Η Petline συμμετείχε για άλλη μια χρονιά στην έκθεση PETSTODAY

Μετά από 27 χρόνια παρουσίας στον χώρο αλλά με την ίδια φρεσκάδα

δελτίο τύπου Petline


O κορωνοϊός κατάφερε να μας κρατήσει μακριά για κάποια χρόνια, ωστόσο είχαμε την ευκαιρία να ανασυνταχθούμε, να ανανεωθούμε, και το αποτέλεσμα ήταν ολοφάνερο στην έκθεση.

Επιστρέψαμε λοιπόν με ένα περίπτερο διαστάσεων αντίστοιχων του μεγέθους μας, με γούστο, ευκολίες και φιλόξενους χώρους για τους πελάτες μας. Αν κάποιοι δεν σταμάτησαν για έναν ζεστό καφέ ή έναν δροσερό χυμό, σίγουρα πέρασαν από το περίπτερο και πήραν μαθήματα καινοτομίας και έμπνευσης!

Από πού να αρχίσουμε;
Νέες συνεργασίες με εταιρίες που θα προσδόσουν σίγουρα κύρος και πωλήσεις στα καταστήματα σας όπως οι: Calibra, Little Big Paw, Disugual, Natural Code, Rotho, Durapets, Barking Bakery, Dogness. Κονσέρβες για τις κρίσιμες περιόδους της υγείας του ζώου μας, παιχνιδιάρικα cup cakes και τούρτες γενεθλίων, κονσέρβες για όλα τα στάδια ζωής, κρυσταλλική άμμος αυτοσυγκολλούμενη, προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας με smart λειτουργίες που συνδέονται μέσω εφαρμογής με το κινητό, οικολογικά προϊόντα, έπιπλα, λιχουδιές και άλλα πολλά.

Η ομάδα της Petline (γιατί έτσι ξανασυστηθήκαμε αυτή τη χρονιά – κι έτσι είμαστε) σας ευχαριστεί για την παρουσία σας και σας υπόσχεται ότι κάθε μας συνάντηση θα είναι πάντα μια γνωστική εμπειρία και για τους δύο μας. Μέχρι την επόμενη συνάντησή μας, σας ευχόμαστε επαγγελματικές επιτυχίες, ανοδική και δημιουργική πορεία στην επιχειρησή σας.
WWW.PETLINE.GR
Οδός Φίνος Φιλμ, θέση Χούσμιζα, Τ.Κ.: 19004, Σπάτα Αττικής, Τ.: 210 6069800