Η ZOOMARK 2023 γίνεται ακόμη μεγαλύτερη

15 – 17 ΜΑΪΟΥ 2023, ΜΠΟΛΟΝΙΑ, ΙΤΑΛΙΑ

Η Zoomark ετοιμάζεται για την 20ή έκδοσή της με την προσθήκη ακόμα ενός Hall (αίθουσα) και μια φανερά πιο διεθνή σύνθεση.
Η εμπορική έκθεση για τη βιομηχανία των κατοικίδιων ζώων, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο BolognaFiere από τις 15 έως τις 17 Μαΐου του 2023, φαίνεται ήδη ότι θα είναι η μεγαλύτερη από ποτέ!.

πηγή: δελτίο τύπου Zoomark

Μεγαλύτερος εκθεσιακός χώρος

Με την έκθεση να απέχει μερικούς μήνες, ο εκθεσιακός χώρος εξαντλείται με ταχύτατους ρυθμούς καθώς οι εταιρείες εξακολουθούν να σπεύδουν να εγγραφούν. Σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια, η Zoomark 2023 φαίνεται ήδη να είναι η μεγαλύτερη έκδοση μέχρι τώρα, καταλαμβάνοντας έκταση 62.000 m2 σε επτά αίθουσες (21, 22, 25, 26, 28, 29 και 30, συν το Mall Area) και να μετρά περισσότερους από 850 εκθέτες μέχρι στιγμής.

NEXT: Η νέα περιοχή για Start-Ups

Στη Zoomark 2023, οι Start-Up επιχειρήσεις θα μπορούν να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους στην επιχειρηματική κοινότητα, στη νέα περιοχή: NEXT. Σε αυτόν τον νέο τομέα, νέες, καινοτόμες εταιρείες θα παρουσιάσουν τις ιδέες, τις λύσεις και τα προϊόντα τους. Οι επισκέπτες θα συναντήσουν τις καινοτόμες επιχειρήσεις του κλάδου και να έρθουν σε επαφή με προϊόντα και υπηρεσίες του «αύριο».

Ένα γεγονός ολοένα και πιο διεθνές

Η έκθεση διαθέτει επίσης μια σταθερά αυξανόμενη διεθνή προοπτική, όπως φαίνεται από τον υψηλό αριθμό εταιρειών παγκοσμίως που έχουν επιλέξει τη Zoomark ως επίσημη πλατφόρμα εμπορικής ανάπτυξης. Καθώς η διαφημιστική καμπάνια επιταχύνεται, επί του παρόντος πάνω από το 70% των εκθετών προέρχονται από διαφορετικές χώρες και ο αριθμός αυτός συνεχίζει να αυξάνεται, επιβεβαιώνοντας την Zoomark ως το κορυφαίο γεγονός της βιομηχανίας των κατοικίδιων ζώων στην Ευρώπη για το 2023.
Η τεράστια αυτή επιτυχία, η οποία “τρέφεται” από τις πολυάριθμες συνεργασίες με αναγνωρισμένους διεθνείς φορείς, όπως το Υπουργείο Εμπορίου των ΗΠΑ και τις κορυφαίες εμπορικές εκθέσεις σε όλο τον κόσμο, ενισχύεται επίσης από το έργο του δικτύου πρακτόρων της Zoomark σε πολυάριθμες χώρες.
Στη Zoomark 2023 θα συμμετέχουν νέα εθνικά περίπτερα από την Ελλάδα, τη Γαλλία και την Ταϋλάνδη, μαζί με τα καθιερωμένα από τις ΗΠΑ, τον Καναδά, τη Μεγάλη Βρετανία, την Κίνα, την Ινδία, την Τσεχία και τη Βραζιλία.

Pet Vision: Οι τάσεις του κλάδου στο προσκήνιο

Η Zoomark ήταν πάντα μια ευκαιρία για τις εταιρείες να αναπτύξουν την επιχείρησή τους και για τους βασικούς παίκτες στον κλάδο μας να συμμετάσχουν και να αλληλοεπιδράσουν με τους υπόλοιπους επιχειρηματίες. Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά είναι η περιοχή Pet Vision, η οποία παρουσιάζει μια επιλογή ολοκαίνουργιων προϊόντων για να δώσει στους αγοραστές μια εικόνα των τάσεων που θα διαμορφώσουν την αγορά τα επόμενα χρόνια, ενώ βοηθά παράλληλα στη δημιουργία επαφών υψηλής αξίας μεταξύ εκθετών και διανομέων.
Σε συνδυασμό με το Pet Vision, η εκδήλωση του 2023 δημιουργεί έναν νέο διαγωνισμό αφιερωμένο στα καλύτερα προϊόντα που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της έκθεσης, εστιάζοντας σταθερά στην καινοτομία, τη νέα τεχνολογία και τεχνογνωσία, τη δημιουργικότητα και τη βιωσιμότητα.

Κάτι περισσότερο από μια Έκθεση:

Δραστηριότητες εκτός της έκθεσης.

Για όλους τους διεθνείς εκθέτες και επισκέπτες είναι καιρός να προγραμματίσουν τη διαμονή τους στη Μπολόνια για τη Zoomark 2023. Η υπηρεσία Hotel&Travel επιτρέπει την κράτηση πτήσεων, τρένων και ξενοδοχείων σε ειδικές μειωμένες τιμές. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας της Zoomark 2023, εκθέτες και επισκέπτες θα μπορούν να εμπλουτίσουν τη διαμονή τους με περισσότερες εμπειρίες εκτός της έκθεσης.
Οι πιθανοί προορισμοί περιλαμβάνουν: την καρδιά της Motor Valley, με ξεναγήσεις στα μουσεία και τα εργοστάσια της Ferrari, της Lamborghini και της Maserati, για να γνωρίσετε τις μεγαλύτερες εκφράσεις της ιστορίας της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Mια ανάβαση στο Torre degli Asinelli, το συμβολικό μνημείο της Μπολόνια, γευσιγνωσίες των καλύτερων κρασιών και γαστρονομικών σπεσιαλιτέ της περιοχής, καθώς και πολλές άλλες εμπειρίες, οι οποίες θα ενημερώνονται συνεχώς.
Εκτός από τα πολύ ενθαρρυντικά αποτελέσματα όσον αφορά τις πωλήσεις – ακόμη περισσότερο σε μια τόσο περίπλοκη, δύσκολη διεθνή συγκυρία – η έκδοση του Zoomark για το 2023 υπόσχεται να είναι μοναδικά ξεχωριστή, γιορτάζοντας τα εικοστά της γενέθλια ως μια ιδιαίτερη εμπειρία!