσης και το εύρος των εκθεμάτων) ολοκληρώνει τα θετικά στατιστικά στοιχεία. Το 96% των επισκεπτών σκοπεύουν να επισκεφθούν ξανά την INTERZOO – ένα αποτέλεσμα που επιτρέπει μια αισιόδοξη και σίγουρη ματιά με βλέμμα στραμμένο στην Interzoo 2024.

Η Γερμανία εξακολουθεί να είναι η κορυφαία τοποθεσία εμπορικών εκθέσεων στον κόσμο.

Μια πρόσφατη έρευνα των τάσεων από τον Σύνδεσμο της Γερμανικής Βιομηχανίας Εμπορικών Εκθέσεων (AUMA) με τα τρέχοντα στοιχεία έδειξε για άλλη μια φορά πόση ζήτηση υπάρχει για τη Γερμανία ως τόπος διεξαγωγής εμπορικών εκθέσεων: Με περισσότερες από 160 εμπορικές εκθέσεις, περισσότερους από 180.000 εκθέτες και δέκα εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως, η Γερμανία παραμένει η πρώτη στον κόσμο στον τομέα των εμπορικών εκθέσεων. Η INTERZOO επωφελείται επίσης από αυτούς τους ευνοϊκούς παράγοντες τοποθεσίας. Ως οδηγός καινοτομίας προσέλκυσε περισσότερους από 1.300 εκθέτες από περισσότερες από 60 χώρες στο Εκθεσιακό Κέντρο της Νυρεμβέργης για την εκδήλωση του 2022. Σε έναν εκθεσιακό χώρο 102.000 τετραγωνικών μέτρων με συνολικά 12 διαφορετικούς τομείς, σχεδόν 28.000 εμπορικοί επισκέπτες μπόρεσαν να ανακαλύψουν μια συντριπτική ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών από τη βιομηχανία κατοικίδιων ζώων.