Έκλεψε τις εντυπώσεις και απέσπασε πολύ θετικά σχόλια η ημερίδα PETSUMMIT

Οι κανόνες της συμπεριφοράς του καταναλωτή έχουν αλλάξει και οι ηγέτες των εξειδικευμένων επιχειρήσεων πρέπει να “ξεκλειδώσουν” τα νέα δεδομένα!

Το PETSUMMIT πραγαμτοποιήθηκε στις 22 Ιανουαρίου και διοργανώθηκε από το περιοδικό PETS TODAY®, ως ένα εξειδικευμένο μονοήμερο γεγονός, που πραγματοποιήθηκε με την ευκαρία του Global Pets Forum, και είχε ως στόχο να διερευνήσει τον τρόπο με τον οποίο αποφασίζουν να αγοράσουν οι κηδεμόνες των ζώων συντροφιάς, αλλά ταυτόχρονα και να συνδέσει τους ιδιοκτήτες και τα στελέχη των επιχειρήσεων του κλάδου, με ιδιοκτήτες και στελέχη εξειδικευμένων καταστημάτων (PET SHOP) σε έναν χώρο αμφίδρομης επικοινωνίας.
Επίσης στο τέλος της ημερίδας έδωσε στους Έλληνες συνέδρους τη δυνατότητα να γνωρίσουν και να επικοινωνήσουν με τα στελέχη των εταιριών που συμμετείχαν στο Global Pets Forum.
Η εκδήλωση παρουσιάσε τις τελευταίες τάσεις του κλάδου σε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα και αξιόλογοι ομιλητές διερεύνησαν τις κύριες προτεραιότητες των καταναλωτών, προσδιορίζοντας στρατηγικές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ανάπτυξη μιας επιχείρησης.

Οι σημερινοί καταναλωτές τα θέλουν όλα: εύκολες αγορές, απεριόριστη επιλογή, αξεπέραστη άνεση, εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και αναμφισβήτητη αξία. Το ζητούν από τα εμπορικά σήματα (Brands) τα οποία αγοράζουν, αλλά και από τα εξειδικευμένα καταστήματα και τους ειδικούς που εμπιστεύονται. Οι κανόνες της συμπεριφοράς του καταναλωτή έχουν αλλάξει και οι ηγέτες των εξειδικευμένων επιχειρήσεων πρέπει να “ξεκλειδώσουν” τα νέα δεδομένα. Ταυτόχρονα, η ανάπτυξη της τεχνολογίας προσφέρει “έξυπνα” εργαλεία και τεχνικές που δίνουν λύσεις.

Διοργάνωση:

Με τη συνεργασία:

Χορηγοί
Χορηγοί επικοινωνίας