Interzoo 2022

η κορυφαία εμπορική έκθεση στον κόσμο για τον κλάδο των προϊόντων ζώων συντροφιάς

ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΓΟΡΑΣ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ 24 ΕΩΣ 27 ΜΑΪΟΥ 2022

Στη μεγαλύτερη πλατφόρμα στον κόσμο για τη διεθνή βιομηχανία κατοικίδιων ζώων, παραγωγοί, χονδρέμποροι και πάροχοι υπηρεσιών από περισσότερες από 60 χώρες παρουσιάζουν προϊόντα, αξεσουάρ και καινοτόμες ιδέες.
Αυτό καθιστά την παγκοσμίως κορυφαία Interzoo ως μια βασική πηγή έμπνευσης για τη διεθνή βιομηχανία κατοικίδιων ζώων. Οι εμπορικοί επισκέπτες συμμετέχουν σε μια επισκόπηση της παγκόσμιας αγοράς και των πιο πρόσφατων προϊόντων διατροφής για κατοικίδια, περιποίησης και αξεσουάρ για τετράποδα κατοικίδια, πουλιά, διακοσμητικά ψάρια και terrarium.

© WZF

Γι’ αυτό ανυπομονούν οι επισκέπτες

«Αν και η βιομηχανία ζώων συντροφιάς και επομένως η συνεργασία με συνεργάτες και προμηθευτές από όλο τον κόσμο, λειτουργεί ολοένα και πιο ψηφιακά τα τελευταία χρόνια, καμία διαδικτυακή συνάντηση δεν μπορεί να αντικαταστήσει την άμεση προσωπική επικοινωνία και την εμπειρική επαφή με προϊόντα και καινοτομίες. Ως εκ τούτου, είμαι ακόμη πιο ευτυχής που θα συναντήσω πολλά γνωστά αλλά και νέα πρόσωπα στην Interzoo 2022 και που επιτέλους θα βιώσω ξανά αυτό που κάνει ολόκληρο τον κλάδο μας τόσο ξεχωριστό.»
Torsten Toeller, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Fressnapf

«Επιτέλους μια ζωντανή εκδήλωση.
Αυτή είναι σίγουρα η άποψη πολλών από εμάς που έχουμε στερηθεί σε μεγάλο βαθμό την προσωπική επαφή εντός του κλάδου, τα τελευταία δύο χρόνια. Αν και οι ψηφιακές πλατφόρμες θα συνεχίσουν να υπάρχουν, σίγουρα θα πλαισιωθούν και από επιλεγμένες δια ζώσης εκδηλώσεις στο μέλλον. Ακόμη και αν θα πρέπει η συμμετοχή σε τέτοιες εκδηλώσεις να είναι αυστηρώς επιλεκτική. Λόγω αυτού του συνδυασμού δια ζώσης και ψηφιακών συναντήσεων, προκύπτουν αποτελέσματα των οποίων μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη θετική πλευρά έτσι ώστε να ενισχύσουμε την ψηφιοποίηση. Για τη συνεργασία μας και για μένα προσωπικά η Interzoo είναι ένας σημαντικός δείκτης αξιολόγησης των εξελίξεων και των τάσεων της εποχής. Πολλοί παραγωγοί επικεντρώνονται στην ημερομηνία έναρξης της Interzoo όταν σχεδιάζουν τις καινοτομίες τους. Αναφορικά με αυτό, είμαι ιδιαίτερα περίεργος να δω ποια προϊόντα είναι διαθέσιμα στον τομέα της βιωσιμότητας, πως αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί τις βιομηχανικές προκλήσεις της εποχής και τι καινούριες εξελίξεις υπάρχουν. Και φυσικά η προσωπική επαφή θα έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία φέτος.»
Birgit Zelter-Dähnrich, Διευθύνων Σύμβουλος, egesa-zookauf

«Είμαστε ευγνώμονες για την καινοτόμο δύναμη αυτού του διεθνούς γεγονότος.
Για εμάς, το επίκεντρο είναι κυρίως οι καινοτομίες στον τομέα των τροφίμων και των μη τροφίμων, καθώς και στον τομέα των υπηρεσιών – δηλαδή στις τάσεις του αύριο, ως συμπληρωματικά στοιχεία στην γκάμα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας. Επιπλέον, προσβλέπουμε στην ανταλλαγή ιδεών με τωρινούς αλλά και πιθανούς μελλοντικούς συνεργάτες, τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.»
Andreas Schulz, Διευθύνων Σύμβουλος, Das Futterhaus

