Η ΡΩΣΙΚΗ ΑΓΟΡΑ – ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

Η ομάδα διοργάνωσης της ZOOMARK INTERNATIONAL έχει αναλάβει την οργάνωση της διεθνών συμμετοχών στην έκθεση PARKZOO 2019

ΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Η ρωσική αγορά προϊόντων και αξεσουάρ για κατοικίδια ζώα είναι “νεαρή” και έχει εξαιρετικές και σημαντικές δυνατότητες ανάπτυξης.

Συγκεκριμένα, μεταξύ του 2017 και του 2018 ο τομέας των ειδών διατροφής των ζώων συντροφιάς αυξήθηκε κατά 6% σε αξία και κατέγραψε πωλήσεις των 2,66 δις ευρώ. Η διείσδυση στην αγορά των βιομηχανοποιημένων προϊόντων διατροφής των ζώων συντροφιάς είναι ακόμα χαμηλή, μικρότερη του 30% για τις γάτες, μικρότερη του 20% για τους σκύλους, και υπόσχεται υψηλά περιθώρια ανάπτυξης στο άμεσο μέλλον.

Εξαιρετικά δυναμική θα είναι και η αγορά προϊόντων υγιεινής, φροντίδας και άνεσης για τα κατοικίδια ζώα, η οποία εξακολουθεί να απέχει πολύ από την πλήρη ανάπτυξη.

(Πηγή: περιοδικό Zooinform)

ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ

Με το σήμα της Zoomark στην έκθεση ParkZoo 2019, η Zoomark οργανώνει και προωθεί την περιοχή των διεθνών συμμετοχών, σε νέα μεγαλύτερη έκταση, μέσα στον χώρο της ετήσιας Ρωσικής εμπορικής έκθεσης που θα συγκεντρώσει και φέτος αγοραστές από ολόκληρη τη Ρωσία και τις γειτονικές χώρες. Η ParkZoo 2019 θα πραγματοποιηθεί στη Μόσχα από τις 18 έως τις 20 Σεπτεμβρίου.

Πολλές εταιρείες έχουν ήδη επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στην έκθεση, η οποία θα καλωσορίσει εκθέτες από την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο.

Εάν δεν έχετε ήδη κάνει κράτηση για περίπτερο, κάντε το τώρα. Οι θέσεις είναι περιορισμένες!

Μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες στο διαδίκτυο, στην ενότητα που αφορά τους εκθέτες, παρουσίαση, έντυπο αίτησης, γενικοί κανονισμοί, φόρμα απορρήτου, φόρμα απαλλαγής από Φ.Π.Α., και το γενικό σχεδιάγραμμα. Στείλτε μας την αίτησή σας όσο το δυνατόν συντομότερα για να εξασφαλίσετε στην εταιρεία σας μια εξαιρετική ευκαιρία να ανακαλύψει μια ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά.

Η ολοκληρωμένη υπηρεσία της Zoomark προσφέρει τα μέγιστα αποτελέσματα με ελάχιστη προσπάθεια από την πλευρά σας και περιλαμβάνει:
– Περίπτερο εξοπλισμένο με σύστημα κελύφους και έπιπλα
– Τεχνική υποστήριξη πριν και κατά τη διάρκεια της έκθεσης
– Διερμηνείς Αγγλικών-Ρωσικών
– Δραστηριότητες μάρκετινγκ