«Η Interzoo είναι μια τεράστια ευκαιρία να μιλήσουμε με επιχειρήσεις και άλλους εμπορικούς συνδέσμους από όλο τον κόσμο σχετικά με τις ανησυχίες και τις προσδοκίες τους για το μέλλον του υδάτινου εμπορίου. Αυτές οι συζητήσεις θα μας παρέχουν πολύ χρήσιμες πληροφορίες για να καθοδηγήσουμε αναλόγως την πολιτική και την στρατηγική μας».
Dominic Whitmee, Διευθύνων Σύμβουλος, Ένωση Διακοσμητικών Υδρόβιου Εμπορίου Ltd (OATA)

«Η Interzoo είναι το προφανές μέρος για να συναντήσω σχεδόν όλους εκείνους με τους οποίους πρέπει να μιλήσω, να συζητήσω και να συνεργαστώ. Είτε πρόκειται για εμπορικούς παράγοντες, συναδέλφους εμπορικών ενώσεων ή άλλους ενδιαφερόμενους φορείς σε αυτόν τον υπέροχο κλάδο. Η πρώτη μου φορά σε έκθεση Interzoo, το 1988, πραγματικά μου άνοιξε τα μάτια στα διεθνή πρότυπα, στην ευελιξία, στον επαγγελματισμό και στο μέγεθος της βιομηχανίας ζώων συντροφιάς. Βλέπω την Interzoo να κατέχει τον τεράστιο ρόλο του διεθνώς κορυφαίου τόπου συνάντησης για τους εργαζόμενους στον χώρο του εμπορίου κατοικίδιων ζώων. Τώρα – μετά από δύο χρόνια πανδημίας – όλοι χρειαζόμαστε χώρους δια ζώσης συνάντησης περισσότερο από ποτέ και ανυπομονώ να σας δω στη Νυρεμβέργη.»
Svein A. Fossa, Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Οργάνωσης Κατοικίδιων Ζώων (EPO)

«Η Interzoo είναι το καλύτερο μέρος για να συναντήσετε όλους όσους είναι υπεύθυνοι για τη σωστή μεταχείριση των ζώων. Ανυπομονώ να επιστρέψω, όπως κάθε χρόνο, στο γραφείο μου με πολλές νέες επαφές και νέες ιδέες για να βελτιώσω την επιχείρησή μου»
Olivier Dominikowski, ιδιοκτήτης της Terrapro, αντιπρόεδρος της EPO και της PRODAF

«Ανυπομονώ για την επόμενη έκθεση Interzoo – ελπίζω χωρίς μάσκες και άλλους περιορισμούς. Επισκέπτομαι τακτικά την Interzoo για σχεδόν 40 χρόνια, ακόμα και στο παρελθόν στο Βισμπάντεν. Μου αρέσει ο διεθνής αέρας της καθώς και το μέγεθος και η ποικιλία.
Μου αρέσει η Interzoo πολύ περισσότερο από όλες τις διεθνείς εμπορικές εκθέσεις. Ανυπομονώ να ξαναβρώ τις παλιές επαφές μου, να γνωρίσω νέες και να συναντήσω συναδέλφους. Οι νέες τάσεις στον κλάδο είναι συναρπαστικές, ειδικά εκείνες που επικεντρώνονται στην καλή μεταχείριση των ζώων, τη βιωσιμότητα, τη βιολογική παραγωγή και την περιφερειακή ανάπτυξη. Τα εξειδικευμένα προϊόντα, τα ειδικά προϊόντα και το τμήμα premium είναι πολύ ενδιαφέροντα.»
Andreas Popper, Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Οργάνωσης Κατοικίδιων Ζώων (EPO)

«Μετά από τρία χρόνια πανδημίας, ανυπομονώ για την Interzoo όπου θα γνωρίσω επιτέλους νέους προμηθευτές ‘offline’, παίρνοντας συναρπαστικά προϊόντα στα χέρια μου και βλέποντας ξανά γνώριμα πρόσωπα».
Detlev Busch, Διευθύνων Σύμβουλος, Zoo-Busch

Author: WZF / Thomas Geiger